Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 27 – Auckland

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 27

Auckland

Vertaald: 23 februari 2021 / Geplaatst: 13 maart 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is een ongemakkelijke tijd voor mijn partner. Wat hier wordt besproken is niet aan hem om zich te herinneren. Er zijn hier geen geheimen, maar ik zeg jullie weer dat dit proces voor jullie is. Het is een vrouwelijke energie. Laat je dus niet bedotten door de mannelijke stem. Mijn partner is niet hier en hij herinnert zich dit niet. Dit is voor deze groep. Dit wordt ook opgenomen en kan later gehoord worden.

Dit is een reünie. Degene die deze groep leidt is Melihah en deze groep heeft het gevoel van kameraadschap tussen degenen met een zeer “zacht” bewustzijn. Velen hiervan zijn moeders. Jullie weten dat jullie sekse als eerste is verbonden met Spirit. Dit was altijd de manier waarop het was….wij hebben het jullie verteld en het klinkt logisch. Er zijn bepaalde dingen die niet zijn voorbestemd maar wel gewijd zijn. Het verschil is dat als het de juiste tijd is, het ook juist is.

Ik heb de groep in deze zaal verteld over wat er met dit land gebeurde als je de Piek en het Dal met elkaar in verband bracht. Dit land was inderdaad een onderdeel van de Lemurische ervaring. Het gaat nog verder dan dat wat jullie Lemurie noemen maar de tradities bleven een zeer lange tijd en hier waren jullie dan op een ander eiland, of op een groep eilanden….al die tijd geleden.

Melihah kwam hier nooit…zij bleef en zij bleef op het restant van Lemurie tot haar laatste adem. Dit is voor haar een reünie. De channeling en de vorige in deze Zusterschap-omgeving, worden gehouden in Nieuw Zeeland. Melihah heeft die hier gebracht en maakte dit mogelijk. Dit is niet alleen een reünie van al degenen die al die tijd met haar doorbrachten maar het is een reünie van haar met haar want zij heeft feitelijk de laatste week maar weinig gedaan, maar zij staarde naar het water en herinnerde zich en er waren ook momenten van afscheid, zoals zij zojuist zei maar dit nog niet tegen jullie heeft verteld. Deze reünie is voor haar een begin. Het is een begin voor de Zusterschap en het is tegelijkertijd een voltooiing. Voor jullie, de weinigen die hier bijeen zijn op deze ongerepte plek: het lijkt bijna op een maaltijd die wordt geserveerd, een maaltijd die al eeuwenlang is gekookt en die nu klaar voor jullie klaar is om aan te schuiven. Het is werkelijk waar een bewustzijn van wie jullie zijn.

Nogmaals: jullie waren niet allemaal deel van de Lemurische ervaring maar jullie waren wel allemaal verbonden met dit bewustzijn en dit past bij jullie.

Jullie zouden kunnen vragen wat jullie hiermee moeten doen, waar dit over gaat. Denk eraan als een reünie met het geweldige bewustzijn dat er in dit land was….een bewustzijn waaraan jullie nu deel kunnen nemen omdat jullie in dit land zijn. Het maakt niet uit of jullie hier altijd zijn geweest; het is een nieuw begin….het is een paradigmaopwaardering als jullie daarbij willen zijn en de Piek en het Dal zullen gaan samenwerken op een manier die harmonieus is met alles wat jullie wensen te doen. Alleen al het feit dat jullie vieren en samenkomen….het vieren van deze speciale Zusterschap start hier een energie die hier al zovele jaren niet is geweest….zo veel jaren!

Ik zal jullie iets vertellen dat extreem controversieel is. Ik aarzel een beetje omdat jullie dit verkeerd op kunnen vatten. De Zusterschap was hier lange tijd en wij vertelden jullie dat door de eeuwen heen dingen op de planeet gebeurden en praktisch gezien ging het hele idee van de Zusterschap toen ondergronds….het kon niet volgehouden worden met wat er op de planeet gebeurde. Jullie kennen de geschiedenis. Julie hebben gezien hoe het schijnbaar omdraaide en nu hebben jullie de reünie om misschien wel te eren wat er was en over de verantwoordelijkheid die er was en over het spiritueel leiderschap van het land. Nu wil ik jullie iets vertellen: jullie verbinden de puntjes, oude zielen….jullie allemaal hebben beide geslachten gehad, en wij spreken hier niet vaak over. Jullie voelen dat jullie duizenden levens hebben gehad en als jullie deel uitmaakten van die oorspronkelijke groep, zelfs van het bewustzijn op een ander continent….wat gebeurt er dan in jullie Akasha? Als jullie als man terugkomen herinneren jullie je daar dan iets van? De Akasha herinnert zich dingen die voor de Akasha belangrijk zijn om te onthouden. Denk eens aan de Akasha van Melihah die ontwaakt. Ook zij heeft vele seksen gehad en dit geldt ook voor jullie.  Wat gebeurde er met een diepgaande groep vrouwen die eeuwenlang de toorts van verlichting hebben gedragen voor deze planeet….wat gebeurde er als jullie van geslacht wisselden? Gaat het weg omdat jullie niet langer vrouw zijn? De Akasha leeft tijdens het ontwaken. Het ontwaken is het “oude ziel-deel.” Wat er dus met groepen vrouwen gebeurt die dan mannen worden….ik zal het jullie vertellen….zij worden metselaars. (Kryon lacht) De Vrijmetselaarsbeweging kwam regelrecht van de Zusterschap! Dit is controversieel!

Als je kijkt naar wat zij voor geheimen hadden zullen jullie het bovennatuurlijke vinden dat gescheiden werd van het fysieke van vandaag. Zij hadden zoveel geheimen die van de Zusters waren.

Zo zien jullie dus dat de reünie voor de hele mensheid geldt. De Zusterschap is werkelijk iets van de hele planeet en niet alleen voor het vrouwelijke.

Maar, lieve mensen, dit is een reünie op dit ongerepte land, van jullie, van Melihah, van het bewustzijn dat jullie zijn begonnen en dat is gebleven door de hele mensheid heen naar de dag van vandaag toe. Het ging nooit weg! Het veranderde gewoon van vorm. Nu, in deze bijeenkomst, is het tijd voor jullie om vele dingen weer terug te halen naar de manier waarop zij oorspronkelijk waren….toen de dingen eenvoudiger waren….en dat kunnen zij weer worden.

Dit is de boodschap van de dag, de diepgang van wat jullie hebben gedaan, van wie jullie zijn en van wat er vanaf nu mogelijk is. Melihah heeft jullie gevraagd om de dingen te laten vallen die jullie afhouden van je bewustzijn en van jullie schoonheid en vreugde.

Dit is wat Kryon zegt. Dit is de reünie met het Zelf als de herinnering van vreugde!

Laat deze bijeenkomst beginnen.

En zo is het.

 

Kryon