Kryon Spreekt over De Lemurische Zusterschap. 2

Kryon Spreekt over De Lemurische Zusterschap. 2

Portland, Oregon
Vertaald: 3 januari 2021 / Geplaatst: 12 september 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve dames, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is een zeer speciale tijd. Ik wil dat jullie even diep ademhalen en je ontspannen. Ik ben mij bewust van wie hier zijn. Ik ben nu wat jullie noemen: specifiek voor een sekse. Ik wil met jullie terugkijken naar wat ik in het verleden heb verteld over de manier waarop reïncarnatie werkt met geslachten omdat dit voor jullie een beeld zal schetsen voor vanavond en verder.

Als jullie je ooit hebben afgevraagd hoe dit werkt. Hoe weten jullie als jullie leven na leven op deze planeet komen welke sekse de volgende is? Maakt het uit? Het antwoord is JA! De vrouwelijke sekse met name is op deze planeet de vriendelijke sekse die door de moeder voor geboorten zorgt. Het is belangrijk.

Ik heb jullie de uitleg gegeven dat dit niet toevallig gaat. Jullie hebben inderdaad perioden met beide geslachten. Maar er is een reden achter het geslacht dat jullie hebben en ook voor hoeveel keer jullie dit hebben. Het systeem brengt een aantal dezelfde geslachten op een rij. Iedereen in deze zaal is de laatste twee keer vrouw geweest, en jullie weten dit. Jullie voelen het! Toen jullie hier kwamen voelden jullie je prettig met je sekse en het is belangrijk dat jullie begrijpen dat als jullie je niet prettig zouden voelen jullie wel een vrouw zouden willen zijn, gebaseerd op het verleden. Hiermee wil ik zeggen dat jullie deze keer als vrouw helemaal op je plaats zijn. Ik heb dit eerder verteld maar wat ik niet heb gezegd is dat jullie allemaal in het proces zitten van meerdere levens als vrouw, het ene na het andere….dit zijn de kansen! In dit systeem hebben jullie een “abonnement” op dit geslacht. Twee levens achter de rug en nog minstens twee met dit geslacht te gaan….en dit leven. Wij hebben verteld en zeggen het ook vandaag dat deze planeet langzaamaan meer moederenergie krijgt en het is duidelijk wat jullie taak is.

Wat jullie vandaag doen…..ik heb het tegen degenen die hier vandaag voor mij zitten –  kan en zal invloed hebben op wat jullie de volgende keer zullen doen….en de keer daaropvolgend. De overdracht waarover wij hebben gesproken, ook de overdracht van bewustzijn, zal herinnerd worden. De affirmaties de jullie nu doen zullen herinnerd worden. De veranderingen die jullie vandaag doorvoeren zullen herinnerd worden en jullie zullen opnieuw ontwaken met de sekse van je voorkeur….degene waaraan jullie gewend zijn en die jullie verlangen….degene die hout snijdt voor jullie….vrouw! Jullie zullen daar met meer gemak in ontwaken dan jullie deze keer deden.

Afhankelijk van wat jullie na deze bijeenkomst gaan doen en hangt voor zovele jaren vanaf nu af wat er tijdens jullie volgende incarnatie gaat gebeuren. Wat gaan jullie je innerlijk aangeborene vanavond vertellen? Ik zal jullie een paar aanwijzingen geven. Ik wil dat jullie denken aan onbeperktheid. Wat jullie ook willen, of denken te willen, ik wil dat jullie dit tienvoudig verdubbelen. Jullie stellen een limiet aan wat jullie denken te zijn, gebaseerd op het verleden dat jullie kennen en het aangezicht van mannelijk en vrouwelijk vandaag. Laat mij dit even uitleggen. Jullie beperken jezelf omdat jullie een vooroordeel hebben over wie jullie zijn in de cultuur waarvan jullie denken dat jullie erin thuishoren. Hoeveel filters zijn hier die een beperking leggen op wat jullie denken te kunnen doen gebaseerd op wat er van een vrouw verwacht wordt dat zij doet in jullie cultuur? Als jullie het vanaf dat gezichtspunt benaderen is het niet goed genoeg. Het is gewoon niet goed genoeg. De vrouw draagt de perfectie van de geboorte. Elke mens op deze planeet komt uit jullie baarmoeder. Allemaal! Jullie kunnen dit niet vergeten en het is niet zo dat jullie gewoon een vrouw zijn en dit dus doen. Jullie dragen in je lichaam een verbinding met de baby….het bewustzijn van wie jullie zijn, en dit is een programma, een vooraf ingesteld iets voor elke mens die vanaf nu wordt geboren. Jullie zullen het overbrengen naar de toekomstige baby’s.

De mannen, de vrouwen….bewustzijn van wie jullie zijn, van wat het betekent om een mens te zijn. Dachten jullie dat jullie klaar waren met het moederschap? Nee! Niet het geboorteproces want het kan zijn dat jullie dit deze keer wel zat zijn, maar het moederschap dat compassie is! Jullie kunnen je familie bemoederen, jullie kunnen je buren bemoederen.

Toen de grootste meesters van deze planeet de Aarde bewandelden konden jullie dit moederschap in hun mannelijkheid zien. Zij waren zacht en dit was in hun ogen te zien. Dit kwam van hun moeders….het uitdragen van de zachte, zoete geest van het vrouwelijke van deze planeet is het geheim voor vrede op Aarde…en jullie weten het!

Beperk jezelf niet in de ceremonies waarin jullie denken wat jullie kunnen zijn. Weet dat jullie alles kunnen zijn!

Een eenvoudige boodschap voor de vrouwen!

En zo is het.

Kryon