Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 108 – De Vrouwen zijn het Licht

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 108

De Vrouwen zijn het Licht

December 2022. Zonnewende
Geplaatst 8 oktober 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Bij een bijeenkomst zoals deze was er een tijd waarin ik zei dat mijn partner opzij stapte, maar dat doet hij niet meer. De reden daarvan dat hij meer geïntegreerd is met jullie dan ooit tevoren. Daar hebben wij het nu over. Wij hebben jullie nu al heel lang verteld dat er een tijd komt waarop het donker en het licht op deze planeet gaan versmelten met elkaar in plaats van tegenover elkaar te staan en vechten zoals het steeds is geweest. Er is meer licht dan ooit tevoren en daarin is er ook een versmelting van jullie, jullie cultuur terwijl jullie hier zijn….al die dingen, lieve dames, zijn onderdeel van de voorspellingen die ik jullie al jaren geef.

Ik wil graag dat jullie even stilstaan bij de schoonheid van de voorspellingen en dan kijken naar de oplossingen en de resoluties die er zijn geweest…al was het maar mondjesmaat dat ik het jullie gaf.

Het licht is aan het winnen. Er was een tijd waarin iemand die dit hoorde zei: “Ja, dat zal wel!” omdat zij gewoon niet verder konden zien dan wat zij hadden. Wat is er nu op deze planeet aan de hand? Er is meer licht dan ooit en toch is er ook meer duisternis dan ooit tevoren.

Dit zijn jullie zienswijzen. Jullie komen allemaal uit oude en zeer oude energieën. Als jullie alleen maar 20 jaar zouden leven zouden jullie alleen maar oude energieën ervaren. Deze energieën hadden niet het licht dat hier nu is. Jullie konden daardoor niet zien wat er in het donker was. Het licht laat zulke dingen zien. Dan is er een reactie en dan is er beslissing en dan vaak de oplossing. Maar als dit van jaar tot jaar tot jaar komt gaat het langzaam. Maar ik zeg jullie dat dit jaar een aantal opmerkelijke dingen heeft laten zien. Niet alleen maar dat het licht wint, maar opmerkelijke dingen….voor vrouwen. Jullie kunnen denken dat het tijd is voor vrouwen om zich uit te spreken over diverse zaken als gelijkheid enzovoorts….zo is het niet. Daar gaat het niet om. Weten jullie waar het om gaat? Het gaat erom dat de vrouwen opstaan en vragen gaan stellen aan de wereld over wat goed is.

Dit is de manier waarop het werkt. Jullie denken misschien dat dit op deze planeet het laatste is dat zal gebeuren, maar jullie hebben het een paar jaar geleden al zien beginnen toen vrouwen dingen aan de kaak gingen stellen waarover zij nooit eerder spraken en zij werden niet onderdrukt. De mannen keken ernaar en zeiden: “Weet je, jullie hebben gelijk.” En dan deden zij mee met de vrouwen om de dingen misschien een beetje beter te krijgen zoals het licht laten schijnen op dingen die daarvoor zeer smerig waren.

Wat is er zojuist gebeurd dat opmerkelijk is en waarop jullie vrouwen over het algemeen op kunnen wijzen? Er is op deze planeet iets gebeurd dat uiterst onwaarschijnlijk was? Iets dat zeer heroïsch is. Het heeft te maken met een maatschappij, een cultuur en waar jullie dit zouden verwachten van de politiek kwam het in plaats daarvan gewoon van de straat. Vrouwen…op straat en dat in een land waar het hun nauwelijks is toegestaan om ook maar iets te doen. Dat was altijd al zo geweest. Zeer, zeer oneerlijk!

Als zij iets deden – een futiliteit – die niet aanvaardbaar was voor de wet van het land, wachtte hen de dood. In deze tijd waarin het licht zich laat zien, en ik vertelde jullie dat dit zou gaan komen, hebben jullie nu groepen die samen protesteren op een manier die jullie nooit hadden gedacht. Sommigen van hen moesten daar inderdaad de ultieme prijs voor betalen, maar ondanks dat deden zij het toch en de reden hiervoor is dat het tijd is dat zij dit zien.

Zij zijn de helden van deze cultuur in deze tijd, en de geschiedenis zal dit aantonen omdat dit het begin is van het omvallen van het hele idee dat zij onderdrukt mogen worden. Wij hebben jullie dit eerder verteld. En dit is nog maar het begin. Cultuur na cultuur zullen jullie zien dat vrouwen de weg leiden en wij hebben het nu niet alleen over vrouwenrechten…wij hebben het nu over ALLE rechten!

Vrouwen leiden de weg over dingen waarover de mannen nooit eerder hebben gesproken en nogmaals: de mannen zullen het zien en zeggen: “Weet je, jullie hebben gelijk!”

Dit is de verwachting omdat vrouwen de intuïtie hebben, het moederschap, zij hebben het leiderschap, de feeling van de Sjamanen.

Ik wil dat jullie gaan kijken naar iets dat ik ook ga noemen: Als vrouwen naar voren gaan stappen en dingen laten zien die onterecht zijn, oneerlijk zijn….niet alleen voor vrouwen maar in het algemeen zullen jullie dingen doen die de mannen niet doen. Zij zullen ernaar kijken en zeggen: “Weet je, jullie hebben gelijk!” (Kryon lacht)

Dit is de profetie: dat er steeds meer vrouwen het voortouw zullen nemen bij de discussie over integriteit op deze Aarde en dat zij de mannen daarvoor niet hoeven te bevechten omdat er zoveel van hen zullen zijn die de logica ervan inzien, het mooie ervan misschien zullen zien en er zullen er ook zijn die zeggen dat zij dit zelf al hebben gezegd. (Kryon lacht)

Dit is de nieuwe profetie: uit de schaduwen komen op een manier die er nooit eerder was. Het begint NU. Jullie zien het dit jaar en het gaat door! Twee stappen vooruit en een achteruit, maar jullie gaan vooruit, lieve mensen. Het licht op deze planeet is op deze manier niet eerder verschenen. Het corrigeert dingen die gecorrigeerd moeten worden. Maar degenen die hiernaar beginnen te luisteren zijn jullie. Kijk ernaar uit. Zie het. Het is al begonnen en het gebeurt nu. Gefeliciteerd!

Nu, in het proces hiervan….wees niet bang want het is jullie tijd! Misschien is dit wel de reden waarom sommigen van jullie hier zijn. Er zijn zoveel lagen van dingen die getoond moeten worden…lagen en lagen en lagen in jullie cultuur waarin jullie de leiding dienen te nemen en dit waarschijnlijk ook zullen doen.

Ik vertelde jullie dat dit zou gaan komen….en hier is het dan!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

 

Kryon