Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 62 – Asheville

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 62

Asheville

Vertaald: 20 juni 2021 / Geplaatst 13 november 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Al enige jaren kom ik voor de grote bijeenkomst met een korte boodschap. Deze boodschap volgt op een vorige die al is gebracht. Er werd vandaag al eerder een boodschap gegeven over zielsverrijking, uitleg over walk-ins en ook informatie over bijna-doodervaringen. Ik wil hier iets aan toevoegen. Het is een boodschap voor vrouwen.

Lieve mensen, ik eer de sekse en sommigen van jullie luisteren niet, mij partner luistert bijvoorbeeld niet….hij moet hier later naar luisteren. Dit is een eerbetoon aan de sekse. Kryon heeft geen sekse, laat je niet in de maling nemen voor de stem. Ik ken jullie. Er zijn er veel van jullie die hier nu zijn die feitelijk deze ene vraag hebben: “Ben ik hiermee verbonden?” Misschien zijn jullie hier om erachter te komen of dit zo is….en dit gaat dan over het idee dat jullie een vrouw hebben kunnen zijn in Lemurie. Als dit het geval was waren jullie dan in contact geweest met de sterrenmoeders. Als dit het geval was, is dit alleen maar een klein deeltje van de mensheid dat deze ervaring heeft gehad. Als dit zo was, waarom stellen jullie dan de vraag of jullie erbij waren of dat dit met jullie is gebeurd? Denken jullie niet dat dit zo sterk in jullie Akasha gegrift zou zijn dat jullie deze ontmoeting hebben uitgezocht om meer te horen over wie jullie waren en over herinneringen en al dat soort dingen. Toch zijn deze dingen op dit moment verborgen omdat zij zich verschuilen in vrije keuze. Zelfs als jullie diepgaande leraren hadden en tot diepgaande inzichten kwamen in die eerste dagen, zouden jullie je dit niet herinneren want de Akasha is nog niet zo sterk. Jullie vormen maar een zeer laag percentage van ontwikkeling van de mensheid waarbij de Akasha-herinnering niet automatisch prachtige en mooie dingen bevat over het leven….zoals dit op een dag wel zo zal zijn.

Maar dit is nu niet zo. En dan komt er informatie van de Zusterschap, van Melihah en Kryon over dingen die zich misschien hebben voorgedaan en vragen jullie je nog steeds dingen af. “Was ik daar ook?”

Toen wij spraken over bijna-doodervaringen vertelden wij iets dat wij nooit eerder hebben onthuld. De hersenen, het hart, de pijnappelklier vormen samen een drietal dat bepaalde programma’s bevat die zijn bedoeld om jullie bewustzijn te brengen op het juiste moment. Het kunnen niet alleen maar de hersenen zijn, die een computer zijn. Het kan ook niet alleen maar het hart zijn, maar als jullie dit drietal compleet hebben, met de pijnappelklier, krijgen jullie een beetje magie en dat is multidimensionale activatie. Wisten dat jullie meeste intuïtieve gedachten van de pijnappelklier komen, samen met het hart en niet zo vaak in combinatie met de hersenen. De hersenen zijn een instrument van logica. Intuïtie is niet logisch. Intuitie is een voelen, een bespeuren, van energie en daar hoort ook tijdloosheid bij. Intuïtie vertelt jullie niet alleen wat jullie zouden moeten voelen maar mogelijk ook wat er gaat komen. Het is dus ook betrokken bij ervaringen als een bijna-doodervaring….het programma is een veiligheidsklep….een onthulling van waarheid zodat jullie niet bang zullen zijn voor de dood en wij vertelden jullie eerder dat als het lichaam begint om ermee op te houden en gelooft dat het dood gaat, dit programma wordt geactiveerd. Het is welwillend en het is prachtig en het toont jullie de waarheid op het laatste moment waarop jullie doodgaan. Het weet niet wat jullie vervolgens gaan doen. Het weet niet of jullie zullen overleven of niet, maar het programma loopt, en het programma toont jullie het licht, de welwillendheid en de tunnel en jullie voelen de liefde van God en zijn niet bang.

Het is een programma van de waarheid dat dood niet bestaat. Het is een programma dat aan alle mensen is gegeven om ervoor te zorgen dat zij op hun laatste momenten niet in angst en de horror van de dood zullen gaan. Zelfs de atheïsten, lieve mensen, krijgen dit programma.

Nu jullie dit weten, zouden jullie je kunnen afvragen of er nog meer programma’s zijn. Het antwoord is JA! Iedereen die een spirituele ervaring heeft gehad in welk systeem dan ook waardoor zij van het ene op het andere moment veranderen, en de liefde van God in het hart vindt, of er nu een profeet bij betrokken is of niet, had een programma dat draaide en dat zei dat zij er klaar voor waren omdat zij gevraagd hadden en dan het licht hebben dat zij daarvoor niet hadden. Het programma blijft bij hen en zij veranderen voor altijd.

Jullie kunnen het noemen zoals jullie willen, maar als jullie een optillen van je leven ervaren in een dag, als jullie een aha-ervaring hebben die jullie dingen laat zien die jullie daarvoor niet hadden verwacht en die recht naar je hart gaan…is dit een programma! Het is een programma waar jullie om gevraagd hebben omdat jullie klaar zijn en het is bijna altijd onthullend. De openbaring die jullie met dit soort programma’s krijgen zal de waarheid zijn omtrent jullie eigen pracht, en jullie veranderen voor altijd.

Jullie hebben dit gezien, lieve mensen. Niet alleen in spirituele systemen, misschien zelfs bij jezelf. Een ontwaken dat jullie misschien wel naar deze bijeenkomst bracht terwijl jullie hier zitten en je nog steeds dingen afvragen over het Lemurische ding, nietwaar?

Er is een programma, lieve mensen, dat bedoeld is om de Lemurische vrouw te laten ontwaken. Wij hebben hier nooit over gesproken, maar steeds weer, channeling na channeling, hebben wij jullie gevraagd om te voelen, maar nu nodigen wij het programma uit om te gaan werken. Er is veel twijfel aan het zelf dat de programma’s zal tegenhouden….dit hangt van jullie af….dat is vrije keuze!

“Was ik wel of niet een Lemurische vrouw in die tijden?” Jullie luisteren en zeggen” Wel, ik wacht af!” Het onderbewuste zal zeggen: “Nee” en het programma zal nooit gaan lopen. Jullie dienen in de meest neutrale, liefhebbende positie van acceptatie en vooroordeel te zijn om dit programma te starten en te zeggen: “Ja!” Natuurlijk doen jullie het want daarom bracht synchroniciteit jullie naar deze stoelen. Jullie gaven alles op en kwamen hier gewoon naartoe en toch vragen jullie je nog steeds af of jullie daar waren of niet. Al die synchroniciteit heeft jullie naar deze stoelen gebracht om waarheid te horen….en jullie vragen je nog steeds van alles af.

Lieve mensen dit komt door hetgeen jullie is geleerd. De lering van vandaag zal een waarheid die zo bizar is niet ondersteunen. Het zal zeggen Dat JULLIE het begin zijn en dat er sterrenmoeders voor jullie hebben gezeten en jullie konden in hun woorden en de liederen de waarheid van God horen en dit was het begin van de kernleringen waartoe jullie op een dag in staat zouden zijn om die uit te dragen en te herhalen aan anderen om je heen, misschien zelfs je kinderen.

Laat het programma draaien. Het zal jullie vaardigheden van herinneringen geven….en vreugde. Laat het programma draaien want het zal JA zeggen. Laat de programma’s draaien en jullie zullen nooit meer dezelfden zijn.

Jullie zullen deze plaats verlaten in de wetenschap dat jullie prachtige mensen zijn. De plaats waar jullie toen waren weergalmt naar het nu en de woorden van Melihah zullen dezelfde woorden zijn als toen. Probeer je geloof over wie jullie zijn te versterken en dit druppelt dan door in de samenleving, lieve mensen. Denk hier eens over na. Als jullie deze leringen horen zullen jullie ze gaan toepassen en dit zal te zien zijn in jullie persoonlijkheid.

Sommigen van jullie zullen zeggen: “Wel, dat is mooi allemaal, maar ik ben een beetje te oud voor zo’n verandering!” (Kryon lacht) Echt waar? Ik zal jullie iets vertellen, lieve mensen: het ontwaken van vandaag is voor jullie volgende leven, en het volgende, en het volgende…. Laat je niet in de war brengen door leeftijd….dit ontwaken is permanent….jullie hoeven hier niet nogmaals doorheen te gaan. Als jullie weer hier op Aarde komen, zullen jullie winnend aankomen….”Ik Ben hier met een doel, ik heb dingen te doen. Ik ken kernwaarheden. Sommigen van jullie zullen je ouders onderwijzen als jullie hier weer komen. Zij zullen niet weten wat zij met jullie aan moeten.

Dit is hoe diepgaand de leringen hier zijn en het zijn in een zusterschap is zo iets moois….het begin van de mensheid met kernwaarheid en de kernleringen van de Schepper.

Laat het programma draaien.

Geniet en zing….en weet dat JULLIE het zijn!

En zo is het.

 

Kryon