Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 110


Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 110

Equinox

September 2023 / Geplaatst 22 oktober 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen, lieve dames…en anderen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt niet opzij zoals hij gewend was in een deel van de voorgaande bijeenkomsten van de Zusterschap. De reden hiervoor is dat er hier nu veel meer majesteit is en ik zal jullie vertellen waarom dit zo is…..omdat dit de Herfstequinox is! Je zou kunnen zeggen dat dit ook geldt voor anderen die zelfs niet eens Zusters zijn. (Kryon lacht!) Ik reken op hen. Maar dit is voor jullie! Voor nu!

Lieve dames, en alle anderen die hiernaar luisteren of dit lezen: Het is een viering, zou je kunnen zeggen. De tijd van het jaar, zou je kunnen zeggen…een astronomisch feit, zou je kunnen zeggen, maar het wordt altijd op de een of andere manier gevierd en hierop zijn jullie zeker geen uitzondering. Dit komt omdat het de Aarde betreft, het korten van de dagen op Aarde.

Wij zullen het hebben over de Aarde en jullie relatie daarmee. Misschien houden jullie een ceremonie waarin jullie jezelf met de planeet vieren. De beste manier om dit te doen is te kijken naar wat wij en de wetenschappers de “symbiotische relatie” te bekijken die jullie met de Aarde hebben tussen jullie en Gaia.

Ik ga beginnen met wat het duidelijkst is. Velen van jullie hebben het voordeel dat jullie kunnen reizen en eens in een echt regenwoud zijn geweest. Er zijn bepaalde plaatsen die zeggen dat zij dat zijn, maar ik heb het nu over een echt regenwoud. Een echt regenwoud is er altijd al geweest, zolang als jullie leven, al tientallen jaren groeien daar mossen. Er zijn bepaalde planten die groeien op zonnige plekken en daardoor hebben zij een bepaalde energie die opmerkelijk is. Als je ooit naar een van die plaatsen hebt gereisd kun je jezelf daar nu met mij plaatsen. Hoe zou het voelen?

Hier is de uitnodiging: Dankbaarheid….want jullie zijn allereerst op een plaats waar veel zuurstof is. Dit is een van de redenen waarom jullie je zo goed voelen in een echt regenwoud. Meer zuurstof komt er in jullie en vooral vanuit het groen van de bomen die jullie zien. Er is zelfs meer dan de bomen geven. Daarom is het rijk aan zuurstof en jullie voelen het. Soms voelen jullie je een beetje licht in je hoofd door de vele zuurstof. …maar in dit regenwoud is er iets aan de hand want tegelijkertijd kunnen jullie Gaia bedanken voor de zuurstof en voor de zorg voor het leven op Aarde.

Gaia kijkt naar jullie en dankt jullie voor elke ademhaling die jullie doen, want elke keer als jullie een ademteug inhalen voeden jullie haar. Dit zorgt voor een atmosfeer die alles voedt wat mooi is. Elke boom, elke plant en elke bloem dankt jullie voor elke ademteug. Wat voor relatie denken jullie echt te hebben? Niet alleen symbiotisch. Realiseren jullie je dat elke boom waar jullie naast staan wil zeggen: “Dank je omdat jullie zo vlak naast mij adem staan te halen!” (Kryon lacht) Hij houdt van jullie!

Hier is het punt…er is een gelijkwaardigheid tussen jullie en Gaia. Zij heeft jullie net zoveel nodig als jullie haar nodig hebben. En hoewel jullie je naar de oceaan of de zee wenden en zeggen dat dit prachtige plaatsen zijn vindt elke ademtocht van jullie zijn weg in het proces van fotosynthese. Het vindt zijn weg naar een of andere plant of boom die inademt wat jullie uitademen. Kunnen jullie een relatie bedenken die gelijkwaardiger is dan deze?

Dit is ook de manier waarop Spirit aan jullie denkt. Nu, op dit moment op de planeet, denkt Spirit, God, de Creatieve Bron, over jullie als familie en ziet jullie als meer dan gelijkwaardig. Jullie zijn niet gelijk aan Spirit….jullie zijn een deel van Spirit! Jullie hebben een symbiotische relatie met God….jullie zijn een deel van God!

Hoe voelen jullie je daarbij? Jullie hadden een viering hierover en misschien willen jullie dit weer doen. Het zal hierdoor goed voelen.

Er is MEESTERSCHAP in ieder van jullie. Dit is een meesterschap dat kwam van de zaden van de Schepper. Jullie maken daar deel van uit. Jullie zijn daar gelijk aan….jullie allemaal! Jullie zijn het WAARD. Jullie zijn het waard om hier te zijn….allemaal! Jullie zijn het waard om op de planeet te lopen en voor de bomen te zijn wat zij willen dat jullie zijn. Hebben jullie je ooit je relatie afgevraagd met betrekking tot de gelijkheid en het meesterschap van God? Jullie zijn hier op de planeet neergezet om het bewustzijn te verhogen en deze planeet te redden van het duister waarin men zit. Hebben jullie daar weleens aan gedacht?

Dat is jullie doel op Aarde. Als iemand van jullie durft te vragen: “Wat is mijn doel….?” (Kryon lacht) Spirit zal naar voren komen en zeggen: “Jouw doel is…om hier te ZIJN, om adem te halen zodat Gaia jullie kent….om lief te hebben zodat ik jullie ken….om compassievol te zijn zodat anderen jullie kennen! Dat is jullie doel!! Het is een gezamenlijk doel van jullie, van Gaia, de bomen, planten en de dieren…daarom zijn jullie hier….EN HET IS PRACHTIG. Waarom vieren jullie deze schoonheid niet? Waarom hebben jullie de moed niet om de schoonheid van JEZELF te vieren? Kunnen jullie dat? Is het mogelijk?”

Dit is de les. Dit is de eerste les die elke Sjamaan zal leren: Zie God in jezelf en houd daarvan zodat je in alle dingen kan ontspannen en dit op anderen kunt projecteren. Door jullie aanwezigheid als sjamanen helen jullie anderen die in jullie aanwezigheid komen omdat zij God in jullie zien. Het is een klassiek gegeven dat vele mensen in de nabijheid van een meester willen zijn….niet om hem te horen spreken, maar gewoon vlakbij hem/haar te zijn zodat zij ook die essentie van meesterschap in zichzelf kunnen voelen.

DAT is wie jullie zijn en DAAROM zijn jullie hier!

Ik, als Kryon….de herfst-equinox zal mijn viering van JULLIE zijn!

DANK JULLIE OMDAT JULLIE HIER ZIJN EN WETEN DAT DIT DE REDEN IS WAAROM JULLIE HIER ZIJN!

En zo is het.

 

Kryon