Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 45 – Sarasota

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 45

Sarasota

Vertaald: 24 april 2021 / Geplaatst 17 juli 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve Lemurische dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Velen van jullie zijn je ervan bewust in deze korte boodschap dat dit een boodschap is voor de Zusterschap. Jullie zouden kunnen vragen wat er deze keer anders is. Voor vele keren hebben jullie een demarcatiepunt, een ijkpunt, nu de kalender voor jullie een blad omslaat. Aan het begin van elk jaar vragen jullie “Wat gaat er komen? Wat zal er anders zijn?” en jullie hebben gelijk!

Wij hebben in vele channelings gepoogd jullie informatie te geven die jullie nodig hadden en hoewel jullie hen niet allemaal hebben gehoord zou het wijs zijn om dit wel te doen want dit vult de gaatjes op over wat jullie deden, waar het allemaal over ging en waar de Zusterschap vanuit haar kern werkelijk vandaan kwam….een tijd van een beginnende Akasha als een lanceerplatform voor jullie emoties. Jullie hadden de oorspronkelijke lering van wat jullie de sterrenmoeders noemen. Jullie hoorden enkele van deze originele leringen uit de tijd waarin jullie in Lemurie waren, van mij en mijn partner, terwijl jullie in de stoel zaten….heel kort geleden.

Deze kernleringen zijn niet per se degenen die jullie zouden moeten bestuderen. Wat jullie nu zouden moeten bestuderen is de heiligheid van jullie zelf. Het is nu tijd om de geschiedenis te temperen, zoals die jullie is verteld. Wij hadden vijftig channelings, maar kijk vooral naar wat er voor jullie ligt.

Een vraag die door Melihah is gesteld nadat zij zojuist van het podium kwam: Wat voelen jullie als jullie je hiermee verbonden voelen? Het gaat verder dan alleen maar een bijeenkomst van dezelfde sekse. Dit is typisch en ook normaal, en dit is met name speciaal voor jullie sekse, om samen te zijn en kameraadschap te voelen….maar dat is het helemaal niet. Het gaat verder dan dat! De vraag is dus eigenlijk: Is het nu anders dan toen? Op een bepaalde manier is het een herinnering….wat zorgt daarvoor….een verlangen om meer hierover te weten? Lemurie werd geen Lemurie genoemd. Het werd iets heel anders genoemd in een taal die jullie niet hebben. Het werd dus niet Lemurie genoemd. Het was iets dat grootser was. Laten wij dus even teruggaan naar een stelling die ik in een vorige channeling poneerde dat jullie een multidimensionale set chromosomen hebben, en dat is het 24e paar. In de numerologie is 24 een 6 en die betekent harmonie, communicatie in de Tibetaanse numerologie.

Laten wij het hier eens over hebben. Als die geactiveerd gaat worden, als jullie dit woord willen gebruiken. In dit nieuwe jaar waarin jullie DNA anders gaat vibreren omdat het beantwoordt op een nieuw magnetisme….en wat er anders is, is dat wat multidimensionaal in jullie DNA is en naar voren gaat komen dan ooit.

Wat zit er in die laag, in die paar chromosomen? Ik zeg jullie dat bij alles wat multidimensionaal wordt, ook iets komt dat spiritueel is, en dit komt omdat het spirituele deel van jullie multidimensionaal is. Laten wij dit even samenvatten voordat wij verder gaan. Wat er gaat gebeuren is dat jullie gaan reageren op zaken, woorden, concepten en paradigma’s die oorspronkelijk waren in de Zusterschap….en als jullie de ideeën gepresenteerd zien worden die misschien…misschien, duidelijk maken dat jullie werkelijk de eerste en oorspronkelijke leraren waren die de kennis doorgaven aan jullie kinderen en dan later in een andere incarnatie aan de mensen om jullie heen, klinkt dit waar! Boodschappendragers voor de generaties die volgden, dat waren de zusters van de Zusterschap. Het jaar 2018 was een verlichtingsjaar. Wat zouden jullie nu willen verlichten, buiten het feit dat de samenleving in Lemurie dit of dat attribuut droeg. Hoe is het voor jullie om terug te keren? Het is de heiligheid van de oorspronkelijke leringen.

Hoe kan het dat jullie dit kleine beetje informatie vandaag gebruiken….vanavond….misschien nog verder? Ik zeg jullie dit: het is de verlichting van jullie heiligheid die jullie naar de volgende stap zal brengen want jullie zullen niet in staat zijn om ook maar iets te onderwijzen voordat jullie de heiligheid in jezelf accepteren. De volgende stap is de grootste waar op deze planeet ooit om is gevraagd: Laat het gebrek aan zelfwaarde vallen! Het zullen eerst de vrouwen zijn….dat moet wel.

Oude zielen, luister! Dit is wat jullie zo lang met je mee hebben gedragen en jullie tegenhoudt om te zien wie jullie werkelijk zijn. De zelfwaarde die jullie hebben is laag. Wij hebben hierover gesproken. Ik weid hier niet verder over uit, maar hij is laag, en jullie weten het. “Waarom ik?” is algemeen. “Waarom nu?” is algemeen. Denken jullie dat dit een weerspiegeling is van jullie majesteit die de leringen van de Zusterschap zijn? Het is tijd om te verlichten wat er is….het gebrek aan zelfwaarde. Jullie kunnen niemand onderwijzen. Jullie kunnen je kinderen of buren niet onderwijzen als er geen puurheid van geloof is en jullie leringen echt zijn.

Jullie staan dus op het punt om een proces te starten in channelings die gaan komen, in ceremonies die gaan komen en die doorgaan met communiceren en onthullen wat er is en wegjagen wat daar niet (meer) thuishoort. Dit is het begin van de verlichting van jullie heiligheid die regelrecht uit de puurheid komt van de leringen van de oorspronkelijke sterrenmoeders. Het zit nog steeds in jullie bibliotheek (Kryon lacht) en in deze bibliotheek waarmee jullie rondwandelen is zoveel schoonheid en puurheid en die worden zo vaak bedekt door dingen uit het verleden die daar niet thuishoren.

Laat dit jaar van verlichting de plaats zijn vanwaar dit alles gaat beginnen en jullie met je meedragen wat jullie zijn naar wat het zal gaan zijn. Daar gaat de Zusterschap dit jaar over. Jullie gaan dus boodschappen van mij krijgen en het zijn er minder over wat was en meer over wat zou kunnen zijn, vanuit wat jullie de heiligheid van de Zusterschap noemen.

Laat de ceremonies beginnen.

En zo is het.

 

Kryon