Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 48 Phoenix

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 48

Phoenix

Vertaald: 3 mei 2021 /  Geplaatst 7 augustus 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Ik ben vanavond op een andere manier begonnen omdat ik vanavond met de eerste controversiële channeling ga beginnen….bij de Zusterschap.

Controversieel omdat er onder jullie mensen zijn die zich niet kunnen losmaken van een cultureel vooroordeel. Het ligt gevoelig en ik zal het rechtstreeks aan jullie geven.

In deze tijden, in jullie cultuur, zoeken jullie iets waarvan jullie je niet eens realiseren dat het cultureel is. Het is iets dat jullie hebben geschapen op grond van het verleden om dit te corrigeren. Ik kom daar straks op.

De lering van vanavond, zoals Melihah heeft gezegd, gaat over toen en nu. Laten wij het nu even over “toen” hebben. Onderwerp: seksen. Jullie zijn terug op die prachtige plaats die Lemurie werd genoemd….even maar. Kom met mij mee. Het is heel moeilijk voor ieder van jullie om je voor te stellen hoe die cultuur eruit heeft kunnen zien. Er was nooit echt iets daarvoor zodat er een bepaalde helderheid in de filosofie aanwezig was over seksen, en als ik helderheid zeg bedoel ik daarmee dat er een prachtig begrip aanwezig was over wat vrouwen doen en wat mannen doen. Het werd totaal en compleet begrepen door beide seksen. Het werd gerespecteerd en geëerd en er was, lieve mensen, geen enkele poging om hiervan te wisselen.

Je zou bijvoorbeeld jezelf dit af kunnen vragen: Stonden de mannen van de stam tenen te wippen omdat zij wilden weten wanneer het hun beurt was om de sjamaan te zijn? “Jij bent nu al heel lang sjamaan geweest. Nu ben ik toch wel aan de beurt!” Het antwoord is NEE. Als jullie dit aan een Lemurische man zouden vragen zou hij jullie uitlachen. Hij zou dit antwoorden: “Sta ik in de rij om een kind geboren te laten worden?” De reden dat hij dit zegt is dat er compleet werd begrepen dat dit de rol van de vrouwen was. Zij waren sjamanen, kregen de kinderen en gaven les omdat zij daarvoor ontworpen waren. De mannen wilden helemaal geen gelijkheid. Als wij het over gelijkheid hebben zouden zij in Lemurie vragen: “Wat is dat? Waar slaat dit op. Wil jij ons van posities laten ruilen? Met het baren misschien, met het onderwijzen, met het vissen? Nee!” De mannen wisten wie de vrouwen waren….zij wisten het echt. De vrouwen respecteerden de mannen en wisten wie zij waren en als jullie hen ieder apart zouden ondervragen zouden zij het hebben over dingen die vandaag de dag sociaal totaal onaanvaardbaar zouden zijn. Zij zouden zeggen dat dit het is wat vrouwen nu eenmaal doen….en de vrouwen zouden zeggen: “Dit is nu eenmaal wat de mannen doen omdat zij hiervoor zijn gebouwd. Zo is de harmonie tussen ons ontworpen! Wij kennen onze rollen en daar zijn wij goed in!”

Zo deed iedereen vrijwillig het werk dat hij/zij deed.

Waar wil ik hiermee naartoe? Lieve dames, er was geen Broederschap! Klinkt dit logisch voor jullie? Er was geen Broederschap. De Zusterschap is de sjamaanse natuur van de vrouwen….het herinneren van de sjamaanse natuur van vrouwen. Er was geen Broederschap omdat er geen culturele drang voor gelijkheid was.

Dit was Toen…laten wij het nu over NU hebben. Wat jullie in je maatschappij van vandaag hebben is een drang naar oplossing en gelijkheid in die samenleving die totaal anders is dan die van Lemurie. Jullie scheppen banen waarin iedereen kan presteren, elke sekse. Er is dus een drang naar gelijkheid en dat is NU en daar zijn redenen voor, maar als jullie dan die redenen die jullie hebben, deze vooroordelen, terugbrengen naar een spirituele herinnering, werkt het niet.

Melihah, er is geen Broederschap…..ook niet vandaag. Dit is controversieel! In de maatschappij van vandaag zouden de broeders bezwaar maken. Er MOET gelijkheid zijn! En hier is de tegenstrijdigheid: die is er niet! Die is er niet omdat in de tijden waarover wij spreken de vrouwen hun rol als sjamanen speelden omdat zij daarvoor gebouwd zijn, en om te baren en dit kan een man niet willen omdat hij gelijkheid zou willen. Hij is daar niet voor geschikt, niet voor gebouwd….de sekse is compleet specifiek voor de opdracht.

Dit is wat de Zusterschap is. Veel sterkte om dit vandaag de dag aan mannen uit te leggen!  Ik heb dus een voorstel. Het is iets dat jij, Melihah, op een gewijzigde manier hebt gedaan. In plaats van het scheppen van wat voor soort Broederschap ook wil ik dat jullie de Lemurische manier eren. Dit is dan de elegantie van spirituele volwassenheid van de sekse die de andere sekse niet wil hebben vanwege alleen maar een gelijkheidskwestie.

Hier is mijn voorstel….het is alleen maar een suggestie voor welke ontmoeting ook of voor alle ontmoetingen….wat jullie ook willen. Hier is de manier waarop het werkt: Op de tijd waarop de channeling voorbij is….alle channelings voorbij zijn, hebben jullie een ceremonie van tien minuten en laten de mannen binnenkomen. Nummer een: dit zal degenen scheiden die hier echt graag willen komen en degenen die dit niet doen omdat die moeten wachten. Zij moeten buiten wachten totdat de channeling is afgelopen in plaats van gewoon naar binnen te lopen en later te vertrekken. Jullie laten hen tien minuten binnen en hebben een eerbetoon aan de beide seksen en in die tijd zou ik willen voorstellen – ook al zijn de mannen even niet aanwezig – dat de vrouwen hun stoelen omdraaien en naar hen kijken en welk eerbetoon jullie ook willen geven: praten, zingen….en later kijken jullie elkaar aan en betonen eer aan elkaar. Ik garandeer jullie dat er tranen zullen vloeien. Tranen van de mannen, als zij het begrijpen en tranen van de vrouwen als zij tegen de mannen spreken. Een eerbetoon aan de sekse….niet een Broederschap. Als de mannen naar buiten willen gaan en vandaag iets scheppen dat De Broederschap heet, laat hen dan….maar in Lemurie was daar geen behoefte aan. Als de tien minuten voorbij zijn gaan de mannen weg en beginnen jullie met de Zusterschap. Je zou denken dat dit in het midden is, maar het dient in het begin te zijn.

Ik zeg dit: Laat de channelings bepalend zijn voor de ontmoeting…..alle channelings, en laat daarna de mannen naar binnen….doe de ceremonie en laat dan de anderen binnen en laat die tien minuten het beste zijn dat jullie ooit deden.

Nu komen jullie bij de meer elegante gedachten over de Lemurische Zusterschap. Wat jullie nu doen en wat jullie in Lemurie deden was het doelbewust samenbrengen van een idee van kwaliteit. Vrouwen doen bepaalde dingen beter dan mannen en mannen doen bepaalde dingen beter dan vrouwen en zij willen elkaars werk niet doen en dat deden zij ook nooit.

De Inheemsen van over de hele wereld geloven dit nog steeds. Zij werken hier op dagelijkse basis nog steeds mee. Zij eren elkaar nog steeds en kennen hun plaats. Dit is controversieel en voor jullie misschien wel vreemd.

Met deze boodschap en suggesties is dit de taak die voor jullie ligt.

Een deel van het zijn van een sjamaan, dames, is ook het kennen van alle anderen. Een deel van het zijn van een sjamaan is het eren van al degenen om je heen, inclusief de mannen! Waarom hen er niet bij betrekken en dit recht in hun gezicht zeggen? (Kryon lacht)

Denk na over deze dingen.

En zo is het.

 

Kryon