Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 53 Maine

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 53

Maine

Vertaald: 25 mei 2021 / Geplaatst 11 september 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve zusters, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik geef mijn partner even een moment om opzij te stappen. Er is geen sekse-barrière aan de andere kant van de sluier, zoals hier, en ik heb dit steeds weer verteld. Het is gewoon biologie ondanks dat jullie een mannelijke stem horen. Er zijn geen geslachten aan de andere kant van de sluier. Geslachten zijn hier met een reden….meer dan alleen maar gepastheid. Er is een scheiding tussen de seksen die zo diepgaand is omdat jullie specialisten zijn en een deel van de leringen hier zijn ook de leringen buiten deze cirkel en die gaan als volgt: Laat wat bij de vrouwen hoort weer terugkomen in de gemeenschap bij de vrouwen! Allereerst bij degenen die de spirituele systemen organiseren om daar de geslachten in evenwicht te brengen en laat degenen die het meest geschikt zijn naar voren komen om te laten zien dat zij de besten zijn….en waar gaat de cirkel nu eigenlijk over? Over dat jullie dit het beste doen! Dit hebben jullie altijd gekund.

Als jullie teruggaan naar Lemurie zien jullie dit zo duidelijk. Het werd jullie geleerd door de vrouwen van de sterren….alleen de vrouwen omdat zij zo toegerust zijn voor sensibiliteit, opvoeden van kinderen, en zij weten dit want dit is de beste bekwaamheid in het melkwegstelsel. Heel veel van jullie hebben dit in je Akasha.

Ik wil hier even over spreken. Ik wil hier op een optillende manier over spreken en om jullie dit goed te laten begrijpen zeg ik het volgende: Ontspan je even in de armen van de kostbare zusters die jullie zijn….alsof er nooit iets negatiefs is gebeurd. Ik heb jullie eerder verteld dat jullie sekse deze keer, in dit leven, niet toevallig is. Jullie zijn teruggekomen om in deze Opwaardering mee te doen als vrouwen en deze woorden te horen en je de dingen waarover wij spreken te herinneren. Er is niets dat jullie kan dwingen, ook niet je leraren, om je bepaalde dingen of de schoonheid van de Lemurische Cirkel te herinneren. Niets kan jullie hiertoe dwingen. Het is helemaal aan jullie om je te herinneren dat jullie ergens deel van uitmaakten. Jullie zullen je de details niet herinneren. Jullie Akasha zal jullie niet de volledige toegang geven….nog niet! Maar hij  geeft jullie wel iets anders. Dit is gevorderde informatie maar het is tijd voor deze gevorderde leringen. Ik wil het hebben over het Merkabah. Dit is een Hebreeuws woord dat eenvoudig gezegd “rijden” betekent. Wat jullie allemaal hebben is dit spirituele veld van bewustzijn dat jullie “berijden!” en het is groot. Het is niet helemaal juist om het een veld te noemen. Het is feitelijk beter om het een bubbel te noemen omdat jullie je in een bubbel allerlei dingen kunnen voorstellen die een veld jullie niet kan geven.

Stel je eens een bubbel voor die om je heen is, en die gevuld is met informatie. Het is onzichtbaar, multidimensionaal, maar mensen kunnen het voelen. Zijn jullie ooit in een situatie geweest, lieve mensen, waarin jullie alleen naar een plaats gaan – misschien een film – en jullie naast iemand zitten die jullie niet kennen en na even gezeten te hebben gaan jullie ergens anders zitten. Wat voelden jullie waardoor jullie ergens anders gingen zitten? Ik geef jullie het antwoord. In een Merkabah wordt veel informatie opgeslagen….ook onbalans, en velen van jullie kunnen onbalans bij een ander aanvoelen, zelfs voordat zij hun mond opendoen.

Iedereen in deze zaal zit in elkaars Merkabah en wij hebben hier niet zo vaak over gesproken. Wat zit er in het Merkabah? Als wij “bijna alles” zeggen, menen wij dit. Het is bijna als een blauwdruk die om jullie heen is en die jullie bewustzijn toont, jullie gezondheid en ook nog iets anders… Ik zal dit jullie “overdraagbare Akasha” noemen. Dit zit in jullie Merkabah. Toen twee vrouwen in Hawaii naast mij zaten zei mijn partner iets en hij zei dit omdat ik hem dit vroeg. Hij zei dit: “Ik ga jullie een channeling brengen over het Wiel van Lering….de informatie die de Pleiadiers brachten en om dit te doen moet ik informatie uit de Akasha van de twee vrouwen halen die naast mij zitten.

Hier is wat er gebeurde: Als mijn partner channelt moet hij zijn eigen lichaam, zijn eigen stem en bewustzijn gebruiken en daardoor brengt hij over wat ik aan hem doorgeef. Daarom is channeling zo specifiek en anders en uniek van mens tot mens. Jullie moeten altijd de machine van het menselijk bewustzijn erbij gebruiken om te kunnen channelen. In dit geval maakten wij gebruik van het Merkabah van de beide vrouwen die naast ons zitten want in dit Merkabah was er Akasha-informatie die door hen werd overgebracht door alleen maar heen en weer te lopen. Overgebracht….

Hebben jullie ooit naast iemand gezeten die je zo leuk vond dat je er meer van wilde hebben? Omdat die persoon vreugde overbracht, balans overbracht! Dit is de manier waarop het werkt, maar wisten jullie dat een deel van jullie de meest diepgaande Akasha-informatie uitzendt die jullie hadden en hebben? Als jullie in elkaars Akasha zitten en verbonden zijn en door deze verbinding van de Merkabah’s wordt een verzoek van jullie daardoor vele malen versterkt. Degene die links van mij zit heeft dus door de Merkabah’s heen herinneringen van de persoon die aan de andere kant zit.

Dit is hoogstaande informatie. Ga nu geen lineaire vragen stellen. “Hoeveel? Hoelang? Wanneer?” Het is energie, lieve mensen, en die verbindt jullie dusdanig dat jullie je allemaal afvragen: “Was ik daar?” en jullie wiegen je allemaal in de armen van elkaars Merkabah’s. Ik wil dat jullie dit begrijpen en ook de diepte hiervan snappen.

Mijn partner gebruikte de uitdrukking voor het eerst: “Uit de Akasha vandaan trekken” en dit bedoelde hij ook. Dat twee vrouwen naast hem, met een sekse die hij niet had, dingen hadden die hij nodig had om de waarheid te kunnen channelen. Er kan een van jullie links of rechts zitten die een deel van een puzzel wil oplossen, of een herinnering die degene aan de andere kant niet heeft! En dus de vrouwen van Lemurie, of degenen die zich afvragen of jullie in Lemurie waren, scheppen een ketting van overbrenging en herinnering en jullie noemen dit een Zusterschap. Sommigen van jullie zullen hier weggaan en je afvragen wat er vanavond zo anders was. Dit is wat er gebeurt.

Luister: dit is wat er gebeurt als sjamanen uit het verleden samenkomen en naast elkaar zitten en de intentie hebben om zich de kostbaarheid van de herinnering van het verleden te herinneren en dingen zullen waar blijken te zijn en jullie gaan plezier aan elkaar beleven en als de avond verstreken is gaan jullie elkaar missen door de herinnering aan de kostbare sjamaanse energie die jullie met je meedragen. Er is niets mee te vergelijken en het hoort toe aan de vrouwen.

Dit is de lering over dat er meer komt. Er komen processen die jullie nog niet hebben gezien en dit centreert zich allemaal rondom wat er wordt geleerd en getoond in dit…de Zusterschap!

Laat de channeling verder gaan.

En zo is het.

 

Kryon