Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 43 Calgary

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 43

Calgary

Vertaald: 4 april 2021 / Geplaatst 3 juli 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve Lemurische dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij en er is een groep die elke keer weer anders is. Jullie komen bijeen voor een speciaal doel dat anders is dan bij degenen die later naar de channelings luisteren. Ik heb eerder op de dag gesproken over liefde….misschien op een manier die nieuw was. Wij vroegen jullie om iets anders te voelen met betrekking tot dit woord, deze energie. Ik wil graag even teruggaan naar de boodschap die mijn partner vandaag bracht.

Dit is een speciale groep, lieve mensen, een speciale groep. Denk even aan wat jullie doel hier is en waarom jullie hier zijn gekomen. Wij zeggen het weer: sommigen van jullie weten niet eens waarom jullie in deze groep zijn, maar er is iets dat als waarheid klinkt als jullie het woord Lemurie horen, en zo werd het toen niet eens genoemd. Jullie herinneren het je dus en op een bepaalde manier voelen jullie het.

Ik wil het graag hebben over jullie Akasha. Eerder op de dag sprak mijn partner over een belangrijk iets dat ik graag wil verhogen. Jullie denken omdat dingen lange tijd geleden zijn gebeurd, zij langzaam vervagen in hun energie van herinnering. Als jullie dus naar binnen gaan en zeggen: “Lieve Spirit, ik weet het echt niet of ik daar wel of niet was, en hoe zou het zo kunnen zijn, het is al zo lang geleden, het is niet zo gek dat dit niet direct in mijn geest opkomt!”

Hier is wat ik jullie wil vertellen: Diepgaande dingen die in meerdere levens gebeurden vervagen niet omdat zij tijdloos zijn….voor jullie is vijftigduizend jaar, een enorm lange tijd, en wat er gebeurde waren allemaal beschavingen. Het is onmogelijk….dertigduizend of zelfs veertigduizend jaar….herinneren jullie je daar iets van? Ik wil jullie dit hierover vertellen: Energie vervaagt nooit, en dit is wat jullie naar deze stoelen brengt. Het is niet noodzakelijk een herinnering van feiten, van “geld” , maar meer van dat jullie daar waren….en wat zou er meer in jullie Akasha blijven zitten….dat jullie daar waren, of dat er daar iets gebeurde? Er gebeurde daar iets dat niet voor jullie verloren is gegaan….het begin. Jullie vrouwen lijken heel erg op sommigen inheemsen op deze planeet die een geloof hebben dat de Pleiadiers hen leerden dat sommigen door hen geboren werden, persoonlijk, en allen als vrouwen, en dat de boodschap de grootste van allemaal was: Liefde! Moeder van de Schepping zou je zelfs kunnen zeggen. De Inheemsen die dit geloven en die zelfs zeggen dat deze heerlijke, liefhebbende moeders nog steeds hier zijn….en de Inheemsen die dit geloven wijzen op het feit dat in de realiteit waarin zij nog steeds bestaan op een bepaald niveau en dat zij even aanwezig zijn als vijftigduizend jaar geleden, en dat er ceremonies voor hen zijn en dat er liefde voor hen is…..niet van een gebeurtenis in het verleden maar van een huidige gebeurtenis.

Melihah gaf jullie zojuist een verhaal over het overgaan van Sid. Sid moest gaan en zij wist het en kon de kracht hiervoor pakken want haar moeder was Pleiadische, en in haar Akasha die zo fris is als in die eerste dagen. Zij gaat zich de leringen herinneren, de vaardigheden….de leringen over liefde en compassie. Uiteindelijk zal het niet gaan over herinnering maar over handelen, en de actie die zij zal presenteren zal meer over heling voor jezelf gaan en over de manier waarop liefde voor de planeet geschapen kan worden.

Sommige van de betrokken stappen, op een driedimensionale manier, zullen jullie hier rechtstreeks naartoe brengen.

De reden waarom jullie hier zijn…het is zo nodig dat jullie de herinnering weer omhoog halen…..de herinnering van de moeders van de sterren die jullie onvoorwaardelijke liefde gaven en het vermoeden van hoe dit eruit zal zien….een buiten-wereldse ervaring die jullie nooit zullen vergeten en die in jullie Akasha wordt gegrift….en die vervaagt niet. Kleine meisjes denken aan dingen….zij hebben goddelijke peetmoeders en als jullie jong zijn en deze dingen zich voordoen is het een fictieve persoon die jullie in je geest schilderen die magie en liefde heeft en jullie namen kent. Er is hier meer mee aan de hand dan jullie denken. De herinnering IS de Pleiadische moeder. Magie….meer dan jullie denken en tot op vandaag kennen zij jullie namen.

De verbindingen met de andere kant van de sluier, met de Pleiadiers, is verbeterd omdat zij een planeet van ascensie werden….dat wil zeggen dat zij nog steeds lichamen hadden, wisten hoe zij de natuurkunde konden manipuleren en tijd doorbrachten aan de andere kant van de sluier. De delen van God die zij in zich hadden werden ook de delen aan de andere kant van de sluier. Het vervaagde….zij waren in staat om hier naartoe te komen zonder ruimteschip om jullie een planeet van vrije keuze te presenteren en wat zij leerden ging helemaal over….vandaag…waarop jullie aan het pad kunnen beginnen waar zij mee begonnen en waarop jullie deel kunnen uitmaken van die heerlijke wederopbloei van het bewustzijn, en zo langzaamaan weten jullie waarom jullie hier zitten.

Lemurie was vele duizenden jaren oud. Velen kwamen en gingen in die tijd, wij hebben jullie dit eerder verteld, maar in die duizenden jaren overleden de Pleiadische moeders niet….zij gingen door met onderwijzen en sommigen van jullie hebben dit ook meegemaakt. Melihah heeft vele generaties meegemaakt, net als anderen en net als haar broer….(Kryon lacht)….zij is zich hiervan nog niet bewust.

Wat betekent dit voor jullie? Zij geeft jullie vandaag de benodigde gereedschappen. Haar werk zal doorgaan, net zoals dat van jullie. Maar vandaag ga ik jullie vragen om iets te doen. Ik wil dat jullie je de seizoenen herinneren….de tijden die over de hele planeet werden gevierd en niet alleen door degenen die jullie christenen noemen. Er zijn scenario’s van het geven van geschenken en van bepaalde gebruiken. Over de hele planeet stoppen jullie en houden je bezig met familie en waar jullie geschenken geven aan degenen waar jullie  – mogelijk – van houden. Als het waar is dat jullie ontwaken voor een grotere waarheid….als het mogelijk is dat op een bepaald niveau de Pleiadische moeders hier nog steeds kunnen zijn….hoe denken jullie dat zij dan zouden reageren op jullie die je bepaalde dingen op een bepaalde dag herinneren? Misschien steken jullie zelfs een kaars op en bedanken hen, want wat zij jullie leerden komt nu weer terug….en grotere liefde die jullie nu over de planeet zullen verspreiden. Misschien waren de leringen wel voor vandaag en misschien zouden jullie hier nooit zijn geweest om deze leringen te verspreiden als jullie het ijkpunt van 2012 niet waren gepasseerd.

Aan het einde zeggen wij dit: De Pieken en de Dalen van de Pleiadiers hebben gewacht. Als jullie dit niet weten kunnen jullie dit onderzoeken….wij hebben hier vaak over gesproken. Tijdcapsules in twaalf paren over de hele planeet die nu ontwaken omdat het tijd is….en wat komt hieruit en gaat naar het raster? Het is voor jullie! Het verandert de natuurkunde van de planeet en het bewustzijn dat hiermee is verbonden en het zorgt ervoor dat er een ontwaken kan plaatsvinden, een ontwaken waarin vrouwen, die ook nu met een doel vrouwen zijn, zich de oorspronkelijke, compassie volle leringen gaan herinneren, die jullie worden geacht door te geven aan anderen en de manier waarop zij handelen en voelen, en wij hebben het eerder gezegd: het zijn vrouwen omdat die daarvoor toegerust zijn met compassie want dat kennen jullie door het dragen van kinderen. Dit kennen jullie en ook de sjamaanse energie zorgt ervoor dat jullie les kunnen geven op een vriendelijke en zachtaardige manier. Het is tijd om je de liefde van een familie te herinneren….daar hebben jullie nooit over nagedacht….een familie die hier is en daar is geweest alhoewel jullie hen niet herkennen. Wij weten wie jullie zijn!

Wat een concept in deze nieuwe energie, in dit seizoen, om je oorspronkelijke familie te herinneren en ook de liefde en de instructies die zij jullie hebben gegeven….en de leraren die zij jullie hebben gegeven zoals Melihah.

Dit is genoeg voor nu! Blijf nog even bij mij en denk na over deze dingen want zij zijn werkelijk waar en diepgaand!

En zo is het.

 

Kryon