Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 44 Seattle

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 44

Seattle

Vertaald: 9 april 2021 / Geplaatst 10 juli 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve Lemurische dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij en ook deze keer is dit als eerbetoon aan de sekse want er zijn hier geen geheimen….niet in de channeling. In het eerste deel van deze boodschap wil ik graag het onderwerp van de laatste channeling nog wat uitbouwen. Als jullie dit later lezen of luisteren kunnen jullie deze channeling horen en ook de vorige opzoeken. Het was een channeling van de groep die hier voor de Zusterschap was, en het onderwerp was: Zielen! Wij hebben nog iets van de channeling bewaard omdat het hier thuishoort. Er zijn verdere complicaties en complexheid over dat wat de menselijke ziel is. Laten wij het hier dus even over hebben op een multidimensionale manier die niet alleen maar een ziel in een dimensie is. En multidimensionale ziel kan op vele plaatsen tegelijk zijn en ook de menselijke ziel is waarlijk op meerdere plaatsen tegelijk, maar niet alleen dat, er is een rimpel, zoals men zegt, er zijn ook zielengroepen. Jullie hebben dit waarschijnlijk wel gehoord: “Ben ik in jouw zielengroep?” Er is geen hiërarchie, het is een samenkomst….er is geen classificatie. Het is moeilijk om een zielengroep te beschrijven…..het is het enige woord dat jullie hebben: Groep! Het is een samenstromen van energie die vele zielen bevat, niet gebaseerd op sekse of ras, of zelfs de tijd en de plaats in de Akasha.

Wat deden jullie samen? Er was, wat wij noemen, een herinnerende zielengroep. Nu weten jullie dus voor het eerst waarom jullie je aangetrokken voelen door de Zusterschap. Het is meer dan alleen maar een Akasha-ervaring. Jullie zijn een deel van een zielengroep, een groep die daar was. Velen van jullie, in die duizenden jaren, waren daar niet samen, maar jullie waren daar wel. Ieder van jullie die Lemurie ervoer: Denk eraan als een lanceerplatform voor de eersten, jullie waren daar allemaal in de eerste groep. Levens na elkaar waren jullie toch allemaal in de eerste groep. Je zou dus zeggen dat jullie iets gemeen hadden….de Zusterschap is een overeenkomstigheid. De groep komt samen vanuit Oude Tijden, vanuit een lange tijd die lineair is. Maar wat jullie gemeen hebben is zo diepgaand en dat zijn: Pleiadische leraren, de oorspronkelijken, degenen die hier kwamen, de Pleiadische moeders, degenen die hier bleven om te onderwijzen. Er was geen eerbied, er waren gewoon leraressen. Jullie dachten niet aan hen als mensen die van de sterren kwamen. Jullie kenden geen verschillen. Bedenk dat dit het begin was en het was dus heel gewoon voor een Pleiadische lerares om daar te zijn en jullie gingen er gewoon vanuit dat het zo was…..zo was het gewoon. Dit was jullie zielengroep.

Ik vertel jullie dit omdat dit niet vaak is gechanneld en ook al is het gechanneld is er een grote kans dat jullie dit niet hebben gehoord. Het is een algemeen paradigma dat vrouwen groepen vormen. Jullie denken er vaak aan wat vrouwen doen in een gemeenschap: zij vormen groepen. Ook al is het om lekker te kletsen, zij vormen groepen, en als het paradigma verandert vormen zij geen groepen maar gaan naar de pub! (Kryon lacht) Dit is een paradigma dat zich al honderden jaren handhaaft en jullie weten het en jullie grootouders weten het, en ook degenen daarvoor wisten het.

Maar er is een uitzondering! Er zijn mannen die geheime groepen vormen en er waren mannen die gewend waren om vrouwen te zijn voordat zij vrijmetselaarsgroepen vormden en geheimen hadden van allerlei aard. Mannen in groepen met geheimen…..klinkt dit als vrouwen? Ja, dit komt door de vele seksewisselingen door de eeuwen heen en zij herinneren zich dat zij een deel zijn van jullie zielengroep.

Sommigen van jullie zitten hier in een andere sekse in een andere tijd en toch in de vrijmetselaarsgroep van nu die de geheimen van de vrouwen in zich draagt, geheimen omdat zij niet onthuld kunnen worden omdat er dan gelachen zou worden om de geheimen die jullie van je Pleiadische leraren hebben gehoord. Er is dus meer dan alleen maar vrouwen in een zielengroep….kijk er maar eens naar. Wat wij ook vaak hebben verteld is dat het geen toeval is dat in deze tijd zoveel oude zielen van hetzelfde geslacht zijn als waarmee zij zijn begonnen. Dit heeft te maken met de Opwaardering en met de 26.000-jarige cyclus waarin jullie nu hetzelfde geslacht hebben als toen jullie begonnen. Dit is een deel van de zielengroep dat comfortabel is. Jullie voelden je prettig met de sekse die jullie hadden toen jullie begonnen en voelen je ook nu comfortabel in de Zusterschap. Als jullie willen weten wat jullie voelen bestaat het deels hieruit.

Als jullie nu een bladzijde omslaan is er nog iets. Het is heel algemeen voordat de channeling begint en Melihah een intuitie heeft om te spreken over dingen die zij zich herinnert terwijl zich misschien niet echt begrijpt waar het over zou kunnen gaan. Dus breng ik jullie nu iets dat zij misschien is vergeten, gebaseerd op haar intuïtie omdat zij misschien niet goed weet wat zij zich herinnert. Zij vroeg zich dingen af over opdrachten. Veel vrouwen vragen zich af wat hun opdracht is. Dit zou niet gebeuren als het geen herinnering van opdrachten zou zijn.

Waren er opdrachten of een paradigma dat daar op leek? Wij gaan dus weer iets onthullen….iets wat wij eerder hebben verteld maar wij willen dit nu herhalen. De Zusterschap in Lemurie was geen groep vrouwen die alleen spirituele ceremonies hield. Dit was maar een deel ervan, maar de Zusterschap en de bijeenkomsten van de Zusterschap gingen over de gemeenschap. De Zusterschap ging over het leven in Lemurie en jullie deelden heel veel dingen met elkaar om elkaar te helpen om vooruit te komen. Wij hebben jullie verteld dat de eeuwen waarin jullie daar waren verschillend waren. Er ware oude vrouwen die geëerd werden en zij maakten een verschil….zij deelden diepgaande wijsheden, zou je kunnen zeggen, wijsheden over het telen van gewassen, wijsheden over koken, diepgaande wijsheden over zaken die het dorp betroffen, over de manier waarop zij de mannen blij konden maken als zij terug kwamen van de visvangst en over de beste manier om de vis schoon te maken. Dit was niet geheiligd….dit was Zusterschap! Dan hadden jullie bijeenkomsten en waren er de leringen over de Pleiadische structuren. Allemaal vrouwen! Dat was het moment waarop de opdrachten kwamen en dit waren opdrachten voor het leven, zolang jullie er waren. Opdrachten in de vorm van taken van dingen waar jullie goed in waren. Zie je, een Pleiadier zou jullie aan kunnen kijken en zeggen: “Jij bent goed in de tuin!” “Jij hoort in de keuken!” “Jij bent een goede lerares!”

Laten wij het daar eens over hebben want een Pleiadische lerares kon jullie “lezen!” en ook als was jullie Akasha nog niet diep, ook al waren jullie pas begonnen…..de Pleiadische lerares wist wie jullie waren en zij kende de beste attributen die jullie hadden en sommigen van jullie werden aldus als leraren voorbestemd. Dit zijn degenen die hier zitten en hiernaar luisteren en ook weten wat een opdracht is, want dit zijn de leraren….niet voor Lemurie maar voor het leven!  Degenen van jullie die weten dat er een zielengroep is voelen ook dat er iets meer is. Dit zijn de vrouwen die vragen wat hun doel is omdat zij weten dat er meer is. Jullie zijn nog steeds leraren, dus laten wij het daar vandaag eens over hebben….in het algemeen. Misschien voelen jullie vandaag dat jullie een taak hebben. Ik zal jullie vertelleen wat de Pleiadische leraren jullie steeds weer vertelden: Jullie opdracht is met je mee te dragen wat de Creatieve Bron is, met de energie van compassie, in het dagelijks leven….aan jullie kinderen, aan de kinderen van jullie kinderen, opdat wereldwijd vreugde gevonden kan worden…..dit is jullie opdracht, lieve mensen. Als jullie dit doen spreken jullie tegen het Universum, spreken jullie tegen jezelf, tegen je chemie en tegen je cellen….jullie spreken tegen wie of wat er wil luisteren.

Waarlijk, jullie opdracht is het om Lemurie terug te brengen in het leven van alledag….degenen van jullie die voelen dat jullie leraren zijn….jullie zijn het nog steeds. Het is jullie taak om Lemurie terug te brengen in hetgeen jullie doen…..waar jullie ook zijn, waar jullie je bevinden. Elke dag is er wel weer iets dat onderwezen kan worden op het werk, in de familie, er valt altijd iets te onderwijzen….hoe jullie denken, hoe jullie op dingen reageren want dat is wat jullie oorspronkelijk werd verteld en geleerd.

Dit is het doel van het leven….dit is de opdracht…..het teruggaan naar Lemurie staat waarlijk te gebeuren. De zielengroep gaat tegen jullie spreken door wat jullie vanavond doen, door wat jullie je gaan herinneren en door hetgeen jullie naar je Akasha brengen. Ja, jullie herinneren het je.

Zo kan Melihah spreken over opdrachten terwijl zij niet eens weet dat dit echt voor deze tijd geldt….het herinneren van de opdracht over compassie. Wat de Pleiadische lerares jullie vertelde in de Zusterschap in een tijd die spiritueel was, was de mantra: Jullie zijn geheiligd!

Jullie ZIJN geheiligd. Neem die heiligheid dus, en kook daarmee, bescherm ermee, plezier anderen hiermee! Help de mannen van het dorp hiermee. Schep de heiligheid van het gebed als zij op de oceaan zijn en de vis vinden. Help hen met alles wat jullie kunnen omdat dit is wat jullie doen omdat jullie geheiligd zijn….dat is de mantra! Herinner je die heiligheid bij alles wat jullie doen. In dit jaar, op dit moment: herinner je bij alles wat jullie doen deze heiligheid….thuis, op school, op het werk, op de snelweg!

Herinner het je, want dit zal de planeet veranderen, lieve zusters!

En zo is het.

 

Kryon