Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 28 – Wilmington

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 28

Wilmington

Vertaald: 25 februari 2021 / Geplaatst: 20 maart 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner stapt opzij, ver opzij! Hij herkent deze dingen niet. De afspraak die ik met hem heb gemaakt is niet de afspraak die ik met jullie heb gemaakt. Ik zeg het weer: laat de stem jullie niet bedotten. Hij is mannelijk, maar de taal is dit niet.

Stel je eens voor dat jullie in een doos zitten, een doos van verwachting, van wat jullie denken dat er gaat gebeuren en wat jullie verwachten hoe dat zal zijn. Er zijn dingen bij die jullie nooit zullen gebeuren!

Er zijn vragen gesteld over mystieke zaken, over magie. Het mystieke en de magie zijn gewoon multidimensionaliteit. Het lijkt alleen mystiek en magie voor degenen die in 3D zijn. Jullie houden dit vast….de vrouwen waren de eersten die dit deden. Wij hebben daar in vele, vele channelings over gesproken. Hier zijn jullie dan weer en het is geen toeval dat jullie weer vrouw zijn. Het is dus een goede vraag wat er nu gaat gebeuren.

Hoe kunnen jullie een plaats vasthouden in de samenleving die er al eerder was? De eerste vragen die ik jullie dan stel is: Wie gaan jullie vervangen? Waar maken jullie je zorgen over? Laten wij een even terugkijken. Hoeveel sjamanen zijn er om jullie heen en die jullie gaan vervangen?  Het antwoord is: Geen een! Realiseren jullie je dat in jullie samenleving alles is gestructureerd in strakke religieuze dozen, boxen? Als jullie daar naartoe gaan horen jullie dan de mystiek of horen jullie een doctrine? Als jullie het hebben over die dozen waarin – zoals het van jullie wordt verwacht – God aanwezig is, wat hebben jullie dan gehoord? Is er ceremonie? Nee. Wat jullie horen is niet mystiek want het is eenvoudig de doctrine en het is historisch gezien accuraat voor de tijd. Maar doet het de dingen die een Sjamaan zou doen? Het antwoord is Nee! Ik wil dat jullie goed begrijpen dat er een enorme leemte in jullie cultuur is….een leegte die op een vriendelijke manier opgevuld kan worden met het prachtige, goddelijke vrouwelijke. De leemte is die van het vrouwelijke, de moeder, het mystieke dat jullie in je dragen dat de wijsheid is die jullie in je hebben. Als jullie langzaam gaan zien wat wijs is, wat heling is, wat een vrouw kan zijn als jullie je kinderen opvoeden en dit toepassen met het leven om je heen. Het begint zich te tonen! Mensen komen misschien naar jullie toe, een buurman, een vriendin, met een probleem, en de wijsheid die jullie al eeuwen met je meedragen over het echte leven, gaat naar buiten komen. Jullie gaan bekend raken als iemand die kan helpen….misschien iemand die verder kan kijken dat wat er niet zo duidelijk is.

De rol van de sjamaan was niet om voor de mensen te gaan staan en een doctrine uit te dragen. Jullie vervangen niemand. Jullie gaan bewegen naar een leemte die gevuld dient te worden…..door vrouwen! Langzaamaan zullen er steeds meer vrouwen zijn die in staat zijn om te lezen, te zien, te zijn, te genezen. Mensen zullen gewoon bij jullie willen zijn. Mensen zullen bij jullie komen. Er zal zelfs een cirkel van sjamanenenergie zijn. Jullie zullen jezelf zelfs geen sjamanen noemen omdat jullie niemand willen afschrikken. Jullie kunnen het: “engelencirkels” noemen….iets dat veilig is, maar het mystieke hiervan is nieuw. Het is een manier waardoor jullie weer terug kunnen keren naar waar jullie waren, wat jullie waren en wat jullie weten gaat in jullie stromen en het zal totaal en eenvoudig veilig zijn. Jullie hoeven niet te wedijveren met iets wat er al is. Begrijpen jullie wat ik zeg? De leegten die jullie gaan invullen, bij jullie families en omgeving….in cirkels die iets anders genoemd worden waarbij jullie samenkomen, mannen en vrouwen, en het zullen cirkels van wijsheid zijn en jullie zullen antwoorden hebben. Mensen zullen weggaan en zeggen: “Daar heb ik niet aan gedacht. Dit is prachtig. Zij had zulke goede adviezen. Het lijkt wel alsof zij mij kende!”

Als je dit terug leidt naar de Ouden en naar hetgeen zij deden, waren zij helers, zij zagen dingen….zij hadden de magie. Het mystieke? Hmm, dat hadden jullie altijd al – apart van het zijn van een mysticus is het moeder zijn en al vooruit weten wat degenen die naast je staan nodig hebben. Deel van een mysticus zijn is het hebben van een partnerschap en weten wat de partner wil.

Dit is de ware sjamanenenergie. Dit is degene die dingen vooruit weet, die het heeft uitgezocht voordat een probleem ontstaat en degene die een goed antwoord heeft op de problemen van het leven, goede antwoorden weet over heling, over het lichaam, over persoonlijkheden, misschien ook degenen die hun kinderen opvoeden. Begrijpen jullie wat ik zeg? Jullie wedijveren niet, jullie vullen een leegte die nog nooit bestond….en dus kunnen jullie dingen doen die niemand eerder heeft kunnen doen. Jullie kunnen dit doen en er zal geen weerstand tegen zijn van beide geslachten. Het bestaat gewoon niet meer want het wacht erop tot jullie het gaan vullen.

Ik hoop dat jullie deze korte boodschap begrepen hebben. Ik hoop dat hij enkele angsten kan weghalen die jullie misschien hebben om jezelf te laten zien.

Wat als ik jullie vertel dat de beschaving zoals jullie die kennen op jullie heeft gewacht? Het is tijd!

De boodschap van vandaag kan een beetje mysterieus zijn geweest. Ik wil graag dat jullie je over het praktische deel ervan zelf gaan onderhouden totdat jullie volledig begrijpen wat de betekenis van deze boodschap is en wat de volgende stap is.

En zo is het.

 

Kryon