Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 51 Montreal

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 51

Montreal

Vertaald: 19 mei 2021 / Geplaatst 28 augustus 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve zusters, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik wil vandaag over iets speciaals spreken. Laat je niet bedotten door de mannelijke stem. Wij hebben dit eerder gezegd: er zijn geen seksen aan de andere kant van de sluier. Ik zie jullie als vrouwen van Lemurie. Ik spreek nu tegen jullie als vrouwen van Lemurie. Omdat jullie in de zaal zijn weet ik dat er bepaalde dingen gebeuren. Ik weet dat er dingen in jullie levens gebeuren….in jullie esoterische levens.

De Akasha is een krachtige energie en soms, als jullie je ontwikkelen, gaat de Akasha helderder spreken. Waarom zijn jullie hier? Hebben jullie misschien het idee dat jullie in Lemurie waren? Of waren jullie heel oud….niet in Lemurie maar in de Oude Geschiedenis? Dames, jullie hier zijn allemaal oude zielen. Degene waar ik doorheen spreek is een oude ziel. Ik heb het over een zeer oude Akasha. Wat brengt dit jullie vandaag? Het antwoord is altijd iets dat ongepast is en jullie Akasha kan jullie dus energieën brengen waar jullie niet van houden. De reden is dat jullie je gaan ontwikkelen. Wat gebeurt er als bewustzijn zich gaat ontwikkelen? Wij hebben dit eerder gechanneld. Jullie gaan dichter bij je Akasha komen….zelfs jullie innerlijk aangeborene. Ik denk dat jullie het met mij eens zijn als ik jullie iets vertel. Het is niet goed om te gevoelig te zijn. Het onderbreekt je leven.

Wat is jullie spirituele gevoeligheid? Dit betekent dat jullie je dingen gaan herinneren die met jullie zijn gebeurd. Vrouwen….ik wil jullie iets vertellen. Van de dingen die uit jullie Akasha komen heeft geen man enig idee. Geen man heeft enig idee over hoe het is als je kind wordt geboren, om een kind na drie maanden te verliezen en dit hebben jullie steeds weer meegemaakt. De geschiedenis was rondom geboorten niet zo goed voor jullie als vandaag. Jullie herinneren je de gebeurtenis daaromheen misschien niet, maar wel de betrokken gevoelens.

Jullie zijn allemaal mannen geweest. Dit is de manier waarop oude zielen werken….beide geslachten. Laat mij jullie dus dit vragen: Hoe voelt het voor jullie om op het slagveld iemand die tegenover je staat te vermoorden? Hoe dient dit jullie als vrouw om deze dingen in je geest te hebben? Het antwoord, lieve mensen, is dat het jullie helemaal niet dient. Ik heb vandaag lang tegen jullie gesproken over de macht die jullie in je bewustzijn hebben. Hoe hoger jullie komen hoe meer macht jullie hebben in je Akasha. Sommigen zullen vragen wat zij met deze herinneringen moeten doen. Hoe moet ik daarmee omgaan? Zullen zij mijn leven in de war brengen? Brengen zij mijn spiritualiteit in de war? Ik zal jullie nu het antwoord geven: Jullie gaan hen herschrijven! Jullie gaan niet eens van hen afweten. Jullie gaan je eigen Akasha instrueren om hen jullie niet te geven. “Lieve Akasha, Ik Ben geweldig! Jij zal mij niet langer negatieve dingen presenteren.” Luister naar mij: Klinkt het niet logisch dat als jullie de leiding hebben over je lichaam, jullie ook de leiding hebben over je Akasha? Laat mij jullie een zin geven: “Wij zijn de baas over ons lichaam.” Jullie hebben echt de leiding! In een oud paradigma zouden jullie die naar voren halen uit de herinneringen van jullie Akasha en ermee werken. In een oude energie zouden jullie dit identificeren en beslissen wat jullie hiermee zouden moeten doen. Maar in een nieuwe energie, een energie waarbij jullie zijn betrokken, zullen jullie dit weggummen. Weggummen! “Lieve Akasha, neem al die negatieve herinneringen die mijn hart pijn doen en doe hen weg!”

Dit zal werken. Dit ZAL werken! Jullie Akasha heeft geen andere keuze dan jullie bewustzijn te gehoorzamen. Jullie zijn de eigenaars. Jullie zijn daar doorheen gegaan. Het is jullie eigendom!

Dit is het antwoord, lieve mensen. Het is een nieuw paradigma over de manier waarop jullie met deze dingen werken.

Ga hier anders vandaan, want jullie zullen weten hoe jullie ermee om moeten gaan als deze dingen zich gaan voordoen. Jullie zijn niet voorbij 2012 gegaan om deze problemen te hebben. Jullie verdienen dit niet. Jullie verdienen vrede, een spiritueel pad met licht en jullie hoeven niet met het verleden om te gaan. Als ik jullie nu mee zou kunnen nemen in jullie Akasha zou ik willen dat jullie om je heen zouden kijken en jullie uitnodigen om te zien dat dingen geschoond zijn en dat de enige dingen die daar wel blijven en gezien worden, de meest vreugdevolle dingen zijn die er ooit zijn gebeurd….prachtige liefde, een prachtige last, prachtige relaties, prachtige vriendschappen….want dit is wat jullie je herinneren omdat jullie daar de leiding over hebben!

En zo is het.

 

Kryon