Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 42 – Philadelphia

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 42

Philadelphia

Vertaald: 31 maart 2021 / Geplaatst 26 juni 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur.

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. De vraag is vaak dezelfde. De groep vrouwen voor mij is om verschillende reden zo samengesteld, maar er is altijd een vraag waar jullie zeker over zijn: “Was ik in Lemurie? Heb ik hier ooit deel van uitgemaakt, waar dan ook? ”

Maar de aantallen blijven groeien. Er is hier iets dat verder gaat dan verwondering. Er zijn mensen die er zeker van zijn dat zij iets voelen dat zij niet thuis kunnen brengen. Wij hebben vaak over Lemurie gesproken en wij hebben het over bepaalde feiten gehad, en die veranderen niet, maar Lemurie was er zeer lange tijd. Wij hebben ook verteld dat jullie niet in Lemurie reïncarneerden – het is bijna als een Akasha-lanceerplatform. Velen, zo niet allen, kunnen daar zijn geweest….maar niet samen. Maar heel weinig van jullie zijn daar ooit samen geweest. Jullie herkennen elkaar dus helemaal niet. Als jullie die vaardigheid om te herkennen hebben, dat wat misschien wel gedeeltelijk multidimensionaal is – jullie noemen dit helderziendheid – waarvoor zijn jullie dan hier? Sommigen zeggen: “Ik ben hier gekomen voor de kameraadschap en het zijn onder mijn eigen sekse. Het is gewoon heerlijk om onder anderen te zijn die net zo zijn als ik en als vrouwen op deze manier bij elkaar komen, wil ik daarbij zijn.

Maar, lieve mensen, er is nog iets meer. Het woord “Lemurie” is niet veel veranderd. Ook al spraken zij geen Engels….het woord dat zij hadden voor de top van de berg en de eilanden, klonk heel veel hetzelfde….Lemuria! Op zeer oude kaarten werd het MU genoemd….dit werd LeMUria. Er is dus een overeenkomst in de namen en de klank daarvan. Sommigen van jullie herkennen dit, sommigen voelen zich verbonden en anderen hebben kippenvel bij het horen van die naam.

Ik wil jullie iets vertellen over het systeem dat er is, dat daar was, en dat zich gaat ontwikkelen. Dit systeem is het feit dat jullie absoluut WETEN wie en WAAR jullie waren. Is dit een mogelijkheid? Dus ging ik terug naar iets wat er met mijn partner gebeurde, want hij kan dit beschrijven omdat hij daar is geweest. Wat ik jullie wil vertellen is waarheid.

Toen hij in bepaalde delen van India was werd hij ergens bij betrokken waar hem over was verteld, op het hoogste niveau. Dahwinchala is de hoogste baas van de levende monniken. Jullie noemen hem de Dalai Lama. Onder zijn titel is er een systeem van hiërarchie dat de positie van de monniken aangeeft. Wie zij zijn, waarom zij er zijn en hoe belangrijk zij zijn. In een traditionele organisatie zouden jullie zeggen dat zij studeren, dat de oudere broeders omhoog gaan in de organisatie, en dat dit een systeem is…..en zo werkt het helemaal niet. Het komt zelfs niet in de buurt. In plaats daarvan is er iets meer. Zet je maar schrap als je dit nog niet wist. Al op zeer jonge leeftijd wordt van enkele kinderen bespeurd dat zij anders zijn. Zij worden naar de kloosters gestuurd om onderzocht te worden en in dit onderzoek zien jullie een sjamaan-achtige monnik die in de Akasha van dit kind kijkt. In jullie landen noemt men hen helderzienden, maar dat zijn zij niet. Zij onderzoeken vorige levens, en waar zij doorheen gingen. Zij kijken naar vorige levensprocessen en bezien of zij de nieuwe leiders zullen zijn voor degenen die naar Dahwinchala zullen komen. Zij zullen uit velen worden gekozen, maar als zij zijn gekozen zullen zij direct op de leeftijd van acht jaar verwijderd worden van hun families en blijven in de kloosters voor hun training. Tussen hun vijftiende en twintigste worden zij naar overzeese landen gestuurd om vreemde talen te leren. Daardoor kunnen jullie zien dat zij gelijk hebben want degenen die zijn voorbestemd voor hoge posities in het Boeddhisme zijn bijna zo alsof zij juist hiervoor leefden. Zij zijn ervoor geschapen. Er zijn dus geen fouten. Een hoogst intelligente, hoogst esoterische, prachtige man.

Om nu even terug te gaan….waar kijkt de Akasha-onderzoeker naar? Is er een systeem? Doe hij dit met zijn intellect of met zijn intuïtie? Waar kijkt hij naar? Nu presenteer ik jullie dit: Alle mensen hebben een Veld. Het is geïdentificeerd door een Joods woord: Merkabah of Murkabah! Het is het Veld waarin jullie “rijden.” Het woord in het Hebreeuws betekent letterlijk: rijden! Jullie rijden in dit Veld. Het is een groot Veld en het is gevuld met informatie. Het is een Veld waarin jullie bepaalde multidimensionale dingen gaan leren zien, maar er zijn bepaalde mensen die dit al kunnen. Wat als zij naar jullie Veld zouden kijken? Wat als de onderzoekers naar jullie Veld zouden kijken?

Ik zal het jullie vertellen. Jullie Akasha is in het Veld. Het zit in het Merkabah en als jullie in Lemurie waren betekent dit dat jullie de eersten op de planeet waren. Sommigen van jullie hoorden bij de oorspronkelijken en dit is zo duidelijk te zien! Iedereen die een Merkabah kan lezen zal dit als eerste zien. Als eerste! Omdat jullie degenen zijn die degenen van de sterren feitelijk ontmoetten, en er zijn niet veel mensen die dit kunnen zeggen, en dit kan gezien worden in het Merkabah.

Volgende vraag: Denken jullie dat het in de nieuwe energie gedaan kan worden dat jullie je het Merkabah kunnen benaderen, dat jullie daar dingen kunnen voelen? Het antwoord is: JA! Sommigen van jullie voelen niet alleen dat jullie Lemuriers zijn, maar dat anderen om jullie heen daar ook waren. Wat betekent het als dit het geval is? Allereerst is dit bevestiging. Het is niet allemaal esoterisch. Jullie dragen het in je en het kan gezien worden. De onderzoekers in dat land zouden het weten en jullie weten het misschien niet allemaal, maar jullie kunnen het voelen!

Tussen twee haakjes, dit is waar men naar zocht in een geascendeerde meester-Boeddha, terwijl zij opgroeiden naar wat men de: “geascendeerde meesters” noemde. Monniken die naar dezelfde plaats werden gestuurd waar zij op een dag zelfs helemaal in lijn met elkaar konden zijn voor iets dat nog groter is. Zij zouden het zien en dan weten.

Ik zie jullie en ik weet het. Gefeliciteerd, dames, jullie hebben het goed gedaan dat jullie het weten…..want het was zeker goed ingezaaid bij vele Lemuriers. Zij zijn er over de hele wereld, weet je? Lemurie was er een zeer lange tijd. Er zijn zeer veel zielen die daar geboren werden bij de sterrenleraren en verder gingen. Maar degenen die geselecteerd werden waren natuurlijk de vrouwen want de leraren waren vrouwen en wat zij deden was vrouwen onderwijzen. Hier zit een verhaal achter dat wij heel vaak hebben verteld. Maar nu, zelfs vlak voordat wij gaan afsluiten, wat betekent dit voor jullie? Als jullie ooit Lemuriers waren, is het in deze nieuwe energie dan mogelijk dat de oorspronkelijke leringen, de schoonheid om de sterrenleraren zelf te ontmoeten, bij jullie naar boven kan komen? Jullie weten het!

Laat mij jullie vertellen dat dit meer is dan alleen maar een teken in jullie Merkabah want de leringen zitten nog steeds in jullie Akasha!

Ik wil hier sluiten met een opmerking. Jullie hebben allen beide geslachten gehad. Jullie zijn allemaal mannen geweest en allemaal vrouwen. Wij hebben al eerder gezegd dat het in deze nieuwe energie geen fout is dat de meeste vrouwen die in Lemurie zijn begonnen ook nu leven en weer vrouwen zijn zodat jullie je stamlijn kunnen herkennen en de kracht van wijsheid kunnen oppakken, maar er zijn ook nog een paar mannen op deze planeet die vrouw waren in die tijd. Er zijn er een paar en zij staan te dringen. Zij staan te dringen vanwege de schoonheid van de boodschappen.

In India ontmoette mijn partner er een. Hij hield zijn hand vast en wist dat de handen werden vastgehouden door de Lemurische zuster en zo kende hij hem. Er is zoiets als dit voor nodig om te begrijpen dat het sjamaan-schap aan de “vriendelijke sekse” toebehoort en dat het beste onderwijs voor kinderen bij een moeder vandaan komt. Daar is de mens aan gewend, een passievolle, welwillende stem van de moeder, waarmee jullie zijn opgegroeid, ongeacht de sekse. Het is alleen maar natuurlijk dat zij degene is die de sterreninformatie doorgeeft om het model te vormen voor compassie die jullie toehoort. Het praktische hiervan is om het te vergaren en dan te leven wat jullie is verteld en te begrijpen dat hetgeen jullie hebben een mantel van verantwoordelijkheid is voor compassie voor de planeet…..niet alleen voor je kinderen.

Compassie voor de planeet en voor degenen om jullie heen omdat jullie weten hoe jullie dit moeten doen. Jullie werden hiermee geboren, moeders. Jullie die geen kinderen hebben, hebben dit ervaren met hun eigen moeders in hun eerste jaren. Geboren om passievolle actie en welwillendheid te verspreiden!

Dit is wie jullie zijn.

Er zijn velen van jullie. Dit aantal zal groeien en jullie zullen samenkomen, maar niet zoals in Lemurie want dat duurde duizenden jaren. Jullie kwamen en gingen en kwamen en gingen, maar wat jullie allemaal gemeen hebben is dat jullie daar waren! Het lanceerplatform voor jullie Akasha begon daar. De sterrenzusters die jullie onderwezen, bleven daar. Zij stierven niet….zij waren gewoon een deel van een lichaamssysteem dat jullie nog niet hebben. Sommigen van hen zijn nog steeds hier.

Dit is veel om over na te denken….het terugbrengen van de compassie die jullie leerden….op een praktische manier voor het leven!

Daar is de Zusterschap voor!

En zo is het.

 

Kryon