Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 47 – Toronto

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 47

Toronto

Vertaald: 30 april 2021 / Geplaatst 31 juli 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve Lemurische dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Zo komen wij nu weer bijeen en velen van jullie zullen zeggen dat jullie je geen eerdere ontmoeting herinneren. Mijn partner stapt opzij. Dit is het multidimensionale aspect, nietwaar, van alles wat jullie onderwijzen en leren, en dat is: Kennen wij elkaar? Hebben jullie in het verleden ooit van Kryon gehoord? Het antwoord is: waarschijnlijk niet! Toch herkennen jullie misschien de energie.

Ik wil even op een manier spreken waarop ik dit niet eerder heb gedaan. De channeling van vandaag ging over evolutie, de evolutie die in het bewustzijn plaatsvond. Een van de dingen die gaat ontwaken met een ontwikkeling van wie jullie zijn, is een herinnering van de Akasha….in het geval van de oude zielen die het geslacht hebben waarin jullie je nu bevinden. Jullie herinneren je dingen die anderen zich misschien niet herinneren, en dat is de Lemurier in jullie. Er werd een vraag gesteld door Melihah: Hoeveel van jullie voelden toen jullie het woord Lemurie hoorden, dat jullie zijn verbonden? Is er iets dat jullie willen weten, of laat het een belletje rinkelen in jullie psyche? En hierdoor zitten jullie nu hier! Misschien zijn sommigen van jullie je er niet van bewust dat DIT evolutie is, de bellen die in jullie geest afgaan als jullie zelfs bepaalde dingen zien en zij triggeren iets dat er enkele jaren geleden niet was. Jullie gaan ontwaken en er vindt een ontwikkeling plaats. Laat mij jullie iets vertellen wat jullie kunnen voelen en waar wij nooit eerder over hebben gesproken.

Toen jullie voor het eerst spirituele systemen zagen was daar ook een leiderschap. Hadden jullie er last van dat de profeten mannen waren? Hadden jullie een binding met hen? Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit uiteindelijk wel zo was, maar eerlijk…  In de Akasha-herinnering was dit niet de manier waarop het was….helemaal niet. Dit zou verklaren waarom zovele mensen zich aangetrokken voelen tot moeder Maria, in een van deze systemen. Geen profeet, geacht om de moeder van een profeet te zijn (Kryon lacht) en toch zoveel meer. Er is een overweldigend gevoel bij degenen die ontwaken en die van jullie sekse zijn en er is iets wat ik vanavond wil vertellen want er is iets waarvan ik wil dat jullie het je herinneren. Ik wil dat jullie je een Pleiadier herinneren. Ieder van jullie heeft directe kennis, of ingedaalde kennis, van hoe het is om aan de voeten te zitten van iemand van de sterren en daarmee zitten jullie in de energie van elke profeet van de planeet.

Kunnen jullie dit even voor je zien en ontspannen in de armen van een moeder, een Oude moeder of misschien een afgevaardigde van jullie? Het zit nog steeds in het zaad dat jullie zijn. Als jullie even die moeder voor je kunnen zien die voor jullie staat, van de sterren, de Pleiadische moeder, is dit degene die jullie als kind onderwees, want deze vrouw is degene die de Cirkel van Leringen organiseerde en de feitelijke leringen deed. De kinderen en de volwassenen vonden dit gewoon; er was nooit een vraag over wie zij was.

Dames, dit is jullie rolmodel en niet een profeet die later kwam. Ik wil dit zeggen zonder iemand te beledigen, maar jullie kunnen je ontspannen in de armen van dit paradigma. Dit was degene, dit waren degenen die jullie leerden en vertroetelden en als jullie keken wisten jullie dat zij niet hier vandaan kwamen. Er is iets mee aan de hand en dat is dat het overblijfsel hiervan blijft. De ziel die jullie hebben die hiernaar uitkijkt zal jullie dit uiteindelijk laten zien….binnenin….laten voelen. Dit hoeft niet aanbeden te worden maar dit dient herinnerd te worden want de Pleiadische moeder was het voorbeeld van het DNA dat jullie dragen en van waar de Aarde op een plaats naartoe zou kunnen gaan, maar het model is belangrijk, want dit is wat jullie uitstralen, lieve mensen….en niet de profeten van de planeet….niet de een of andere zielsherinnering, maar de Pleiadische moeder!

De mannen hebben dit niet. Zij hebben dit niet omdat het systeem niet zo was opgezet. Het systeem, zoals wij al heel vaak hebben verteld, werd opgezet voor de vrouwen want het was de vrouw die was uitgerust voor compassie, voor geboorte, voor schepping, voor begrip, voor wijsheid, voor tolerantie. Het was de vrouw die hierdoor voor de kinderen kon zorgen, hen kon onderwijzen, hen kon begrijpen en tolereren als zij door hen te weinig slaap kregen. Deze dingen hebben jullie ook nodig om de spirituele dingen aan de planeet te brengen en tolerant te zijn voor degenen die het niet begrijpen en compassievol en liefdevol te zijn voor degenen die het aha-moment hebben. Dit alles komt van het gevoel dat jullie nu hebben….van de Pleiadische moeder!

Melihah had een biologische, Pleiadische moeder en die bleef lang leven om te onderwijzen wat zij leerde, om uit te stralen wat zij leerde.

Wij hebben dit eerder gezegd: haar opoffering is bekend, zij kon dit niet doen als zij getrouwd was. Het huwelijk had hier niets mee te maken, het was de samenwerking met de lerares. Zij moest alleen zijn omdat te doen maar zij was niet alleen door hiermee door te gaan. (Kryon lacht) Maar, lieve mensen, de vrouwelijke energie moest van zichzelf stralen zonder hulp van een man. Hij moest van zichzelf ontwikkeld worden zonder de hulp van een man. Ik wil dat jullie dit model zien want daar hebben wij het vanavond over. Het zit allemaal binnenin jullie. Zonder hulp van de andere sekse is het allemaal binnenin jullie. Het herinneren is daar. Het model is daar, en de evolutie van jullie Akasha zal dit bij jullie brengen….misschien zien jullie het voor je in een droom en het zal geen visualisatie zijn van een gezicht. Het zal de visualisatie zijn van een paradigma, van een energie waarin jullie je ontspannen voelen.

“Oh, dit is goed….ik herinner mij dat….” Wat een heerlijke leringen die jullie al je levens met je meedragen.

Dit is de oorspronkelijke profeet, degene die jullie je voor altijd herinneren en waartoe jullie nu weer ontwaken en dit dan weer anderen kunnen leren.

Dat is de Zusterschap!

Laat de channeling verdergaan.

En zo is het.

 

Kryon