Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 21 – Ottawa, Canada

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 21

Ottawa, Canada

Vertaald: 16 februari 2021 / Geplaatst: 30 januari 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner staat helemaal opzij en hij moet daar blijven als eerbetoon aan de sekse van deze bijeenkomst, van de Akasha, en waar dit werkelijk over gaat.

Wat jullie zienswijze over Lemurie ook is, hij is waarschijnlijk fout. Het was de beginnende beschaving van de mensheid en dit was niet de enige. Dit is een van hen en hij was eenvoudig. De taal was eenvoudig. Er zijn een paar lachers en een paar twijfelaars, maar toch op een bepaalde manier gearrangeerd  kan alles wat jullie wilden zeggen, gezegd worden.

De gemeenschap op zichzelf was niet elegant, maar er was waarlijk een hoog kaliber van denken en spiritualiteit. Het is echt moeilijk om jullie uit te leggen wat jullie in werkelijkheid deden. Zolang wij dit deden hebben wij jullie lang niet alle ceremonies gegeven, maar dit komt nog wel. Maar ik zal jullie nu niet alles vertellen want veel kunnen jullie oppakken uit voorgaande channelings. Ik wil nu verdergaan en jullie kunnen het Melihah vragen want zij weet vele dingen die ik ga channelen, zij kan hen voelen.

De menselijke Akasha is anders dan jullie denken. Velen van jullie zijn hier omdat jullie je bepaalde dingen herinneren of omdat jullie je graag bepaalde dingen zouden herinneren. Jullie zijn je niet allemaal bewust van Lemurie en toch is er zelfs in de naam iets dat een belletje laat rinkelen, zoals men zegt. Er is iets op cellulair niveau dat jullie eraan herinnert dat jullie deel uitmaakten van de geschiedenis van de mensheid, als vrouw. De vrouwelijke energie die hier is, is waar wij het over hebben. Het is een vriendelijke, prachtige energie. Dit was de energie die in Lemurie waarlijk werd vereerd. De energie was in balans met de mannen en wij hebben jullie daar eerder over verteld.

Jullie zouden je kunnen afvragen wat jullie in Lemurie deden. Laat mij jullie vertellen wat jullie deden. Jullie hielden ceremonies en als jullie daarmee klaar waren hielden jullie ceremonies. Dit is heel algemeen in eenvoudige culturen. Er waren overal ceremonies voor. Als jullie hiervan bewijzen willen zien kunnen jullie zelfs vandaag nog kijken bij de Inheemsen en als jullie bij hen zitten zullen jullie zien dat zij de hele dag door ceremonies voor alles hebben. Alles wat zij zagen had energie. Het enige wat ontbrak was een ceremonie voor hun voorouders. Maar voor alle andere energieën van de planeet hadden zij ceremonies en dit gold ook voor het weer en de visserij. Het waren bedankjes aan Gaia…zij waren voor een langer leven en voor gezondheid. Ceremonies waren dus heel gewoon en ik wil jullie over een daarvan vertellen waarover wij nooit eerder hebben gesproken en de reden kan zijn dat er iets inzit dat jullie op een dag weer willen laten herleven, Melihah, en dit geldt niet alleen voor vrouwen.

Er was een woord dat in Lemurie werd gebruikt en dit was een behoorlijk lang woord wat vertaald naar jullie huidige taal “overdracht, overgaan” is. Dit betekende het overbrengen van energie van de ene plaats naar de andere, maar in het geval van de ceremonie die jullie hielden, deden jullie dit samen met de mannen en dit werd overgedragen naar zowel de mannelijke als de vrouwelijke energieën. In een ceremonie die jullie hadden was het zaak dat als jullie dit lang genoeg deden jullie wijsheid en kennis naar een persoon konden overbrengen. Jullie hadden een cirkel.

Vele vrouwen, niet allemaal, van een bepaalde leeftijd en mannen die ouderen waren gingen in een bepaalde richting tegenover elkaar staan. Voor elke vrouw was er een man. Het was een eer dat de oudste man van het dorp de beste plaats had en dat die buiten de cirkel stond met het gezicht naar de vrouwen toe, die dan weer naar hen keken. Er was dus een cirkel met vrouwen die uit de cirkel keken en mannen buiten de cirkel die naar hen keken….face to face, en heel dicht bij elkaar. De ceremonie duurde een tijdje en dan werd er een leider gezocht en de vrouw die de leider zou worden had geen man voor de “overdracht.” Vaak was dit Melihah die tussen twee haakjes geen partner had. Ook dit is heel gebruikelijk bij de Sjamaanse energie op de hele planeet, met name in die tijd. Partners leidden alleen maar tot verwarring. Er was wat jullie nu een meditatie noemen, maar het was eigenlijk helemaal geen meditatie. Het was een herinnering die gebaseerd was op Lemurische energie die was gegeven door de Pleiadiers. Er was een herinnering van de leringen van en over het land. Dan pakten jullie de handen van de mannen die voor jullie stonden. Jullie kenden hen natuurlijk allemaal omdat zij allemaal deel uitmaakten van het dorp. Jullie namen elkaars handen en keken elkaar in de ogen om dingen over te dragen. De traditie en het idee hierachter was dat jullie een overdracht van wijsheid in bepaalde vorm zouden hebben naar hen toe en dat de wijsheid die zij hadden – die anders was omdat zij mannen waren – naar jullie overgedragen zou worden….bijna als een meditatie met open ogen staarden jullie letterlijk in hun ogen. Er is een speciale soort plant in Lemurie die snel verbrandde. Jullie noemden hem ook de “snel-brander” en jullie namen stokken van een bepaalde lengte en er was een centraal heuveltje met een stok en die brandde net zolang totdat het zichzelf onderscheidde, en dan namen alle mannen jullie bij de hand en trokken jullie naar rechts en dan werd er een volgende snel-brander aangestoken en als die brandde bewogen alle mannen en vrouwen naar rechts.

Afhankelijk van het aantal mannen en vrouwen die er waren duurde de ceremonie langer of korter. Kijk naar wat jullie deden. De wijsheid van beide geslachten werd gedeeld met iedereen. De ouderen kregen het meest en ook dit behoorde tot de traditie. Het is een cirkel van wijsheid waarbij zowel mannen als vrouwen betrokken waren.

Laat mij jullie iets vertellen: iedereen voelde dit! De mannen genoten hiervan omdat dit hun spirituele verbinding was. De vrouwen genoten hiervan omdat zij konden ervaren wat de mannen hadden en dat was een eer voor hen. Het was speciaal. Het werd niet zo vaak gedaan en als dit gebeurde keek de rest van het dorp toe naar de mannen en vrouwen die elkaar in de ogen keken. Dan lieten zij hun handen zakken en keken de mannen naar het dorp zodat zij nu allemaal vanuit de cirkel keken en degenen die toekeken stonden allemaal op en applaudisseerden.

Dit was gewoon een van de dingen die jullie deden. Zo heel anders dan vandaag! Het was een eerbetoon aan beide geslachten en niet alleen voor de vrouwen, maar het eerde wel de vrouwen voor wat zij wisten.

Ik ben er zeker van dat er meer zal komen.

En zo is het.

 

Kryon