Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 32 – Tucson

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 32

Tucson

Vertaald: 2 maart 2021 / Geplaatst: 17 april 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ook bij deze channeling stapt mijn partner compleet opzij. Ik heb dit eerder gezegd maar voor deze groep zeg ik het nogmaals. Wat er vanaf nu wordt besproken kan mijn partner zich niet herinneren en dit is een eerbetoon aan de sekse want hij is de enige aanwezige man en hij zal hier later naar moeten luisteren. Dit is voor jullie.

De eer is voor de sekse. Spirit heeft geen sekse. Jullie hebben geen sekse aan de andere kant van de sluier. Maar wij hebben het eerder gezegd: jullie herinneren je de tijd in Lemurie want jullie leefden in die tijd als vrouwen. Zo is het ontworpen en sommigen van jullie zullen je herinneren dat jullie ook vrouwen waren in Lemurie.

Het tijdraam is verwarrend, zelfs voor jullie leraren. De precessie van de equinox is een 26.000-jarige schommeling, maar wij hebben het erover gehad dat het beginnende Lemurie 50.000 jaar oud is. Daarom was de precessie van de equinox die jullie in 2012 hadden, de tweede waar sommigen van jullie doorheen zijn gegaan.

Er zijn hier vanavond vragen gesteld door sommige van de godinnen die hier zijn. Er is zoveel eer in waar jullie doorheen zijn gegaan. Wij spreken over zeer, zeer oude tijden….elementaire tijden….begintijden van leren!

Een van de vragen die is gesteld zal ik straks beantwoorden. Toen Lemurie begon te zinken wat is er toen gebeurd met de zonneschotel die naar Peru is gegaan? Antwoord: Er was geen vernietiging van Lemurie. De berg zonk langzaam weg. De magmabubbel die hem omhoog drukte begon langzaam kleiner te worden en dit vormde de eilanden van Hawaii. Er was geen vernietiging, maar tijdens het proces van zinken dat jaren in beslag nam hebben wij een paar van de dingen die gebeurden, beschreven. Het eerste: Angst. Julie wisten niet dat het niet helemaal in de oceaan zou gaan verdwijnen. Er waren daar maar weinig mensen en zoals ik al zei hadden jullie daar maar een incarnatie en gingen daarna naar een andere plaats op de planeet. Het lijkt er bijna op dat Lemurie een kern-lering was waar de lering door jullie incarnatie werd meegenomen….in jullie Akasha, waar jullie ook naartoe gingen….duizenden jaren lang. En dus leek het erop dat Lemurie een zaad van lering en kennis was….jullie incarneerden daar niet nogmaals. De meesten van jullie kenden elkaar dus niet en toch is er iets dat jullie bindt en ik zal jullie vertellen wat dit is want wij hebben dit nog niet eerder in dit verband verteld. Was er een zonneschijf? Er was een soort zonneschijf! Mythologie verandert door de jaren heen  maar er zijn zaad-waarheden die in de Akasha bewaard bleven en herhaald werden. Legenden misschien wel, die jullie naar voren halen en erover spreken.

Toen het land Mu, Of Lemurie begon weg te zakken en er diverse kleinere eilanden overbleven en dit kleine continent Hawaii werd, werd dit langzaam verlaten door jullie allen….mannen en vrouwen. De mannen waren degenen die peddelden….zelfs op de reis van het zinkende continent leidden jullie feitelijk de mannen. Terwijl de mannen peddelden en jullie misschien naar het Zuidelijk Halfrond gingen was de stand van de sterren anders. Hoe navigeerden de mannen? Het waren experts in het zeilen en toen sommigen van jullie wanhopig gingen zeilen en peddelen om andere plaatsen te vinden om te leven gingen jullie over de evenaar naar het Zuidelijk Halfrond waar de sterren voor velen van jullie onbekend waren. Het antwoord: de vrouwen leidden hen! De vrouwen hadden de sterren ook nooit eerder gezien maar zij hadden leraren die van de sterren kwamen en zij wisten waar zij naartoe moesten. Jullie vertelden het hen terwijl jullie zeilden. Stel je eens voor…ook nu wendden de mannen zich tot de vrouwen. “Ga hierheen….ga daar naartoe!” Vele Lemuriers eindigden in Zuid Amerika. Sommigen van jullie hadden dingen meegenomen die jullie dierbaar waren. Er was geen een zonneschijf tussen….er waren vele zonneschijven. De reden hiervan was dat zeer kostbare discs jullie werden gegeven door de Lemuriers waarop zij gegevens etsten. Dit was voordat er geprint en gedrukt kon worden, lieve mensen, het was voordat jullie ook maar iets zinvols konden krassen in iets anders. Het was zelfs nog voor de geschreven taal zoals jullie die vandaag hebben….dit waren primitieve tijden!

Dit werd jullie gegeven door jullie moeders! Dit waren de zonneschijven! Bestaan zij nog? Kunnen zij vandaag de dag nog worden gevonden? Het antwoord is dat sommige ervan nog steeds bestaan en er sommige gevonden zullen worden. Dit is het antwoord op een van de vragen.

Het antwoord op alle andere vragen zal ik jullie geven. Hoe kan jullie rol in Lemurie invloed hebben op vandaag? Hoe hielp dit jullie….hoe helpt het jullie om van moment tot moment te leven, je eigen kinderen op te voeden en misschien anders te zijn dan jullie eerder waren? Laat mij jullie vertellen wat jullie hier verbindt. Het is eenvoudig, en als jullie je dit realiseren zullen jullie kippenvel krijgen….allemaal!

In die dagen, in de begindagen van jullie Akashakronieken, werd alles bij jullie ingeplant door de Lemurische moederleraren die bij jullie zaten. Leraren van de sterren, en jullie wisten dat zij heilig waren. Dit was een deel van wat Melihah deed om jullie te leiden naar die plaatsen en die ceremonies waar de oorspronkelijke Pleiadische moeders jullie onderwezen, en wat zij jullie leerden was jullie spiritualiteit, jullie sjamaan-schap, jullie kostbaarheid zodat jullie de samenleving konden leiden, vertegenwoordigers van Spirit, zodat jullie Akasha de waarheid naar buiten kon brengen. Jullie moesten dit horen en ik vertel jullie waarom dit zo was: Jullie waren allemaal in Lemurie en hebben een stralend zaad in je dat zich dit herinnert. Jullie zoeken het, jullie willen het. Dit is de openbaring van het moederschap en van vrouwelijkheid. Het is iets wat jullie vergaren….het is de godinnenenergie waarvan jullie weten dat hij bestaat en die van de sterren komt. Jullie werden allemaal door hen onderwezen.

Melihah hielp om dat allemaal te organiseren zodat dit kon gebeuren en jullie in de leergroepen gestuurd konden worden. Dit was Lemurie!

Vandaag zit dit zaad in jullie Akasha en dit is uitermate praktisch want dit is de waarheid en de compassie van het ware god/zelf in jullie. De Pleiadiers waren jullie Lemurische leraren van de sterren. Zij waren de oorspronkelijke Lemuriers. Jullie leraren waren dus Pleiadiers en dus is dit goddelijke model hetgeen jullie je herinneren. Dit is wat jullie vergaren, dit is het zaad, en het is daar nog steeds. Als jullie de balans kunnen vinden gaat de Zusterschap over het vinden van het zaad en dit toevoegen aan je levens en het verspreiden van origineel geleerde kennis van de sterren onder jullie kinderen, aan degenen om jullie heen, aan je families. En voor jullie het geleerde over een praktische manier van leven en het maakt niet uit dat dit elementair was, of een beginnende samenleving….het was modern….want God is God en dit verandert nooit. De waarheid over hoe te handelen, te gedragen, in balans en compassievol te zijn is altijd dezelfde….van generatie op generatie op generatie. Maar de reden voor de Zusterschap van vandaag is dat het zaad in jullie aanwezig is.

Kijk naar wat de mensheid zichzelf heeft aangedaan. Kijk naar hetgeen de Sjamaanse Energie was, van zijn koers is afgeraakt! Het is er tijd voor dat dit langzaam terugkomt en dit kan alleen maar gebeuren als jullie je het zaad gaan herinneren. Elke hier aanwezige moeder wil graag uitstralen wat haar werd geleerd door de moeders van de sterren. Jullie hebben hen ontmoet….jullie zaten met hen. Hebben jullie kippenvel als jullie je alles herinneren? Als jullie het je niet kunnen herinneren vertel ik jullie dat je Akasha dit wel doet en daar is niets mee vergelijkbaar….de mens….en alleen de vrouwen hebben deze kennis.

Nu weten jullie wat jullie hier gebracht kan hebben….niet alleen maar een viering….niet alleen herinnering…..maar het zaad!

Laat de ceremonie beginnen.

En zo is het.

 

Kryon