Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 52 Bath

 Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 52

Bath

Vertaald: 23 mei 2021 / Geplaatst 4 september 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve zusters, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Dit is een Lemurische Zusterschap-boodschap. Wij zijn in Bath maar dit ligt in de omgeving van een Piek die Glastonbury wordt genoemd en dit betekent dat deze speciale boodschap anders is vanwege de energie die nergens anders zo is en die weerklinkt met Lemurie.

Mijn partner stapt opzij en dit betekent dat de boodschap van vanavond niet door hem herinnerd zal worden. Ik heb dit eerder verteld maar velen van jullie hebben de reden hiervoor niet gehoord. De reden hiervan is dit: Er zijn geen geslachten aan de andere kant van de sluier maar dat is hier wel zo en het is belangrijk dat de vrouwen die hier aanwezig zijn dit als eerste zullen horen, en de man niet. Dit belang zit in het eerbetoon aan de sekse die het sjamaan-schap van de Aarde is en dit is waar de Zusterschap in waarheid over gaat. Het zijn oorspronkelijke herinneringen en deze oorsprong is een sjamaanse oorsprong. Een herinnering aan een tijd waarin jullie sekse werd gezien als het contact met de andere kant van de sluier. Degenen die hiervoor werden gekend, gerespecteerd, waren hier intutief op afgestemd in een tijd waarin er druk werd uitgeoefend voor gelijkheid. De mannen wilden jullie werk niet en wij hebben dit eerder gezegd….en ook wilden zij geen geboorten hebben omdat vrouwen waren gebouwd voor intutie en compassie en lesgeven….dit is het ontwerp voor het krijgen van kinderen want vrouwen leren dingen die verder gaan dan de meeste mensen als realiteit zien.

Vrouwen zijn de eersten die ’s nachts ontwaken, soms zelfs als zij het kind in de wieg nog niet hebben gehoord. Zij hebben de intutie voor dingen die gezegd of gedaan moeten worden en daarom zijn jullie hier. Maar er is meer.

De Piek die Glastonbury is, zit heel, heel dicht bij de energie van Lemurie en na wat jullie het Toon-koor noemen heen, zal ik hier wat meer over vertellen. Maar al eerder tijdens de channelings in dit land van legenden. Wij spraken over een kristallijnen raster. Velen van jullie begrijpen niet wat dit is. Laat mij jullie vertellen dat dit een veld is dat hier is geplaatst door de Lemuriers en dat zich menselijke energie herinnert. De herinneringen gaan over menselijke compassie, de dingen die er in de omgeving zijn gebeurd…de hoop en de verlangens, de legenden waarom het bekend staat.

Maar in dit gebied en de gebieden eromheen, helemaal tot aan Schotland, is er een toegenomen kracht in dit raster. Kristallijnen dingen kunnen zich dingen herinneren…..zij houden energie vast. De vraag is nu wat er omhoog is gegaan en het antwoord is: bijna alles hier, maar met name de dingen die heroisch zijn, de gedachten, de verlangens. Die zijn wat dit land tot het land van legenden maken….metaforen….en in al deze verhalen zijn er de heldenverhalen en in jullie geval de heldinnenverhalen en de reden dat jullie hier zijn, lieve Lemurische zusters, is dat jullie deze verhalen geleefd hebben. Jullie zijn hier omdat jullie geen twijfel meer hebben over wie jullie zijn.

Dit raster is versterkt zodat jullie dit kunnen gebruiken om je meer dingen te kunnen herinneren dan jullie waar dan ook ooit hebben gedaan in de Zusterschap, met uitzondering van Hawaii en Shasta, maar zelfs Shasta verbleekt hierbij, bij deze bepaalde Piek die zelfs sterker is dan de Piek van Hawaii, dat Lemurie was. Dit kan dus herinneringen bij jullie versterken van de Zusterschap oproepen maar ook herinneringen uit jullie Akasha die sjamaans zijn. Verwar dit niet met herinneringen over waar jullie waren en wat jullie op een bepaalde manier deden. Dit is niet de manier waarop het werkt. In plaats daarvan is er een herinnering binnenin over een WETEN over de manier waarop God met mensen werkt…met jullie….met anderen! Zoveel dat jullie advies kunnen geven en je goed kunnen voelen omdat jullie een ander kunnen helpen. Dit is een sjamaans WETEN.

Weten jullie waar dit vandaan komt? Heel velen van jullie, zeer velen, met een Lemurische ervaring, zouden je hiertoe niet aangetrokken voelen….echt waar, als er niet iets binnenin jullie zou zijn dat zegt: “Ik houd hiervan. Ik houd van die naam, van dit idee en ik wil meer” en als jullie dit hebben betekent dit dat jullie aan de voeten zaten van de oorspronkelijke moeders van deze planeet die jullie lichamen veranderden. Wij noemen hen de “zaadmoeders.” Jullie zaten aan hun voeten terwijl zij jullie leerden wat de oorspronkelijke informatie was van het Wiel van Lering va de sterren over de manier waarop dingen werken….hoe God werkt, hoe Spirit liefheeft….de principes van alle dingen die jullie als sjamanen nodig hebben….alle dingen die Melihah weet want haar Akasha laat zich ook horen en niet omdat zij wil luisteren maar omdat zij sjamaans is. Zij weet dingen en dat doen jullie ook. De Lemurische Zusterschap is een viering van vrouwen die zich herinneren wat zij weten….weten wie zij waren en wat zij weten zijn de originele leringen en sommigen van jullie zullen vragen wat zij hiermee moeten doen. Laat mij jullie een advies geven: het eerste wat jullie doen met de sjamaanse kennis is die aan jezelf toevoegen. Dit is de sleutel van waarom jullie hier vandaag zijn gekomen en van dingen die in jullie leven aan de hand zijn. Ik wil jullie nu graag een antwoord geven: Het eerste wat jullie doen is claimen dat jullie krachtig zijn, sjamaans, en dat jullie jezelf naar een plaats kunnen brengen waarvan jullie weten dat die echt is, waar informatie echt is en dat deze dingen voorbij zullen gaan. “Ik verwacht dat er welwillende dingen in mijn leven zullen gebeuren….ik claim dit!” Jullie kunnen zelfs zeggen dat jullie dit verdienen, als jullie dit willen, want jullie verdienen het ook! En jullie gaan begrijpen dat de sjamanenenergie er een is die werkt, de helende energieen die er zijn. Een sjamaan weet van de helende energie in zichzelf.

Dan wordt het goed. Jullie brengen dit over op je kinderen, je familie en bekenden, als zij erom vragen en als zij het niet vragen, geloof mij, zullen zij dingen in jullie zien die er nooit eerder waren. Zij vragen zich misschien af waarom jullie glimlachen en je prettig voelen in situaties waarin dit vroeger anders was en zij zien dat jullie niet zo boos zijn als eerder, en dan kunnen jullie hen praktisch advies geven: Vertel hen niet dat jullie sjamanen zijn. (Kryon lacht) Vertel hen niet dat jullie vroeger Lemuriers waren. Het zal hen niet kunnen schelen….maar jullie weten wat jullie weten.

Geloof mij, deze dingen zitten in jullie, jullie zouden hier anders niet zijn en deze energie, in dit gebied van legenden, is een energie die werkelijk krachtig is. Het verhoogt jullie en laat heldinnen in actie zien. Wat dit in werkelijkheid betekent is dat jullie het beste van het beste zien….en jullie willen ook het beste van het beste en jullie vieren jezelf, jullie vieren liefde en zijn daar niet bang voor. Jullie vieren compassie en zijn daar niet bang voor. Jullie zijn niet bang om jezelf te vragen: “Wie ben ik? Wie was ik? Wat is er in mij dat zo anders is dan bij zoveel andere mensen?” Als jullie uiteindelijk je antwoord hebben. Jullie zouden je nederig moeten voelen als jullie beseffen dat jullie het zaad dragen van kennis en begrip en dat jullie die sporen langzaamaan kunnen overdragen aan degenen die om hulp vragen en het licht van de planeet vinden.

Daarom zijn jullie hier!

Wat is de essentie van de Zusterschap? Nogmaals: herinneren wie jullie zijn en wat jullie weten en waarom jullie hier zijn. Dat is de essentie van de Zusterschap. Het gaat over verenigen met liederen zingen en viering en je werkelijk bewust zijn van de vreugde die daarin zit. Niet de zorgen, niet het lijden en niet wat jullie is verteld, maar de gevoelens van de oorspronkelijke leringen van de zaad-moeders die jullie vertelden dat jullie geweldig werden geboren horen hier thuis en hebben een sterke stamlijn op deze planeet. Dit geldt ook voor jullie en die stamlijn is spiritueel. Het is de stamlijn van de sjamanen.

Neem deze boodschap op, lieve dames. Zelfs als jullie deze zaal verlaten. Wees niet bang om jezelf te vragen: “Wie was ik? Ik voel het!” en ontken niet wat jullie voelen.

Laat de bijeenkomst beginnen!

En zo is het.

 

Kryon