Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 19 – Jacksonville, Florida

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 19

Jacksonville, Florida

Vertaald: 14 februari 2021 / Geplaatst: 16 januari 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Als jullie het nog niet eerder hebben gehoord: Spirit is geslachtsloos. Mijn partner is vandaag de postbode….hij stapt in deze channelings opzij naar een plaats waar hij is afgesloten van wat er wordt gezegd. De eerste keer dat dit gebeurde dacht hij dat er iets helemaal mis was want hij is altijd in staat om mee te luisteren want dat is een deel van onze overeenkomst. Er zijn hier geen geheimen die van een man weggehouden moeten worden. De reden dat hij dit zelfs nu niet kan horen….de reden dat hij na afloop naar de bandrecorder moet luisteren, is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid die hier is.

Dit is de Zusterschap en hij is er niet bij. Ik wil dat jullie dit begrijpen. Er is geen geslachtsloze manier om dit te bereiken. Bij mensen is het de ene sekse of de andere. Aan de andere kant van de sluier – die de Schepper is – zijn helemaal geen biologische delen. Er is alleen liefde. Dus zeggen wij het weer: laat je niet misleiden door de stem, nu wij het hebben over vrouwelijke dingen en terugkijken met het deel van jullie dat jullie hier brengt.

Wij hebben vaak over de Zusterschap gesproken en dit was echt. Zelfs in de taal van vandaag dag betekent het: Zusterschap. Dit betekende een groep vrouwen die als een familie waren. Het best woord hiervoor is: zusters! Het woord in Lemurie was: familie! Maar vrouwelijke familie. Het betekent hetzelfde! Met deze woorden kwam er nog een betekenis mee omdat van de vrouwelijke energie werd begrepen dat dit ook de energie was die zorgde voor de spiritualiteit van de samenleving en die zorgde voor hen. Vrouwen zijn altijd, altijd verzorgenden geweest. Dit was zeer intuïtief in alle samenlevingen van Lemurie, en er waren er veel want het was een groot land. Er was altijd het begrip dat de vrouwen zorgden voor alle spirituele zaken. Dit was zo intuïtief dat de vraag opkwam wie er geacht werd voor de kinderen te zorgen. Julie kregen de kinderen, jullie hadden de kinderen en zorgden ook voor de spirituele zaken van de gemeenschap. Het was de natuurlijke gang van zaken….jullie waren het. Maar het gaf jullie ook bepaalde verantwoordelijkheden en sommigen noemden dit: macht, of kracht! Sommigen noemden dit zelfs de kracht van het goddelijke vrouwelijke. Zij waren hier totaal toe bereid.

Ik wil. Zoals altijd, ook weer dit zeggen: Er was geen splitsing tussen de seksen. Er was niet eens een herkenning over hetgeen mannen en vrouwen doen. Er was geen scheiding waarbij de over een grens kon gaan van wat je wel en niet diende te doen. Er waren aannamen van dingen die intuïtief kwamen. Wij hebben zelfs gesproken over de levens die jullie daar doorbrachten.

Wie kookte volgens jullie natuur de vis die door de mannen was gevangen? Het antwoord was: de mannen! Zij bereidden hun vangst! De vrouwen zorgden voor de kinderen. Dit was een deel van hun beslommeringen. De mannen vingen de vis en bereidden die….absoluut intuïtief. Een absoluut eerbetoon ten opzichte van elkaar. Wij spraken eerder over de manier waarop de vrouwen werden geëerd en over de zaken op Valentijnsdag waarbij de mannen een tijdje voor de kinderen zorgden en de vrouwen lieten rusten. Er was kameraadschap en respect. Dit is de goddelijke kracht van het vrouwelijke. Als jullie terug zouden kunnen gaan en goed zouden kijken naar wat deze kracht werkelijk was zouden jullie zien dat dit de kracht was van gerespecteerd te worden. Het was de kracht van je plaats kennen, van verantwoordelijkheid voor het spiritueel begeleiden van degenen om jullie heen. Dat was kracht!

Dit komt weer terug nadat het lang was weggezonken. Niet als Zusterschap, niet echt. Wat er zal terugkomen is de (h)erkenning van jullie plaats en van de vrouwelijke geheime kracht.

Het is interessant dat als je naar de “bovennatuurlijke” wereld kijkt dat de volwassenheid van degenen die zeggen dat zij helers en helderzienden zijn, de meerderheid vrouwen zijn. Dit is compleet natuurlijk. Het is intuïtief dat zij zo zijn. Zij nemen hun plaats in, net zoals zij dit eerder deden. Zij stappen in hun kracht.

Als jullie vandaag je goddelijke, vrouwelijke kracht op zouden pakken, wat zouden jullie dan doen? Wat betekent dit? Hoe voelt het? Ik spreek tegen jullie op een geslachtsloze manier en ik zeg dat dit eraan komt. Niet noodzakelijk op de manier die jullie denken, maar een langzame verandering in bepaalde kringen die zullen worden gezien als elegant en wijs. Zij gaan jullie weer als begeleidsters! Als men weer gaat inzien dat vrouwen beter kunnen (bege)leiden omdat zij betere intuïtieve gereedschappen hebben en dat zij beter spiritueel kunnen leiden is dat het moment waarop jullie dit wijze vrouwelijke weer oppakken.

Jullie kracht weer oppakken betekent niet het oppakken van een zwaard. Je kracht oppakken betekent niet rechtop staan tegen wat dan ook. Je kracht oppakken betekent klaar zijn voor wijze en prachtige begeleiding van families, van mannen en vrouwen die jullie aankijken en zeggen dat zij begrijpen dat jullie het hebben. Mannen die op hun eigen manier op jullie zullen bouwen –  als mannen, op hun eigen manier, niet als tegengestelden maar op een zachtaardige manier die zegt: Dit is wat jullie moeten doen. Wij zien het dat jullie dit doen als het zover is. Steeds meer zullen er vrouwelijke dominees komen en uiteindelijk: een voorspelling: een vorm van vrouwelijke priesters. Zo moet het wel zijn! Het moet wel komen! Goddelijke vrouwelijke begeleiding in de vorm van wijze begeleiding, zoals jullie je kinderen begeleiden!

En zo is het.

 

Kryon