Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 20 – Columbus, Ohio

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 20

Columbus, Ohio

Vertaald: 15 februari 2021 /  Geplaatst: 23 januari 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn hier alleen maar vrouwen. Er zullen er velen van beide geslachten zijn die dit in de toekomst zullen horen of lezen. Maar hier is alleen het vrouwelijke. Ik wil heel graag dat jullie de mannelijke stem die jullie horen zullen negeren. Ik spreek door mijn partner. Dit is een belangrijke tijd en aldus vraag ik hem om opzij te stappen. Hij zal later naar de channeling luisteren. Er zijn hier geen geheimen….het is gewoon een eerbetoon aan het vrouwelijke.

De Creatieve Bron is geslachtsloos en toch heeft deze geslachtloosheid meer met het vrouwelijke dan met het mannelijke. Zoals wij al eerder zeiden: het vrouwelijke zorgt voor geboorten en als brengers van leven is jullie intuïtie hoger en is de verbinding met de Schepper sneller. Dit alleen al zou jullie moeten tonen en bewijzen dat al die duizenden jaren geleden bij het begin van alle dingen, toen jullie de keuze hadden tussen licht en donker en jullie begrepen wat de Creatieve Bron bedoelde en waar het vandaan kwam, dit jullie zou moeten vertellen waarom de vrouwen de toorts voor de mensheid dragen.

Het is intuïtief, absoluut intuïtief. Als jullie vandaag naar het vrouwelijke op de planeet kijken zien jullie de anderen waarbij kinderen geboren worden. Het gaat automatisch. Wij hebben jullie ook verteld dat jullie DNA toen op een hoger efficiënt niveau werkte. Het bewustzijn was hoger toen jullie hiermee begonnen. Het werd door de eeuwen heen graad voor graad lager. Dit is een deel van de redenen waarom de geslachtswisseling plaatsvond en waarom de mannen vandaag de controle hebben over bijna alle spirituele dingen. Ik heb jullie ook verteld dat dit het begin is van een opwaardering van deze planeet. Het mannelijk en het vrouwelijk komen samen en er is weer een eerbetoon. Meer en meer zullen jullie zien dat er een intuïtie plaatsvindt die zegt dat de vrouwen heel goed zijn uitgerust om het spirituele naar de planeet te brengen.

Klinkt het niet logisch dat er om liefde uit te dragen een vrouwelijke energie nodig is? Als een baby voor het eerst de ogen opent en weet wat liefde is en naar een vrouwelijk gezicht kijkt, kijken beide geslachten daarnaar en het is heel logisch dat dit terug leidt naar balans.

Duizenden jaren geleden leefden jullie in Lemurie, dat wat er was is wat jullie nu zelfs niet begrepen. Dat hoeft ook niet. De juiste woorden zijn opgeslagen in jullie Akasha en zorgden ervoor dat jullie vandaag in deze stoelen zitten. Lemurie is niet echt een plaats…het is een geestestoestand. Dit is de reden dat Melihah geen diepgaande herinneringen heeft van dingen die er gebeuren en wat zij wel of niet deed. In plaats daarvan is het een geestestoestand en die spreekt van een hoog bewustzijn waarin de goddelijkheid van het vrouwelijk leiderschap iets betekende. Sommigen van jullie kunnen jezelf nu op die plaats brengen. Ik wil dat jullie nu even doen alsof….als dit nodig is, want er zijn mensen in deze groep die daar waren. Lemurie bestond lange tijd….wij hebben jullie verteld hoe het werkte. Jullie gingen daar letterlijk als mensheid doorheen. Jullie hadden feitelijk maar een leven in Lemurie en gingen dan naar andere plaatsen en de hele reden daarvoor is dat degenen die hier doorheen gingen zouden zien hoe het werkte. Ik wil dat jullie even je best doen….hoe voelde het? Hoe voelde het voor jullie om geëerd te worden door de mensheid van beide geslachten die wisten wie jullie waren en die begrepen dat dit de manier was. Het was absoluut algemeen bekend in de gemeenschap waarin jullie waren waarin jullie de toorts hoog hielden en anderen onderwezen.

Sjamanen waren vrouwen en leraren waren vrouwen en de mannen hielden daarom van jullie. Zij deden mannenzaken en dingen die mannen nodig hadden. Zij waren degenen die ervoor zorgden dat jullie konden overleven en voor jullie zorgden zoals jullie voor hen zorgden in spirituele zin. Jullie waren de goddelijke moeders.

Ik wil dat jullie denken aan een gemeenschap waarin jullie van plaats naar plaats kunnen lopen en letterlijk gezien worden als de priesteressen die jullie waren. Zo was het! Het was een grootse tijd van leren en balans. Het was niet perfect maar de rol van beide seksen was helder en correct en velen van jullie waren daar.

Sommige van de redenen waarom jullie naar deze bijeenkomst werden gebracht om naar deze channeling te luisteren en deel uit te maken van wat er ging komen in een ceremonie van de zon. Een van de redenen is dat jullie je dit op een bepaald niveau herinneren. Jullie worden hiertoe aangetrokken omdat, lieve dames, er geen vergissing of fout is dat jullie die energie ook deze keer naar de planeet trekken tijdens de Opwaardering. Degenen van jullie die hier doorheen gaan en je dingen herinneren en deze energie voortdragen in deze Opwaardering zullen de energie van Oude Informatie en balans weer herstellen.

Ik wil jullie iets vragen: als deze bijeenkomst begint is het dan mogelijk dat jullie deze dingen weer herstellen en de eer ontvangen van het hebben van de informatie van de Creatieve Bron en dit niet van anderen vandaan houden maar het verspreiden op liefhebbende manieren….liefhebbend, welwillend? Jullie zouden kunnen zeggen dat jullie dit willen doen maar dat het nu niet de juiste tijd is op de planeet.

Eerder vandaag gaf mijn partner jullie de redenen waarom affirmaties werken. Jullie brengen energieën op hun plaats en jullie bevestigen hen door middel van jullie affirmaties. Ik zeg jullie dat deze wereld zal veranderen en dat door jullie rol tussen de geslachten als het op spirituele leringen aankomt veel meer in balans zal zijn dan vandaag. In bijna elke organisatie, sommige zelfs waarvan jullie denken dat dit onmogelijk is, zal de rol van vrouwen leidend zijn omdat het hogere bewustzijn op de planeet dit zal vereisen en omdat dit normaal is en de mensen zullen dit inzien. Dit komt eraan!

Kunnen jullie jezelf nu op een plaats brengen waar jullie voelen dat dit geactiveerd is alsof het hier nu al is, omdat dit het geheim is om Lemurie weer te scheppen. Ik wil dat jullie hoe jullie je toen voelden uit je Akasha vandaan halen en dit brengen naar hoe jullie je nu kunnen voelen en zelfs als jullie zeggen dat de realiteit van de planeet niet zo is….door dit door te drukken zorgen jullie ervoor dat de realiteit we zo gaat worden.

Dit kan voor sommigen van jullie moeilijk te begrijpen zijn maar de handeling van het voelen alsof jullie daar weer zijn, dat jullie de planeet op spiritueel gebied weer leiden…als jullie dit weer en weer doen…..hoe vaker jullie dit doen hoe meer dit realiteit zal worden. Wat jullie doen is instructies plaatsen in het Kristallijnen Raster voor wat er moet gaan komen. Het is nu echt moeilijker dan het toen was….een lager functionerend DNA, een wereld die ongelukkig lijkt, organisaties die claimen dat zij spiritueel zijn maar gewoon een “ouwe jongens’ club zijn, en toch vertel ik jullie dat de goddelijke vrouwelijke energie de planeet kan ontwaken zoals geen andere energie dit kan op deze wereld. Laat degenen die jullie in je baarmoeder hebben gedragen kijken naar de oude verbinding die jullie hebben met de liefde van God.

Laat deze baby de planeet Aarde zijn! Jullie zijn belangrijker dan jullie weten maar deze groepen floreren op de hele planeet. Een beetje tegelijk maakt een groot verschil!

In deze nieuwe energie zijn jullie geheiligd!

En zo is het.

 

Kryon