Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 14 – Vancouver

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 14

Vancouver

Vertaald: 4 februari 2021 / Geplaatst: 12 december 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Nu, dit duurde even iets langer om mijn partner uit de weg te krijgen. Hij is hier niet bewust bij om geen vooroordeel te hebben over deze boodschappen. Hij kan niets doen aan zijn man-zijn net zoals jullie er niets aan kunnen doen dat jullie vrouwen zijn.

Er is een attribuut van de sekse dat van zichzelf houdt of niet. Jullie hebben van jezelf dus een vooroordeel over je sekse. Jullie houden van wie jullie zijn, jullie houden van je sekse en jullie zouden het niet anders willen. Dit is wie er nu voor mij zitten en ik ben mij hiervan bewust.

Wij spraken vandaag over soorten samenlevingen. Misschien is het zeer ironisch dat wij in verhoogde samenlevingen met verhoogde DNA en bewustzijn niet spraken over de spiritualiteit hiervan. Ik vertel jullie dat het alleen, alleen komt door het fort van wat jullie het gebied van humanisme zouden noemen….de vierde beschaving die de laatste tienduizend jaar duurde en waarin vrouwen spiritueel gezien op het tweede plan stonden.

In de verhoogde samenleving waarover ik sprak werden vrouwen nog steeds gezien als de brengers van zaken van de Creatieve Bron aan de mensheid. Mijn partner vertelde dat er logica in zat dat de Creatieve Bron, als moeder, verantwoordelijk is voor de intuïtie met betrekking tot die Creatieve Bron bij vrouwen. Het was alleen maar in de laatste tienduizend jaar. Wat je als Lemurier en vrouw zou kunnen zeggen is dat jullie vele levens hadden waarin jullie afgestemd en in balans waren dan nu….veel meer.

Ik wil nu even persoonlijk voor mijn partner spreken want hij weet niet wat ik zeg. Hij was gewoon in Lemurie. Er is geen droefheid die hij voelt omdat hij daar niet meer is. Het is een droefheid over wat er daar gebeurde.

Wat gebeurt er als de vrouwen de rol verliezen die zij altijd hadden? Hij herinnert het zich. Hij wordt er al door aangetrokken sinds hij veertien jaar oud was. Hij gaat terug naar Hawaii en weer en weer…..en weer. Het droeg voor hem moederenergie en deze moederenergie is daar niet omdat dit allemaal veranderde. Het veranderde op de planeet en hij is verdrietig want als hij daarnaar teruggaat herinnert hij zich de baarmoeder van de spiritualiteit die de vrouwen hadden….en die hebben zij nu niet meer. Als man huilt hij omdat hij zogezegd zijn moeder verloor….metaforisch gezien verloor hij zijn moeder….van God, als je het zo wilt uitdrukken….het vrouwelijke! In Lemurie ging hij naar zijn moeder om dingen over God te weten te komen. Het is weg!

Dit is wat ik jullie wil vertellen: Ook de mannen zijn betrokken bij de zorgen over wat zich overal afspeelt.

Vrouwen…jullie vechten niet tegen een afgrond tussen de seksen als jullie bedenken dat er in Lemurie mannen waren die wilden dat zij zoals jullie waren. Het is alsof moeder verdween en vader nu moet koken, om over de andere dingen maar niet te spreken….het werkt gewoon niet. Het werkt niet.

Deze hele groep en allen die hier vanaf nu naar luisteren of lezen, als Zusterschap, zijn betrokken bij het claimen van een energie van herinneren.

Sommigen van jullie zullen zeggen dat jullie ervoor zullen vechten om het terug te krijgen omdat het weer zo moet zijn, maar dat is niets voor hen….dat is oude energie!

Hier is wat ik wil dat jullie doen. Wat wij vanavond doen gaat niet over Lemurie want het gaat veel meer over jullie. Hier is wat ik wil dat jullie doen. Ik wil dat jullie je recht claimen bij de spirituele leiders op deze planeet….ongeacht wat er hier gebeurt. Hoe meer vrouwen zich herinneren wie zij zijn, wie zij waren en wat zij hebben gedaan, meededen aan ceremonies en vieringen….hoe meer vrouwen dit gaan doen gaan zij feitelijk het bewustzijn van de realiteit veranderen. Hoe meer vrouwen dit doen hoe dichter wij bij de vereniging van de beide seksen komen als het op spirituele dingen aankomt. Vecht er niet tegen maar WORDT het NU….dat is het verschil!

WORDEN jullie het NU!

Jullie vieren het feit dat jullie uit je Akasha kunnen halen wat jullie vooruit brengt. Jullie zijn de spirituele leiders van deze planeet en dit is logisch. Wat er is gebeurd is zeer oude energie. Het is zeer lineair….en het kan veranderen. Er komt uiteindelijk weer een balans terug….naar de manier waarop het was. De balans moet ergens op een bepaalde manier gaan beginnen, het hoeft niet plotsklaps te zijn en de oude ziel die hier en daar is geweest gaat nu vooruit en achteruit, van het verleden naar de toekomst naar de feitelijkheid van wie jullie waren, wie jullie zijn en van wat jullie gaan doen.

Jullie worden wat jullie waren!

Jullie wensen niet, jullie vechten niet, jullie zijn gewoon wat jullie zijn. En in de ceremonies waarbij Melihah jullie leidt door haar herinneringen, brengen jullie de Akasha naar het heden. Veertigduizend jaar geleden, vijftigduizend jaar geleden…het maakt niet uit want het is daar allemaal. Jullie zitten hier en weten dit en dus nemen jullie wat was op een gebalanceerde manier mee naar een tijd van balans….nu.

Dit gaat de balans van de planeet veranderen. Jullie zijn de voorlopers die dit terug gaan brengen op de planeet. Een eerdere tijd waarin jullie alle respect hadden voor spirituele dingen. Dit zal weer terug gaan komen maar het zal niet hetzelfde worden als het was, maar ook in de top zullen vrouwen komen, zoals het hoort. Wat wij bedoelen met de top is: de hoogst gerespecteerde mensen van beide seksen, degenen die vooruitgang brengen….de meest intuïtieve informatie die de Creatieve Bron aan de mens kan geven.

Het kwam van vrouwen, in het begin, en het zal weer zo zijn. Zo moet het ook want het is logisch.

Dit zijn de dingen die wij jullie in deze korte tijd willen geven….een teruggaan naar de manier waarop het was. Het zal niet gebeuren door een oud lineair proces van wensdenken of met kracht. Niets van de dingen die jullie wensen maar het zal algemeen worden en het verandert de planeet. Het is heel bovennatuurlijk, heel multidimensionaal en heel echt.

Vanavond wil ik dat jullie wegvegen wat jullie denken dat echt is en ik wil dat jullie rechtop zitten als de spirituele leiders van de wereld, zoals het hoort en omdat het logisch is.

Laat de bijeenkomst beginnen.

En zo is het.

 

Kryon