Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 50 – Sacramento

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 50

Sacramento

Vertaald: 7 mei 2021 / Geplaatst 21 augustus 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve zusters, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik weet waar ik ben. Mijn partner stapt volledig opzij als eerbetoon aan de sekse waarvoor deze bijeenkomst specifiek is. Kryon is geslachtsloos want aan de andere kant van de sluier zijn er geen geslachten. Daar is pure compassie, pure liefde en de boodschappen worden doorgegeven op een manier waardoor zijn begrijpelijk zijn…..en soms niet. Er zijn mensen die luisteren naar de boodschappen van de Zusterschap die vanmorgen zijn gebracht voor beide seksen. Laat mij het dus heel even hebben over de channeling van vanmorgen. Ik beschreef dat oude zielen in deze nieuwe energie de taak hebben om het zware werk te doen. Het zware werk bestaat eruit dat jullie compassievol zijn op gebieden waar het moeilijk is om compassievol te zijn en te kijken naar degenen waarbij het moeilijk is ernaar te kijken omdat zij het centrum van de moeilijkheden vormen, en van hen te houden. Om in staat te zijn naar voorbije situaties te kijken en die te corrigeren.

Dit alles is een zware taak voor vele lichtwerkers en voor vele oude zielen op de planeet. Wij hebben ook gezegd dat dit het begin is van een verhoging van het bewustzijn. Dit is allemaal waar. De vraag die jullie kunnen stellen is: “Geldt dit ook algemeen voor de Zusterschap, in een groep van voormalige Lemuriers die allemaal sjamanen waren?” Dit is zo, maar nu zijn wij een beetje beter toegerust. Het zware werk hoeft niet precies zo te zijn als wij vertelden in de vorige channeling.

Laten wij het even hebben over het zware werk in drie dimensies. Laten wij het even over jullie sekse hebben en over hetgeen jullie hebben gedaan. Maar er gebeurt iets, lieve mensen, en het is iets dat op het nieuws was dat jullie hebben gezien. Laten wij het over een ander soort zwaar werk hebben. Laten wij het hebben over wat jullie hebben doorstaan in je sekse….steeds als jullie leven na leven op deze planeet waren. In alle eerlijkheid schakelde jullie sekse om, lieve mensen. Jullie waren mannen en de mannen waren jullie en alle tijden waarin jullie vrouwen waren hebben jullie meer dan je deel van het zware gedaan in 3D op de planeet. Er waren vele dingen ongepast, dingen die werden verborgen….bij jullie allemaal. Maar opeens in dit leven, na 2012, zitten  jullie hier en zoals wij eerder hebben gezegd doelbewust in een vrouwelijk lichaam zodat jullie de kwaliteiten hebben om ergens voor te ontwaken. In een andere tijd te ontwaken voor iets dat in jullie Akasha is dat jullie eraan gaat herinneren wie jullie waren in verschillende tijden en op verschillende plaatsen….een feitelijk sjamanenschap dat jullie hebben gehad….een tijd waarin jullie zwaar werk deden. Het enige zware werk wat jullie deden was de verantwoordelijk voor het begeleiden van de samenleving om jullie heen en voor jullie was het niet zwaar, helemaal niet. Voor jullie was het een eer, een privilege….het was gewoon wat jullie deden! En hier zijn jullie dan weer, al die duizenden jaren verder en als jullie nu naar deze herinnering kijken is dit niet wat jullie nu doen, nietwaar? In feite hebben jullie op vele manieren geploeterd en nu wil ik jullie iets vertellen wat ik nog nooit eerder op deze manier heb verteld. Een deze van de reden waarom jullie hier zijn in een samenstromen van energie om iets op deze planeet naar voren te brengen dat zich pas begint te openen en dit is het einde van het zware werk in 3D voor jullie sekse….het begint zich open te breken, nietwaar? Hebben jullie gemerkt dat in deze tijd, zelfs in jullie nieuws, wordt gesproken…iets wat nooit eerder werd onthuld in de geschiedenis van de vele levens die jullie hadden en het ging nooit open zoals nu. De geheimen die vrouwen hadden beginnen zich nu te openbaren. Het zijn niet alleen geheimen, het is een schoonmaak waarvan jullie voelen dat die plaatsvindt. Een schoonmaak die gaat vertellen waar de Zusterschap over gaat….een teruggaan naar de tijd waarin jullie niet het zware werk deden. Jullie begeleidden de anderen met de wijsheid die jullie hebben maar het werkte niet. Daarom zijn jullie hier.

De ceremonie die jullie gaan houden….de channeling die jullie gaan houden waarin de sterrenmoeders jullie dit gaan vertellen….het einde van het zware werk van wat dan ook. Het begint zich open te breken in jullie maatschappij. Wat jullie dus doen is het stralen van een licht onder andere vrouwen die zich herinneren wie zij zijn en ook de rol die zij op Aarde speelden…niet alleen in de gemeenschap en deze rol gaat weer komen en wel zonder het zware werk….niet te zwaar om compassie te sturen, geen tijd waarin jullie moeten zeggen dat jullie vergeven omdat er niets werkelijks te vergeven was. Het was zo schoon, het was zo prachtig en er kwam helemaal geen zwaarte aan te pas….niet zoals vandaag.

Wat ik wil dat jullie doen is die tijd weer te pakken en jezelf weer daarop in te stellen, in die positie en dit zo sterk te voelen dat jullie hier vandaan kunnen gaan en je zo helder voelen. Wie jullie waren zijn jullie dan (weer). Helemaal geen zware lasten te dragen….niet zoals jullie denken, en de enige manier waarop dit in jullie maatschappij kan doorgaan, om de manier van doen te doorbreken, is door groepen vrouwen die zich dingen herinneren die schoon zijn en er viel niets te vergeven en er was geen verraad en alles wat zij hadden was de vreugde van leiderschap op een sjamaanse, prachtige en liefhebbende manier voor de samenleving om jullie heen. Het is als het vasthouden van je pasgeboren kind….zo helder, zo schoon.

Dit is wie jullie zijn. Dit is wat jullie je herinneren en dit is waar jullie naar uitkijken. Maar laten wij er niet alleen maar naar uitkijken, want zo is de geest van de Creatieve Bron….puur, compassievol, prachtig en schoon, helder. Dit is wie jullie waren en jullie zitten hier vandaag met een rugzak….al die tijd. Willen jullie weten waar de Zusterschap werkelijk over gaat? Wij hebben het eerder gezegd: de herinneringen van vervlogen tijden….zodat jullie de mantel van puurheid weer om kunnen doen….over wat jullie deden en wie jullie zijn en toen er geen zwaar werk was.

Laat dit een vrijheid zijn. Een vrijheid voor de sekse. Een vrijheid voor deze tijd voor jullie allemaal en herinnering….want dit is wie jullie allemaal waren en dit is waar jullie doorheen zijn gegaan en dit is wie jullie gaan worden. Het is een deel van wat jullie voor de planeet doen….de schoonmaak in jezelf en van alles wat er plaatsvindt in jullie Akasha door het weten wie jullie zijn.

Het is prachtig en jullie voelen het vrijlaten van al deze dingen. Laat hen los….zij horen niet echt bij jullie….echt niet! Waar jullie ook doorheen zijn gegaan, of nog gaan, zij horen niet echt bij jullie. Jullie zijn de Lemurische Zusterschap. Jullie zijn de sjamanen van jullie beschaving.

Dat is wie jullie zijn!

En zo is het.

 

Kryon