Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 26 – Queenstown

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 26

Queenstown

Vertaald: 22 februari 2021 / Geplaatst: 6 maart 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Welkom aan de eerste Zusterschap op dit eiland van Nieuw Zeeland en hiermee willen wij jullie een herinnering brengen van jullie geschiedenis….een overdenking, een informatie die deze groep misschien nooit eerder heeft gehad. Dit is een Zusterschap en hierbij is er maar een geslacht dat toehoort. Toch zal jullie Akasha zeggen dat jullie behoorlijk vaak beide geslachten hebben gehad. In feite, als jullie Lemurie willen eren is dit vijftigduizend jaar oud. Jullie hadden beide seksen en voor elk leven hadden jullie de keuze. Jullie hadden levens met de ene sekse, dan weer levens met de andere sekse, enzovoorts.

Wat waren de kansen dat jullie vrouwen waren in Lemurie en dit nu weer zijn? Is dit een rol van de dobbelsteen die jullie met deze sekse naar deze bijeenkomst heeft gebracht en bij jullie herinneringen uit Lemurie. Wij hebben het eerder gezegd: Het systeem is compleet. Dit was de precessie van de equinoxen….dit was voorspeld door de astronomen….de timing was er en jullie keuze voor je sekse was absoluut. Er is geen vergissen en jullie waren vrouwen in de tijd waaraan jullie terugdenken. Er is vaak verwarring over wat het is dat jullie je herinneren. Wat is Lemurie? Al deze dingen zijn al eerder uitgelegd. Niet al jullie oude zielen, waren in het oorspronkelijke Lemurie….en hier gaat het interessant worden omdat het gevoel van Lemurie steeds is meegegaan met degenen die uit Lemurie vandaan gingen.

Laten wij nu eens beginnen met het einde van Lemurie toen het zinkende was. Wij hebben hier eerder over gesproken: het “zinkend eiland syndroom.” Misschien was het ook het “zinkend Atlantis syndroom, toen daar in de geschiedenis ook alle eilanden begonnen te zinken en de Akasha herinnert zich er maar een! Hierover willen wij vandaag spreken want toen Lemurie ten onder ging hadden degenen die daar leefden geen idee of zij mee ten onder zouden gaan of niet.

Wij spreken over hetgeen jullie vandaag Hawaii noemen. Het was een klein continent genaamd MU….LeMUrie. Dit werden de eilanden van Hawaii. Wij vertelden jullie dat het in een periode van vele jaren, terwijl het langzaam zonk en de magmabubbel onder dit eiland zich terugtrok, langzaam begon weg te zakken in de oceaan. Voor degenen van jullie die op de vlucht sloegen voor je leven en dat van jullie families was dit het einde van Lemurie en het begin van het verstrekken van het bewustzijn van Lemurie aan de anderen op de planeet. O, er waren vele starts na Lemurie, dat speciaal was, en wij hebben het eerder gezegd: Lemurie was afgezonderd van alles en dus leek het op een speciale maaltijd die was klaargemaakt en die altijd vers was. Geen tussenkomst van wie dan ook. Sommigen van hen zeilden naar het zuiden en landden op wat jullie nu Rapa Nui noemen. Vreemd genoeg: als jullie naar de huidige inheemsen van Rapa Nui gaan en hen vragen waar zij vandaan kwamen, zeggen zij: Hawaii! Zeven van de Moai, de beelden van het Paaseiland (Rapa Nui) kijken in de richting van Hawaii en zij worden de zieners genoemd….een herkenning van hun voorouders terwijl alle andere beelden op het eiland binnenwaarts kijken en dus zeven richting Hawaii! De anderen waar wij jullie over vertelden landden hier waar wij nu zitten…..de eilandnatie Nieuw Zeeland!

Vinden jullie het niet interessant dat vlakbij jullie het continent Australië ligt, met een beschaving die zo oud is als die van Lemurie? Het eiland bleef 47.000 jaar onveranderd. Het vele levens leven op een eiland komt ook in de Akasha….dit begrijpen jullie want jullie zijn ook vissers en jullie zijn sjamanen. De vrouwen leidden de weg want zij hadden de intuïtie om te weten waarheen jullie dienden te gaan en jullie kwamen op een eiland midden in de Oceaan dat Rapa Nui werd genoemd….alleen op de sterren en zonder behulp van instrumenten en op een halfrond dat jullie nooit eerder hadden gezien met sterren die jullie kenden en andere sterren die jullie nooit eerder hadden gezien. Toch deden zij het. Dit roept de vraag op of zij hulp hadden of hiervoor waren getraind of dat  de Pleiadiers die nog steeds bij hen waren? Het antwoord is: Ja, ja en ja! Nieuw Zeeland was geen vergissing….het was intuïtief, en als jullie naar buiten gaan, dames, weten jullie waarom dit geen vergissing was omdat het hier op Hawaii lijkt. Toen zij hier landden wisten zij dat zij op de juiste plaats waren.

Hier is wat ik jullie wil vertellen. Jullie zullen het interessant vinden en extreem controversieel. De Inheemsen die jullie hier ontmoetten waren niet de oorspronkelijken. Degenen die hier oorspronkelijk waren zijn….Lemuriers die feitelijk het eiland bevolkten. Zij waren de eersten! Er waren nog twee golven van Inheemsen die volgden….van de Grote Oceaan, van hetgeen jullie Polynesië noemen. Nu hebben jullie dus een mengeling van degenen die hier oorspronkelijk kwamen en van degenen die hier later kwamen.

Je zou kunnen vragen hoe dit werkte en of de een de ander veroverde? Ik laat dit even terzijde. Ik zeg jullie dat er een versmelting kwam en dit is wie jullie vandaag zijn, maar in jullie zitten nog steeds de oorspronkelijken, de eersten. Zij waren Lemuriers, zij waren Polynesische Lemuriers….en dat is controversieel. Vraag het hen maar. Maar dit is de manier waarop het is gegaan, maar jullie zijn de tweede, de derde, misschien wel de vierde golf Lemuriers. Het bewustzijn dat jullie als oorspronkelijken hadden werd wat jullie hier nu zijn. Sommigen van jullie kennen Lemurie maar maakten nooit deel uit van de oorspronkelijken, maar laat mij jullie vertellen wat er overleefde: vrouwen als sjamanen! Jullie veranderen je cultuur niet opeens omdat jullie ergens anders landen en dus gaat het hier verder en waren het de vrouwen die de bevolking hier verder leidden en velen van jullie voelen dat jullie in een Akasha-positie zitten maar jullie gingen nooit echt weg uit deze omgeving of zelfs niet van dit halfrond. Als jullie naar buiten gaan zingen de heuvels tegen jullie: “Jullie zijn hier eerder geweest!” Kunnen jullie de energie van leiderschap voelen….dat jullie de samenleving hier leidden, inclusief de mannen die op jullie rekenden door wat jullie hadden….die intuïtie die hen leidde….waar zij moesten vissen, waar zij heen moesten gaan, wat voor weer het zou worden en hoe zij genezen konden worden. Jullie deden en doen dezelfde dingen als op het oorspronkelijke eiland….geboorten onder water, zingen, samenkomen en als kers op de taart samenkomen om dingen te veranderen die nodig zijn of dingen die er moe(s)ten gaan gebeuren. Jullie zullen het interessant vinden om te weten dat er niets vooraf geregeld was. De sterren waren jullie gidsen, de zon en de maan waren er gewoon om jullie te vertellen of het dag of nacht was.

Wat jullie deden ging dus letterlijk niet volgens de klok en sommige van deze dingen zijn er zelfs vandaag nog.

Dit is de boodschap. Welkom thuis voor velen van jullie. Ik daag jullie uit: Voel de energie van deze plaats en herken die als die in jullie Akasha aanwezig is.

Laat de viering beginnen!

En zo is het.

 

Kryon