Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 37 – Yellowstone

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 37

Yellowstone

Vertaald: 20 maart 2021 / geplaatst 22 mei 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dingen beginnen een volledige cirkel te vormen en wat ik daarmee bedoel is dat de doelen, de redenen, ideeën, een cirkel van volledig begrip beginnen te vormen, eerder dan aparte voorvallen die sociaal kunnen zijn.

Als vrouwen bijeen komen hebben zij een fenomenale energie gemeen. Zij brengen allemaal leven. Als jullie in dit leven geen kind hebben gekregen, betekent dit niets….jullie nemen gewoon een pauze. Jullie Akasha is gevuld met geboorten, met training, met wijsheid, met spirituele begeleiding, maar dat is wat vrouwen gemeen hebben. Oude vrouwenzielen hebben ook iets anders gemeen en dat is dat jullie in een bepaalde tijd de gidsen van de mensheid waren.

Wij zeggen dat dit allemaal over Lemurie gaat, dat is ook zo, dat is het onderwerp, maar het gaat verder dan dat. Wij vertelden jullie dat toen Lemurie begon te zinken, jullie andere plaatsen vonden, eilanden met name, en doorgingen met wat jullie hadden. Er was lange tijd voor nodig om de cultuur te veranderen van vrouwen die werden ontkend, de sjamanen. Dit is het speciale van de groep die hier is, maar hoe meer de tijd verstreek, hoe meer er werd herinnerd en hoe eleganter het werd. Het begint met je af te vragen wie jullie zijn, het herinneren van de cirkel en het beginnen van het verbinden en deze verbinding wil ik beschrijven als het verbinden van de puntjes in Lemurie naar iets wat vandaag ook nog wordt onderwezen….en dat is het Veld.

Hier is de stelling: Dames, jullie zitten hier en jullie denken misschien dat jullie Akasha het tijdraam, de tijd die vijftigduizend jaar geleden kan zijn, bevat. Waarom is dit belangrijk? Waarom is het nodig? Als jullie een geschiedenisboek zouden hebben dat vertelde wat er gebeurde, maar verder dan dat ook geheimen zou vertellen….dat niet alleen zou geven wat er in de cultuur gebeurde en de data daarvan, maar ook geheimen tussen de regels door, zouden jullie een samenleving zien die dicht bij het begin stond, en dit zijn de pure wijsheden waar jullie naar zoeken. De volledige cirkel hiervan is dat er een tijd zal komen waarin juli nemen wat jullie hiervan hebben geleerd en dit op nu en de toekomst gaan plakken.

Dit is geen oefening in een geïsoleerde herinnering zodat jullie lederen kunnen zingen en plezier hebben. Jullie hadden een school, en de Lemurische Zusterschap begint met de herinneringen van de waarheden van de dag. Jullie hebben hen in je Akasha gedragen en in het Veld.

Er zijn twee dingen die ik jullie wil geven in deze korte channeling. Wij willen jullie leren over codes, en waar kwamen die vandaan? Zij kwamen van de waarheid van het begin. Het is iets dat jullie zal helpen en dat jullie nu zullen gaan toevoegen en het tweede dat ik jullie wil vertellen is dat als jullie de volledige cirkel in je Akasha gaan bereiken, zal dit echter voor jullie worden. Het is meer dan een herinnering. Jullie gaan het uitdragen en gebruiken het.

Vrouwen, raad eens wie de volgenden zijn die het gaan gebruiken? Het zijn de jongeren….waar zij ook zijn en wie zij ook zijn. Jullie gaan het doorgeven aan degenen die nooit in Lemurie waren….en wat jullie leren van het verleden, lieve dames, zal worden opgeslagen in wat jullie het Veld noemen. Wij gaan praten over het Veld als een verbinding, een lijm, en die lijm verbindt alle andere Velden, of jullie het nu het Veld van Gaia noemen, of het Magnetische Veld of het bewustzijn van de mensheid, of jullie dit het multidimensionale Veld van de planeet noemen….zij zijn allemaal verbonden met het bewustzijn van wat JULLIE je herinneren…..vijftigduizend jaar geleden. Jullie zijn getraind om te nemen wat jullie wisten, jullie ervaring en wat jullie deden, en dit op de Aarde van vandaag te plakken. Dit wordt vandaag de dag steeds duidelijker.

Dit is de reden voor de Zusterschap en het wordt nog eleganter. Er zullen meer dingen komen. Wat brengt hen terug?  Het zullen de ceremonies zijn, de meditaties, de leringen die jullie meenemen naar een plaats, naar Melihah’s consistente boodschap over wat zij zich herinnert en waar jullie een relatie mee hebben….dat zal zich vastzetten en vanuit jullie Akasha en het zal JULLIE worden…..nu, in deze tijd….hier. Het zou nu logisch voor jullie moeten gaan worden.

De Zusterschap is meer dan het lijkt…het is een katalysator, het is training, het is het herinneren van een verbinding….het is een school. Jullie zullen deze dingen zich zien ontwikkelen in de dingen waarvan Melihah nooit heeft gedacht dat dit zou gaan gebeuren. (Kryon lacht) Het is al begonnen!

Gefeliciteerd omdat jullie weten wie jullie zijn en wie jullie waren.

En zo is het.

 

Kryon