Kryon Spreekt over De Lemurische Zusterschap. 4

Kryon Spreekt over De Lemurische Zusterschap. 4

Austin, Texas
Vertaald: 6 januari 2021 / Geplaatst: 26 september 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve dames, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik heb het vaak verteld…maar ik wil dat jullie dit nogmaals horen. Ik weet wie hier zijn. Ik weet wat er gebeurt. Spirit, God….hoe jullie de Creatieve Bron in jullie ook willen noemen, zit niet in een vacuüm. Welke dingen jullie vanavond in de stoel ook met jullie meenemen….God weet het! Wat jullie ook geloven dat onmogelijk is….jullie bewustzijn, jullie problemen, jullie werk en jullie verlangens…God kent ze allemaal! Als jullie gaan mediteren en de intentie hebben om over je leven te vertellen dan hoeft dit niet….wij waren erbij! Jullie kijken naar een persoonlijke God. Wij zitten IN jullie en zijn daar altijd al geweest. Er zijn geen seksen aan de andere kant van de sluier. De seksen zijn er alleen voor jullie op de planeet. Jullie zien dit ook op andere planeten.

Er zijn heel veel redenen waarom er geslachten zijn maar zij zijn verschillend. Als jullie zoals hier samenkomen en van hetzelfde geslacht zijn, in dit geval vrouwelijk, is er kameraadschap. Als jullie mij toestaan….zelfs met de stem van mijn partner….een van jullie te zijn….wij denken anders. Wij zijn zachter. Wij begrijpen dingen die het andere geslacht misschien niet begrijpt. Wij kijken waarschijnlijk met meer compassie naar de wereld, niet zwart/wit. Er is tussen ons een gevoel van weten. Er zijn redenen hiervoor zoals het ontwerp van jullie lichaam want dat is meer dan alleen maar geschikt voor geboorten. Wij hebben hier eerder over gesproken, over de diepgang van het dragen van de hele mensheid in jullie baarmoeder. De geboorte van een ziel die negen maanden, of meer, of minder, bij jullie was, en het geeft die ziel misschien ook een beetje van jullie zelf mee. Het kind kan niet ontsnappen aan de moeder tot aan de geboorte.

Het is betekenisvol voor de planeet die is gezaaid vanuit de Zeven Zusters, het vrouwelijke beeld, de zachtheid, geen ontsnappen mogelijk….wij zijn anders.

Wat ik graag wil dat jullie vanavond doen lijkt een beetje op wat wij onlangs deden en ik wil dit verhogen want het wordt tijd dat jullie je herinneren wie jullie waren en naar je stamlijn gaan kijken en daar trots op zijn.

Het eerste ding is – ik heb het al gezegd en zal het steeds weer vertellen  als wij samen zijn….het is geen toeval dat jullie deze keer in een vrouwelijk lichaam zijn en jullie je daar prettig bij voelen….zeer prettig! In feite voelt een deel van jullie dat dit is waar jullie thuishoren. Hoeveel levens jullie ook hebben geleefd, jullie hebben hier geen bewaar tegen omdat jullie hierin thuishoren. Dit komt omdat jullie hierin begonnen. Het is geen toeval dat het geslacht dat jullie hadden in Lemurie – de ene keer dat jullie in Lemurie waren – hetzelfde is als hetgeen jullie nu hebben. Het is geen toeval. Het is zo ontworpen dat jullie je thuis voelen, goed voelen. Maar de voorouders-lijn is hetgeen waarover ik wil spreken.

Wij hebben in het verleden over Yahwee gesproken die daar de mannelijke priester was. Jullie kennen hem hier onder de naam Todd. Het is geen toeval dat hij nu een man is en ook toen man was. De dingen die hij nu moet doen vereisen dat hij een man is….net als toen. Het heeft te maken met meer dan jullie weten want een deel van zijn proces was het planten van zijn zaad in het proces van de Aarde omdat zijn moeder Pleiadische was. Het is geen toeval dat Melihah hier de leider is. Zij is degene die ontwaakt is en zij is langzaam ontwaakt in haar tijd om in haar kracht te komen. Dit is haar nooit eerder verteld. Het overlijden van haar geliefde gaf haar toestemming om in haar kracht te komen. Dit was een van de redenen, Melihah, dat Sid overleed. Jij moest alleen komen te staan, nu, op dit moment, in dit jaar, om te doen wat jij hier doet. Het is het product van jouw stamlijn dat jij bent wie je was en wat je hebt gedaan, om jullie de energie te geven om de ziel-vrouw te zijn om vele mensen in je omgeving te leiden. Het is gepast en mooi als je kijkt naar de manier waarop dit gebeurde….en hier zitten jullie dan.

Herkennen jullie dit? Wie zijn jullie voorouders? Waar zijn jullie doorheen gegaan….beide geslachten. Dit is hetgeen waarvan ik graag wil dat jullie eraan werken om als vrouw volledig mee te doen. Wij moeten laten vallen wat er tussen toen en nu is gekomen. Jullie kunnen het. Jullie kunnen het anderhalf uur als jullie het willen. Wat wij hier willen is een dispensatie zodat geen van de dingen die tussen toen en nu staan, invloed op jullie zullen hebben. Ik zeg dit omdat jullie zoveel hebben ervaren….als vrouwen….het verlies van kinderen op jullie pioniersweg….van veel van hen werd niet verwacht dat zij lang zouden leven, nietwaar? Vandaag is dit ongehoord maar toen was het gewoon. Er is niets wat daarop lijkt. Jullie zaten en gingen door en probeerden het opnieuw.

De plaats waarin jullie zaten, in jullie sekse, geen acceptatie door de mannen en jullie leden….en wij waren daar bij jullie. Aan de andere kant, toen jullie mannen waren, zaten jullie in oorlogen. De gezichten van degenen die jullie doodden tijdens veldslagen voordat het zwaard hun hart doordrong en hoe jullie als mensen handelden….het zit in jullie Akasha. Beide seksen gingen door harde en moeilijke tijden in hun levens. Het zit allemaal in jullie Akasha. En nu….hebben jullie het niet nodig! Op dit moment hebben jullie het niet nodig.

Er is kracht in bewustzijn en voor het eerst – misschien de tweede keer – vertel ik jullie dit: Doe deze dingen tijdelijk opzij wanneer jullie dit maar willen en concentreer je op wie jullie werkelijk zijn. Nu! Met de kracht en het vrouwelijk bewustzijn dat jullie hebben en de zachtheid die jullie op de planeet brengen. De planeet wordt zachter, meer zoals jullie, en moederenergie is waar het momenteel allemaal om gaat. De planeet bestuurt haar koers in bewustzijn zoals een moeder. In de geschiedenis is er nooit een tijd geweest waarin jullie belangrijker waren dan nu. Dit is zo!

Er zijn geen seksen aan mijn kant van de sluier…doe dit nu dus met mij samen. Ik wil dat jullie deze dingen wegdoen. Ik wil dat jullie op je eigen manier in je eigen geest, in jezelf zeggen dat jullie bereid zijn om de verkeerde dingen na Lemurie niet naar vandaag te brengen. Jullie hebben hen vandaag niet nodig. Dit zal de ceremonie puurder maken.

Wat jullie toen waren zijn jullie nu en sommigen van jullie zullen je dit zelfs herinneren. Wat er tussen die twee perioden in gebeurde was gewoon opgroeien! En hier zitten jullie dan met je werk.

Laat het zo zijn.

En zo is het.

Kryon