Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 109 – Zaden planten voor het Nieuwe Bewustzijn

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 109

Zaden planten voor het Nieuwe Bewustzijn

Maart 2023/ Geplaatst 15 oktober 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen, lieve dames…en anderen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Deze hele channeling is er een die de zonnewende viert. Bij deze zonnewende gaan jullie van de winter naar de lente. Dit gebeurt elk jaar, lieve mensen, en jullie zouden kunnen zeggen dat het leuk is om dit te vieren maar dat het iets is dat vaak voorkomt! “Wat is het dat jij, Kryon, ons vandaag over die zonnewende wilt vertellen?”

Ik zal jullie er iets over vertellen…niet over de zonnewende, niet over de energie van de zonnewende maar over de metafoor van de zonnewende. Voor dit jaar, op dit punt, deze zonnewende, beginnen jullie iets wat ik al heb verteld maar wat jullie misschien niet hebben gehoord. Het is duidelijk dat het iets is om te verlangen om van de winter naar de lente te gaan en jullie kijken ernaar uit. De knoppen gaan bloeien en het ijs smelt weg en het wordt plezieriger, jullie hebben plezier….al die dingen.

In onze visie is dit een overgang die wij: “De Kracht van het Leven” zullen noemen. Voor de oude zielen die luisteren, lezen of kijken….wat hebben jullie dat nieuw kan zijn? Wat hebben jullie geleerd dat je leven verandert? Ik zal jullie nog iets toevoegen….alles wat jullie hebben geleerd. Misschien wordt die Akasha van jullie voor het eerst actief. Dit hoort er allemaal bij, maar er is meer. Misschien voelen jullie die ui die jullie hebben en waarover ik eerder heb gesproken en waarbij jullie beginnen om de voorgeprogrammeerde lagen af te pellen en daardoor langzaamaan verdwijnen en er een openbaring is dat dingen groter zijn of anders dan jullie is verteld.

Maar het is groter dan dat! Een paar maanden geleden vertelde ik iedereen die het maar wilde horen dat er iets gaande was. Er is een verhoging van jullie DNA. Deze verhoging is wereldwijd, wereldwijd en op de juiste tijd. Hij is op tijd voor de Opwaardering, als jullie hier zouden zijn, en dat deden jullie.

Maar er zijn ook daden bij nodig. Wat wij hebben verteld is dat de 24 paar chromosomen die jullie hebben, die jullie denken te hebben, nu geactiveerd zijn en dit is ook de bedoeling van al degenen die dit wensten. Jullie denken dat jullie er 23 hebben maar het zijn er 24. Dit laatste paar is er altijd geweest en was er klaar voor om mee te doen aan de Opwaardering als deze planeet meer licht zou hebben op de juiste tijd. Als de precessie van de equinoxen er was en de magnetische rasters waren verplaatst en als de Lemurische lessen waren begonnen…was dat het moment waarop het 24e paar geactiveerd werd. Het werd uit zichzelf geactiveerd als een prachtige plant die uit een zaadje tevoorschijn kwam, toch zeggen jullie”: Dit is anders, ik wilde groeien!” Dit is de intentie die er bij ieder van jullie nodig is en wat zovelen van jullie hebben en dat is de reden dat jullie hier zijn.

Velen van jullie zijn je hiervan bewust omdat ik er al eerder over heb gesproken.

En hier zitten jullie dan. Door deze activering, door de zaden die jullie plantten, lieve mensen, zal ik jullie iets vertellen. Jullie esoterische blauwdruk, vingerafdruk, energieprint….hoe jullie het ook willen noemen, op deze planeet….is groter geworden. Ik ga dit de Kracht van het Leven noemen want jullie leven betekent meer voor deze planeet, voor het scenario van jullie in verband met anderen, dan ooit tevoren. Het is bijna alsof jullie verhoogd zijn door je eigen oordeel, je eigen keuzen, om meer te bereiken dan jullie ooit hebben gedacht. Jullie bereiken dit op zovele manieren voor jezelf, voor anderen, voor het partnerschap met de planeet, voor je omgeving. Maar als jullie dit combineren met de energie van jullie licht, je Lemurische Akasha….hebben jullie een andere soort ziel op de planeet….een verhoogde ziel. Jullie hebben een deeltje genomen van jullie goddelijkheid en hebben dit verhoogd naar het niveau waarop jullie waarlijk een golf aan het strand zijn op de planeet….als jullie hiervoor kiezen.

Jullie komen uit de negatieve energieën van de winter van deze planeet in een nieuwe lente van een Nieuwe Tijd. Een lente, zou je kunnen zeggen, van een Lemurische tijd waarin de informatie zichzelf gaat laten zien op een glorieuze manier….door jullie heen!

Dit is wat er waarlijk nieuw is op de planeet. Het zal zich dan verhogen naar jullie stamlijn en er zullen mensen zijn die dit aanpakken en het zal groeien en er zal een tijd komen waarin bijna iedereen op de planeet het woord Lemurie gehoord zal hebben. Zij zullen het zich misschien niet herinneren, maar zij zullen het zich bewust zijn.

Dat komt eraan! Daarmee zal er een terugkomst zijn van de kernwaarheid op een meer substantiële manier dan ooit tevoren. Het idee dat vrouwen sjamanen zouden moeten zijn, een natuurlijk idee, een intuïtief idee dat nog nooit op de planeet is geweest, maar er wel zal komen. Jullie zijn de voorlopers hiervan.

Hiermee vertel ik jullie dat jullie krachtiger zijn….jullie levenskracht betekent nu meer dan ooit. Het idee van deze zonnewende….van de winter naar de zomer gaan. Deze metafoor betekent nu meer dan vorig jaar…veel meer. Want deze keer, op dit punt in de tijd, tijdens de Opwaardering, betekenen jullie zoveel meer voor de planeet, dan zelfs vorig jaar, vanwege wat er nu gebeurt.

Ik wil dat jullie hierover nadenken!

Voelen jullie het niet….waarom jullie hier zijn, waarom jullie hiernaar luisteren. Hoeveel tijd hebben jullie hier onlangs aan gespendeerd en vertelde dit misschien dat JULLIE aan het veranderen zijn en dat er dingen op de planeet veranderen?

Ik wil graag dat ieder van jullie een moment neemt om te denken: Ik Ben een kind van Lemurie. Mijn hart resoneert op de een of andere manier met deze informatie, of die nu direct aan jullie werd gegeven of dat jullie die als erfenis hebben van degenen die daar waren. Want dit is aan jullie gegeven.

Hoe voelen jullie je hierbij? Voelen jullie het ontwaken niet? Er is zoveel meer om jullie te geven, maar ik denk dat jullie bijna alles zullen oppikken van dat wat binnenin jullie is en gaat ontwaken, wat jullie je gaan herinneren en wat naar een plaats gaat waar de zaden ontkiemen en de bloemen opkomen….de bloemen van verlichting, van heling, van relaties en overvloed en alle dingen waarom jullie hebben gevraagd….als oude zielen in wijsheid.

Lieve dames…en anderen, dit is waarlijk jullie tijd. Ik zou graag willen dat jullie hier zitten en jezelf vieren.

Vier jezelf!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid…verliefd op jullie!

En zo is het.

 

Kryon