Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 24 – Grand Rapids

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 24

Grand Rapids

Vertaald: 19 februari 2021 / Geplaatst: 20 februari 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Deze channelings zijn anders en ik heb dit al vaak gezegd, maar misschien is dit de eerste keer dat jullie dit horen: In deze channelings stapt mijn partner ver opzij. Zijn methode is dat hij zich alle dingen herinnert. In dit soort channelings, die sommigen “trance” noemen heeft het unieke individu zijn eigen proces. Er is steeds maar een mens tegelijk en elk is uniek en er is dus geen algemene manier van channelen. Mijn partner herinnert zich alles wat er gebeurt en dat was de overeenkomst…..tot aan de Zusterschap! Van dit moment herinnert hij zich niets en hij moet naar de bandrecorder luisteren om te horen wat hij heeft gezegd. Dit is een eerbetoon aan het feit dat dit een speciale seksegroep is. Er zijn hier geen geheimen…het is een eerbetoon aan de vrouwen die hier zijn.

Ik heb dit eerder gezegd: Laat je niet misleiden door de stem….het is alleen maar de mens die jullie horen en de stem. Spirit heeft geen sekse en de liefde die Spirit heeft is puur….zonder sekse en zonder vooroordeel is de elegantie ervan onmiskenbaar. En als jullie er een sekse aan zouden willen toekennen is het die van de moeder die er het dichtstbij komt op de planeet.

Wij brengen jullie informatie over de Zusterschap, over de wijsheid van de Zusterschap. Jullie hebben mij vaak gehoord, misschien over hetgeen er is gebeurd in Lemurie. Ik wil weer zeggen, net als tijdens de laatste channeling, dat Lemurie heel anders was, het was anders dan welke andere plaats op de planeet ook. Wat Lemurie zo anders maakte is dat het puur bleef….veel langer dan waar dan ook. De Zusterschap in Lemurie bleef ook puur, en hier is wat ik wil dat jullie je herinneren. De stellingen die wij leren, de Akasha die jullie hebben, de ervaringen, hebben geen tijd zodat jullie het niet moeilijker zouden hebben met herinneren als jullie ouder zouden zijn want dat is lineair. Wat jullie je uit je Akasha herinneren en wat het eerst naar voren komt zijn de meest dramatische dingen en het dramatische hiervan voor jullie was vaak de schoonheid en de wijsheid en letterlijk de sjamanenenergie die bij jullie sekse hoort. Het was ongebruikelijk….ongebruikelijk omdat de planeet op dit moment niet zo is. Maar “ongebruikelijk” gold niet voor de Pleiadiers die jullie onderwezen en toch spreken wij over een belofte waarvan wij willen dat jullie die vasthouden. De belofte is alweer dat het IN jullie zit….in jullie allemaal. Er zijn heel veel levens die nooit naar voren komen, maar op dit moment in deze nieuwe energie wordt jullie gevraagd om te brengen wat jullie het meest zal helpen.

Kom binnen bij de Zusterschap. Er is hier grote wijsheid en de reden van deze Zusterschap is dat hij voortkomt uit de Lemurische Zusterschap en die wijsheid komt van de Pleiadische leraren die in Lemurie bleven en wat jullie ook eeuwenlang onderwezen. Jullie maakten geen deel uit van dezelfde Zusterschap, mijn lieve dames. Jullie kwamen en jullie wonnen, maar door de eeuwen heen deden jullie mee aan dezelfde dingen omdat die puur bleef. Het is voor jullie moeilijk te geloven maar jullie namen ook deel aan dezelfde leraren want dit is tijdloos.

Hoe denken jullie dat dit was….om onderwezen te worden door degenen die de planeet zaaiden? Wat zouden zij tegen jullie zeggen? Lieve mensen, zij stonden niet boven jullie. Zij zaten niet midden in een cirkel op een verhoging. Jullie hielden van hen omdat zij EEN met jullie waren. Elk van hen was als een moeder voor jullie….allemaal vrouwen! De grootste leringen die ooit op de planeet plaatsvonden en zij begonnen de leringen en het zaaien over de hele planeet uit te strooien en dit was heel puur. De hele planeet ontving dit en het bleef puur! Zo hebben jullie een verschil met andere groepen, andere cirkels, en dat is dat de puurheid hetzelfde bleef en ook al waren jullie eeuwenlang leden van de Lemurische Zusterschap en dat jullie elkaar niet kenden, de puurheid van de leringen bleef gelijk en ging over dezelfde informatie. Dit maakt de Zusterschap bijzonder.

Nu, het antwoord op die ander vraag: Wat zouden jullie zeggen als mensen de wijsheid nodig hebben die jullie bezitten van al die jaren geleden? Ik zal jullie vertellen dat jullie die leraren waren! Jullie zaten en gaven deze informatie jaar na jaar.

Wat denken jullie dat een Sjamaan zou moeten weten? Ceremonies houden? Nee. (Kryon lacht) Jullie kunnen dit zelf doen. En tussen twee haakjes, de ceremonies kwamen van de mensen en niet van de Pleiadiers.

Wat dient een Sjamaan te weten? Het antwoord is: Wijsheid!!!Teruggaan naar een Sjamaanse Bron voor hulp! Wijsheid in het lichaam, de ziel en Spirit….de wijsheid van humor en wijsheid voor omstandigheden. De Sjamaan dient al deze dingen dus te weten zodat die kunnen worden uitgedragen naar de anderen en de leraren van de Sjamanen waren de Pleiadische moeders. DIT zit er in jullie Akasha…..alles. Ik ben hier niet om jullie te vertellen wat deze leringen zijn. Melihah is hier om jullie te leiden naar een situatie van herinnering. De Zusterschap gaat over het voortbrengen van het oorspronkelijke systeem van de oorspronkelijke leraren die Pleiadiers waren….een herinnering van deze moederenergie, misschien zelfs van een aantal gezichten, misschien zelfs wat informatie die doorkomt. Het zal jullie helpen te herinneren wat zij zeiden. Verwacht geen woorden maar verwacht emoties en misschien gevoelens in jullie dromen….volwassenheid, rijpheid. En als jullie deze dingen hebben wil ik dat jullie jezelf omhoogtillen en stoppen met de problemen over zelfwaarde die hier vandaag zijn want jullie maakten deel uit van de oorspronkelijke leringen van de Aarde. De leringen van Spirit over wat de mensheid helpt en hoe jullie degenen om je heen kunnen helpen.

Wees niet verbaasd als sommige van deze leringen basiszaken van een moeder blijken te zijn over wat zij hun kinderen leren. Meer dan dat….als zij een andere vrouw ontmoeten die problemen heeft….wat zouden jullie dan tegen hen zeggen? Wij zeiden laatst dat jullie stil zouden moeten zijn en luisteren, maar er dient meer te zijn en dan gaan jullie je openstellen en deze vrouw vertellen wat je Pleiadische moeder jullie vertelde, en dat moet van jullie komen.

De Zusterschap wordt dan een soort Herinner-schap! (Kryon lacht), een plaats waar jullie samenkomen en liederen zingen die jullie gewend zijn met de herinnering van Melihah en de begeleiding, want zij was de menselijke lerares die deze informatie droeg van de ceremonies en van de Pleiadische Moeders en gaf die verder aan anderen.

Het hangt van jullie af…..het herinneren van de wijze sterreninformatie, zachtaardig, vol van vriendelijkheid en begrip zodat ieder die bij jullie zit en vraagt: “Wat zal ik doen?” voelt dat hij/zij geliefd is….met een uitgestoken hand die zegt: “Alles is in orde. Voel dat alles goed is!”

Dames, jullie kunnen dit niet doen als jullie zelf niet voelen dat alles in orde is, en dat is het eerste wat jullie Pleiadische leraren jullie vertelden. Het moet goed passen bij jullie ziel voordat jullie door kunnen gaan.

Dit is genoeg voor vandaag.

En zo is het.

 

Kryon