Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 59 – San Jose

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 59

San Jose

Vertaald: 10 juni 2021 /  geplaatst 23 oktober 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. In deze paar momenten wil ik jullie een uitdaging geven. Ik wil jullie wat meer herinneren aan de elegantie van waar jullie vandaan komen en misschien van waarom jullie hier vandaag zitten….meer dan alleen maar een bijeenkomst van vrouwen. Meer dan een bijeenkomst waarbij jullie iets gemeen hebben en misschien zelfs voor iets getraind hebben. Het is een klas, en hier is wat ik jullie wil vertellen.

Wij spraken vandaag in een eerdere channeling over afscheiding van de Eenheid. Laten wij deze woorden nu eens op jullie leven toepassen, de training misschien voor sjamaan wel. Sommigen van jullie hadden een prachtige ervaring….het opvoeden van kinderen en er is niets in de wereld dat daarop lijkt. De schoonheid van het in de ogen van een kind kijken en hen zien groeien en zien dat zij langzaamaan begrijpen wat jij bedoelt. En dan zien jullie al deze kennis in hun ogen….er is niets dat hierop lijkt….de vreugde van het moederschap. Ik wil dat jullie hier even over nadenken. Als jullie een kind in slaap zingen, als jullie zeggen dat alles in orde is; misschien is er onweer in het midden van de nacht of zijn er andere geluiden en wordt er door moeder altijd getroost….altijd! Zij groeien op met deze verwachting en zelfs als kleuters, geen baby’s meer, rennen zij naar huis als zij jullie nodig hebben, met tranen op hun gezicht omdat er iets is gebeurd…iets kleins in de wereld dat voor hen heel groot is en als jullie hen een knuffel geven is alles in orde. Jullie verheffen hun hart omdat jullie hun moeder zijn.

Nu wil ik dat jullie even een bladzijde omslaan, zoals mijn partner vaak zegt, voor een ander paradigma. De sjamaan, de vrouwelijke sjamaan moet ook in staat zijn om zo met volwassenen om te gaan. Zowel mannen als vrouwen die met zorgen en problemen bij jullie komen en jullie in staat zijn om hen metaforisch te knuffelen en te zeggen dat alles in orde komt en hen de liefde en compassie laten voelen die alleen komt van de training van wie een sjamaan is en hoe dit gedaan dient te worden.

Lieve mensen, jullie werden hierin getraind. Dit is de Lemurische Zusterschap, en in jullie Akasha is de herinnering van jullie training aanwezig. Meer dan bij psychologie is er het geloof dat jullie een energie van wijsheid hebben; genoeg om elke situatie aan te kunnen. Stel je een moeder voor die haar zieke kind troost. Zij komt met troostende woorden. Zij komt met de magie die jullie ook hebben, met oplossingen, met kruiden, en zij komen naar jullie zodat jullie kunnen zeggen dat het allemaal in orde zal komen. Als jullie dit doen gaan zij anders bij jullie vandaan….gewoon omdat jullie hen konden helpen….net als bij het kind.

Hoe kunnen jullie dit doen als er binnenin jullie een scheiding is? De scheiding waarover ik spreek zijn geen ongepaste dingen maar het heet: Je eigen draken verslaan! Het is tijd om weer naar boven te halen wat er in jullie is getraind….om naar alle menselijke wezens te kijken alsof het jullie kinderen zijn. Begrijpen jullie dat een man dit niet kan. Een man heeft nooit een kind opgevoed zoals jullie of hen zo lang vastgehouden als een moeder dit doet. De man heeft niet die band met het kind dat van jullie kwam. De man komt niet in de buurt van die band die jullie hebben en die zegt dat alles in orde is en het kind dit ook begrijpt. Als een kind hulp nodig heeft rent het naar zijn moeder. De vader komt later. Begrijpen jullie waar ik het over heb?

Jullie zien dat de toerusting hiervoor al in het vrouwelijke aanwezig is. Jullie zijn hiervoor gebouwd en daarom zijn de vrouwen sjamanen en daarom kan de planeet weer terug naar dit model maar op dit moment dienen jullie je training weer terug te halen.  De afscheiding die jullie binnenin je hebben is: twijfel. Hoe kunnen jullie ooit anderen troosten als jullie het jezelf niet eens kunnen geven? En zo, lieve mensen, begint de klas, en dus, lieve mensen, weten jullie wat het doel is, en dus hebben jullie een lijst maar begint alles met de compassie voor iedereen om je heen. Maar waar het echt om gaat is je ontspannen in de armen van Spirit. Als jullie dit kunnen doen is het net als het kind dat zich in jullie armen ontspant en kunnen jullie voelen hoe het is om te weten dat alles goed komt. Dus zeggen wij tegen jullie wat wij eerder op de dag zeiden: straal de meester uit. Straal de Schepper binnenin je uit en straal de sterrenmoeder in je uit, die jullie in haar armen neemt, en zing….en zeg dat alles goed zal komen. Dit is de manier, lieve mensen, om de vrede uit te stralen, want dat is wie jullie zijn.

Dit is pas het begin van de training die weer helemaal opgehaald dient te worden….weer geanalyseerd….mee gewerkt moet worden en in praktijk gebracht.

Dit is waarom jullie Lemurische vrouwen zijn!

Laat de bijeenkomst beginnen.

En zo is het.

 

Kryon