Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 34 – Vancouver

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 34

Vancouver

Vertaald: 13 maart 2021 / Geplaatst: 1 mei 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die dit nooit eerder hebben gehoord: Ik wil dat jullie begrijpen dat mijn partner opzij stapt, dat moet hij, om te eren wat hier is….een ontmoeting van vrouwen. Ik heb het al vaker gezegd: negeer de mannelijke stem als jullie dit kunnen. Hij is niet hier en hoort niet wat er wordt gezegd en hoort dit later.

Dit is voor jullie. Het is misschien moeilijk voor jullie om een boodschap voor vrouwen te ontvangen van de stem die jullie ontvangen. Ik wil dat jullie dit verwijderen. Ik wil dat jullie de pure liefde voelen van waar dit vandaan komt.

Ik heb jullie vele channelings gegeven over Lemurie….misschien wel meer dan er ooit op de planeet zijn gegeven over de manier waarop het in een beginnende samenleving werkte, en de enige reden dat zij zo worden gebracht is om jullie daarmee terug te brengen in je herinnering. Ik vertelde jullie hoe de dingen werkten. Ik heb jullie een idee gegeven over wat jullie deden….zelfs de details over geboorten en de betekenis van de Ouderen, vieringen, verjaardagen, en vanavond wil ik geen van dit soort dingen doen. Laat dit even een loslaten van de geschiedenis zijn en in plaats daarvan wil ik dat jullie je vandaag concentreren op een boodschap van liefde van mij. Als jullie vandaag de vrouwen die hier zijn zouden kunnen vieren….als ik een golf van bewustzijn in deze zaal zou brengen naar elke vrouw in de zaal zou het er een zijn die jullie DNA zou waarschuwen…..jullie DNA waarschuwen over wie jullie zijn en over het ontwerp van wie jullie zijn!!

Ik wil jullie vertellen over het ontwerp van jullie seksen. Dit komt van de Creatieve Bron. Het ontwerp van jullie sekse is geen eigendom….dat is een neveneffect. Het ontwerp van jullie sekse is specifiek ontworpen voor het contact met Spirit. Lieve mensen, de man werd ontworpen om oog in oog te staan met de Bengaalse tijger om jullie en jullie kinderen te beschermen en voor voedsel te zorgen. Het grotere lichaam zal in het midden van de nacht wakker worden als het dingen hoort, om jullie en jullie kinderen te beschermen.

Dit was het ontwerp, het ontwerp van het vrouwelijke. Zo specifiek was de schepping van het leven en de wijsheid en de kennis om daarmee om te gaan. Ook om de intuïtie te hebben, de vriendelijkheid, de schoonheid die de mannen niet hebben of niet herkend hebben, die jullie hebben om de rest naar Spirit te leiden. Dat is de weg die voor jullie ligt! Dit is het ontwerp. Dit is de schoonheid van het vrouwelijke en dit is altijd zo geweest. Het oorspronkelijke ontwerp zet jullie op een plaats waar jullie als eerste van de twee seksen contact met Spirit hebben. Degenen die jullie beschermen tegen de Bengaalse tijger rekenen daarop en wedijveren niet daarmee, want dit is het ontwerp…..en vandaag is het ontwerp net zo nauwkeurig als toen.

Hoeveel van jullie zijn je bewust van dit ontwerp en denken aan je zelf, nu in de moderne samenleving, dat jullie dit bezitten? Jullie denken misschien dat dit niet zo is op de plaatsen waar jullie zijn, in de families waar jullie zijn en de werkplekken waar jullie zijn…..plaatsen waar jullie dit niet ervaren, maar ik zeg jullie: Dat is het ontwerp en dat is niet veranderd.

Deze kleine channeling is er een die zegt: “Lieve dames, lieve vrouwen van deze planeet….het gaat niet om wie jullie waren want het gaat over vandaag. Kunnen jullie de mantel van het ontwerp oppakken….want daarin dragen jullie wijsheid en rijpheid. Jullie dragen geen bundel van energie of emotie om de wereld te bevechten tegen hetgeen jullie zien. In plaats daarvan komt het meesterschap van het ontwerp door jullie heen en voelen jullie de wijsheid. Jullie weten wat te zeggen tegen degenen om je heen. Jullie voelen de moederenergie, zelfs als jullie geen moeder zijn.

Zij voelen het omdat dit het ontwerp is. Ik zal jullie iets vertellen: als dit het ontwerp is, waarom doen jullie dan niet de volgende stap en claimen het? Maar verder dan dat….waarom gebruiken jullie de metafoor van de tempel niet? Ik wil dat jullie je eigen tempel scheppen die gebaseerd is op het ontwerp dat er nog steeds is. Het is zo perfect! Het feit dat jullie in de cirkel zitten en jezelf kunnen afvragen waarom jullie hier zijn en wat jullie moeten doen…..alles wat jullie doen vanaf dit moment op deze dag is het vieren van het ontwerp. Als jullie dit gaan doen is wat er gebeurt dat wijsheid en volwassenheid van doelen komen. Jullie worden groter dan het ontwerp. Jullie voegen dingen toe aan het ontwerp. Jullie halen de dingen uit jullie Akasha, maar jullie hoeven dit niet alleen te doen omdat dit bij jullie is ingebouwd….het is er nog steeds.

Wat is jullie houding ten opzichte van dit? Zal die anders zijn als jullie deze zaal verlaten? Zullen jullie iets claimen waarvan jullie bij binnenkomst dachten niets af te weten? In plaats daarvan kwamen jullie ermee binnen. Jullie hebben het verhoogd….en dat is het hoofddoel van alles. Het is de verhoging en de ontwikkeling van het ontwerp van het sjamaan-schap. Jullie zijn als eerste van de beide geslachten verbonden met de Schepper; en jullie raakten dit kwijt, natuurlijk.

Zal dit weer terugkomen? Nu, dat hangt af van degenen die dit wel of niet claimen…..en dat zijn jullie! Lieve dames, jullie gaan de wereld winnen….niet met geweld maar door liefde, de tempel die jullie hebben, de wijsheid….zullen gezien worden. Het zal gezien worden! Dit is de belofte….meesterschap is zeer aantrekkelijk…..heel aantrekkelijk! En dat is wie jullie zijn!

Ik wil dat jullie vanavond de tempel claimen. Jullie zijn sjamanen. Jullie zijn veranderd maar dit is nog steeds wie jullie zijn.

Dit is genoeg voor vanavond.

En zo is het.

 

Kryon