Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 30 – Boulder

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 30

Boulder

Vertaald: 27 februari 2021 / Geplaatst: 3 april 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner stapt opzij. Wij brengen jullie nu al een tijdje informatie over Lemurie en met name over wat jullie nu de Zusterschap noemen. Ik wil hiermee doorgaan door jullie informatie te brengen die jullie kan verrassen, over hoe het toen was en wat jullie nu doen en ook een voorbeeld van wat jullie nu zouden kunnen doen….want het echte idee van een Zusterschap is een verjonging van een Oud idee….letterlijk van toen naar nu. Wat jullie nu hebben is een maatschappij die de kern van de spiritualiteit heeft weggegooid.

In Lemurie, een van de eerste beschavingen van deze planeet, was een van de eerste samenstelling van spirituele orde….van de leraren van de sterren en dit waren basisleringen, zij waren nieuw en oorspronkelijk. Wat jullie hadden was een (h)erkenning van wat de specifieke taken van de seksen waren. Er waren geen verkiezingen want het was innerlijk aangeboren intuïtief gezond verstand. De vrouwen gaven de mannen advies van de sterren. Zij hadden de intuïtie en dit stond niet ter discussie. Er was geen enkele discussie over wat de vrouwen deden, net zoals de mannen nooit ter discussie zouden stellen of de vrouwen wel kinderen moesten baren. Het gaat erom dat het brein van de vrouw zorgvol en liefdevol is. Zij voedden de kinderen op!

De taak van de man was duidelijk en hun verantwoordelijkheden lagen op andere gebieden….en zij hadden de vrouwen nodig! De vrouwen deden toen feitelijk meer werk dan nu. Zij hadden ook de taak om te weten wat er zou gaan gebeuren…..of het goed weer zou zijn, waar de vis in de oceaan was en ik heb dit beeld eerder geschilderd. Maar waar het ook anders was dan jullie zouden kunnen denken en dus zal ik het jullie nu vertellen.

Jullie leefden in Lemurie in een elegante samenleving en het was een zeer basale samenleving die helemaal geen enkele geschiedenis had. Er was geen enkel experimenteren met wat dan ook, zelfs niets dat ook maar in de buurt van democratie kwam. Geen van deze dingen waren daar. In feite was het superlineair zoals je van een beginnende samenleving zou verwachten. Jullie zouden het misschien niet verwachten maar er was geen enkele cirkel. Er was alleen een cirkel als een van de vrouwen een kind moest baren. Dit was de enige keer. Elke verdere ontmoeting was in een rechte lijn….de ouderen zaten vooraan en de jongeren daarachter. Er was een leider en alleen die leider had het recht om te spreken. Het idee dat er vrouwen zouden opstaan om hun mening te geven….het was gewoon een paar duizend jaar te vroeg! (Kryon lacht)

Hetzelfde gebeurde met de mannen….de ouderen hadden de leiding en de jongeren waren op de achtergrond. De jongeren waren altijd in training. Zij zaten altijd achterin de boot, totdat zij ouder werden en voorin mochten roeien. Dit zijn de dingen die je tegenkomt bij elementaire samenlevingen, dus het eerste dat ik jullie wil vertellen dat het tegenwoordig zoveel grootser is. Jullie kunnen op vele manieren in je cirkel zijn, manieren waaraan zij nooit konden denken.

Wij vragen jullie dus niet om uit te stralen wat jullie weten maar te handelen van wat WAS naar wat IS. Dit is het herstellen van het werkelijke sjamanen-schap van de vrouwen….een vriendelijk herstellen op een manier waardoor de mannen zich er uiteindelijk toe aangetrokken voelen door wat jullie doen en wat zij horen. De zachtaardigheid zal de mannen aantrekken….door wat jullie hebben.

Dit is anders dan jullie misschien verwachtten. Jullie zouden kunnen vragen wie de leiding had in de Zusterschap. In een lineaire samenleving was dit altijd de leider. In het geval waarover wij hebben gesproken was dit Melihah die al het werk deed. Je zou dus kunnen vragen hoe de vrouwen daarbij betrokken waren. De eerste rij deed mee in de beslissingen. Zij waren bij beslissingen betrokken en zij deden dit via handsignalen om aan te geven wie zich wel of niet in staat voelde om dit te doen. Er was een collectieve beslissing maar alleen maar van de ouderen en Melihah kon elk van het overrulen. Dit is geen democratie, dit is zeer basaal cultureel spul. Zo is het vandaag de dag niet. Jullie hebben de mogelijk om de voordelen uit die tijd in te voeren in de huidige Zusterschap….de zachtaardigheid en de gelijkheid.

Maar hier is wat ik jullie werkelijk wilde vertellen: In die oorspronkelijke cultuur namen de vrouwen hun kracht op en de mannen vonden dit prettig en hadden het nodig. Als jullie een vrouw dan zouden vragen hoe het voelde zou zij zeggen dat dit goed en correct was. Niemand was er bang voor om een sjamaan te zijn en dat zijn jullie wel….en dat is de volgende stap. Als jullie het verleden dus gaan brengen naar het heden wil ik dat jullie invoelen hoe het was….om je volle kracht te voelen en te weten dat het jullie toebehoort om te doen wat jullie doen….wat vrouwen hebben en wat mannen niet verwachten, is een prachtig, prachtig voorbeeld van zorgen, liefhebben en passie en dat zal al het andere op de planeet overwinnen. (Kryon lacht)

Vrouwen, neem je kracht op. Want deze kracht is dezelfde kracht als die waar wij steeds over spreken….LIEFDE!

En zo is het.

 

Kryon