Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 56 – Grand Rapids

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 56

Grand Rapids

Vertaald: 2 juni 2021 / Geplaatst 2 oktober 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve zusters, dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst en mijn partner stapt opzij.

Het is heel interessant, nietwaar, hoe jullie bewustzijn tijd wel of niet bespeurt. Er zijn senioren in de zaal en als jullie terugkijken op je leven lijkt alles wel gisteren te zijn gebeurd en alle voorbije jaren waren gisteren. Het lijkt wel of een halve eeuw in een ogenblik is gebeurd. Zo is het ook met tijd. Als jullie vooruit kijken is het te lang en als jullie terug kijken is het te kort.

Als je op die manier kijkt zouden jullie potentieel al je levens terug kunnen zien tot Lemurie en terwijl jullie hier zitten je alles kunnen herinneren en het zou hetzelfde zijn als met dit leven:  jullie zouden terug kijken en zeggen dat het pas geleden was gebeurd…..een druppel in een volle emmer.

Bewustzijn is niet lineair. Het schudt alle herinneringen en gebeurtenissen door elkaar en alles lijkt gisteren te zijn gebeurd. Het is dus niet zo moeilijk te begrijpen om te zeggen dat deze herinneringen binnenin jullie zijn en dat die op dit moment maar aan enkelen worden getoond. De Grote Opwaardering komt eraan en er was altijd een plan voor deze Opwaardering. Als jullie het zouden halen zou er iets gaan gebeuren en als voorbereiding hiervoor kwamen jullie als vrouwen terug naar deze planeet. Voorbereidingen, zou je kunnen zeggen, voor de herinneringen van jullie vrouw-zijn en wat dit zou betekenen voor de tijd waarin dit jullie werd geleerd. Het plan voor de Opwaardering is dit: Als jullie het zouden halen om voorbij het ijkpunt te gaan dat 2012 wordt genoemd, dat de oorspronkelijke leringen vanuit de sterren nieuw leven ingeblazen zouden worden op deze planeet, en deze kernleringen zijn niet radicaal anders dan heel veel leringen nu op de planeet maar jullie zullen in situaties komen waarin jullie je hen gaan herinneren. Dat is het plan! Dat is de reden voor de Lemurische Zusterschap. Dat is de reden waarom Melihah hier is en is teruggekomen en ontwaakt is.

Het is allemaal doelbewust. Hebben jullie je ooit afgevraagd wat jullie is gegeven en waarvoor jullie dan ontwaken en dit delen? Ik wil dat jullie je iets prachtigs gaan herinneren. Het zal letterlijk naar voren gaan komen van die plaats die niet lineair is en jullie Akasha wordt genoemd…..net zo prachtig als toen. Ik wil dat jullie aan jezelf denken als een kom, een voertuig van schoonheid dat gevuld werd in Lemurie. Gevuld met waarheid en schoonheid en dat iedereen die voelt dat zij daar was, gevuld was tot in die mate dat jullie echt de eenheid begrijpen. Als jullie nu een Lemurier zouden kunnen interviewen, op het strand zouden staan en zeggen: “Vertel mij wat jij weet!” Het eerste dat zij zullen zeggen is: “Kijk naar de lucht, kijk naar de oceaan, naar het zand aan mijn voeten, de korrels tussen mijn tenen….de voeding van de vissen die ik eet en het feit dat wij gescheiden zijn is niet waar want wij zijn verbonden met alles wat de Schepper heeft aangeraakt.

Dit was basis-kernwaarheid….dat God binnenin was en er dingen waren om te weten die jullie leven praktisch en betekenisvol kunnen maken….en vredig en gezond vanwege jullie kennis.

Deze kom is gevuld met jullie Akasha-herinneringen…helemaal vol en misschien zelfs verzegeld, en leven na leven na leven en alle verschillende geslachten….jullie waren daarbij! Het komt niet naar voren; jullie denken bepaalde dingen te weten en op je eigen manier bepaalde informatie te hebben over de manier waarop jullie handelen en anderen behandelen en wat jullie tegen degenen waarvan jullie houden vertellen. Maar die kom die al zovele jaren geleden werd verzegeld, met zoveel kernwaarheid die kwam van de sterrenmoeders waarvan jullie je de stem herinneren….herinner je alles wat daar was en dat verzegeld was omdat het nu ontzegeld wordt. Die kom die de essentie van de waarheid van de Creatieve Bron in vrouwen is, wordt onthuld. De vrouwen onthullen dit het eerst omdat zij de begeleiders van de planeet zijn, de leraren. Het voertuig dat jullie zijn, dat vrouwelijk is, draagt zoveel in zich – zelfs nu – het draagt leven voor de planeet in zich, begeleiding voor de kinderen. Maar dit is anders. Het ontzegelen van dit voertuig is wat er aan de gang is binnen de Zusterschap. Langzaamaan worden de zegels verwijderd en er stroomt oorspronkelijke liefde uit…..originele leringen….en dit gebeurt langzaam zodat jullie niet overweldigd worden!

Dit is de Zusterschap. Het is het ontzegelen van een waarheid die steeds bij jullie is geweest in een tijd waarin het helemaal niet vaststond dat deze Opwaardering plaats zou gaan vinden, lieve dames. Het was een last-minute-ding en jullie weten dit. Als jullie de tijd meten tussen eind tachtiger jaren en 2012 haalden jullie het bijna niet, maar het is een feit dat jullie dit wel deden. Dit schip van de Aarde zeilde om de potentiëlen van degenen die alle voorspellingen deden en deze uitzonden. Al die voorspellingen vielen op de vloer om deel uit te maken van de niet-geschiedenis, en jullie gaan wakker worden.

De Zusterschap gaat niet over sociale contacten met andere vrouwen. Het gaat niet over naar een plaats gaan waar jullie kunnen mediteren. Het gaat over het ontzegelen van de waarheid en je te herinneren waarvoor jullie hier zijn….over verandering die betekent dat jullie anders weggaan dan jullie binnen kwamen, een verandering die letterlijk tegen jullie spreekt en zegt: “Daarvoor zijn jullie geboren” en voordat jullie dan gaan vragen wat dit betekent en wat jullie geacht worden te doen en wanneer dit gaat gebeuren, zal ik jullie vertellen dat jullie meer vrede zullen krijgen….dat is wat er gebeurt. Allen om jullie heen zullen de sjamanen gaan zien die jullie zijn in de manier waarop jullie handelen en in de manier waarop jullie anderen behandelen door de eenheid met alle dingen. Sommigen van jullie hebben kinderen en sommigen hebben kleinkinderen en die zullen het in de gaten hebben, zelfs als zij al zijn opgegroeid zullen zij het in de gaten hebben. “Mam is anders.” Bij degenen onder jullie die geen kinderen hebben zullen er anderen zijn die dit zullen zien en zij zullen de moeder in jullie zien. Zij zullen de begeleiding zien die mogelijk is in de gelaatsuitdrukking van iedereen in de stoel.

Het is groter dan jullie denken en dit is niet weer een sociaal getinte groep. Het is een verandering van de mensheid en die begint bij jullie.

Dit is de boodschap die ik voor jullie heb. Laat deze boodschap nu verder gebracht worden door Melihah en de sterrenmoeders als hij jullie als een energie wordt terug-gechanneld en die jullie je zullen herinneren.

En zo is het.

 

Kryon