Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 64 Buffalo

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 64

Buffalo

Vertaald: 25  juni 2021 / Geplaatst 27 november 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Als ik jullie op dit moment iets zou kunnen vragen zou dit zijn dat jullie op de een of andere manier een bubbel in je geest scheppen die apart staat van elke andere realiteit die jullie om je heen kunnen opmerken en dat jullie alles even loslaten wat buiten die bubbel is, en gewoon luisteren en Zijn! De stelling van deze hele bijeenkomst is dat jullie in een vorig leven, al deel uitmaakten van een avontuur dat Lemurie werd genoemd. Wij hebben het eerder gezegd en toch zijn hier nog twijfels. Er zijn hier mensen die vragen: “Was ik daar echt?” Ja, dat waren jullie!

Ik kan jullie vertellen dat jullie daar waren omdat jullie hier nu zitten. Lieve dames, jullie hebben je weg gevonden door de doolhof van de mensheid om de Zusterschap en misschien een energie te vinden en tegen alles in waren jullie daar op een bepaald niveau. Dan wordt de volgende stap: Wat gaan jullie doen met deze kennis. Jullie zitten hier met herinneringen en wij hebben daar vaak over gesproken….dat dit voor vrouwen een tijd van handeling is…en dit is waarover ik het wil hebben: vrouwen. Ik wil over jullie sekse praten.

Jullie zijn lichtwerkers en dit betekent dat bijna ieder van jullie een gebrek aan zelfwaarde heeft en dit komt eenvoudigweg door jullie grondhouding en soms wordt dit erger door jullie sekse vanwege de samenleving waarin jullie leven. Er gaan dus twee dingen in tegen de rechten die jullie als Lemurische vrouwen hebben, want in de maatschappij waarin jullie nu leven is het anders. Wat ik nu wil is dat jullie het in je hoofd niet anders laten zijn. Sommigen van jullie luisteren naar deze channelings en zeggen: “Ik houd deze dingen bij mijn partner vandaan. Hij luistert niet omdat hij in een mannelijk lichaam zit!”

Dit is voor jullie: Laat de mannelijke stem jullie niet in de maling nemen want Kryon is mannelijk noch vrouwelijk. God heeft geen sekse. God heeft compassie, en dat is het attribuut van jullie sekse. Jullie zijn op de juiste plaats om dit te horen. Ik zeg dat mijn partner jullie sekse respecteert tot op zo’n hoogte dat hij niet in staat is om deze channeling te horen, wat hij normaal wel doet. Hij zal dit net als ieder ander later moeten horen. Dat is respect!

Maar er is meer dan dat. Jullie hebben er recht op. Jullie hebben recht op de energie, de diepgang van de sekse die jullie hebben omdat die heel speciaal is. Ik wil het hebben over de relatie, in Lemurie, tussen de mannen van het dorp en de vrouwen. Het is zo anders….zo anders dan vandaag de dag! Een deel van wat wij leren is een terughalen van het respect voor jullie sekse zodat zij het vrouwelijke kunnen zien en even diep ademhalen en weten dat het heel speciaal was. Jullie kennen de traditie als een man een vrouw ten huwelijk vraagt. Denk er eens aan: hij gaat op een knie (Kryon lacht: de enige keer dat hij dit in zijn hele leven doet!) Waar komt dit vandaan? Waar kwam dit vandaan? Jullie zeggen: “Ik heb hier gezocht en daar gezocht om te zien waar deze traditie vandaan komt!”

Als een man een aanzoek wil doen aan een vrouw gaat hij op een knie…..buigt hij zijn knie, zogezegd, voor jullie sekse. Ik heb het zojuist gezegd: het is respect binnen de mensheid en dit begon in Lemurie. Jullie gaan knielen en vragen de vrouw: “Wil jij met mij samen verder het avontuur aangaan?” En de man zit op zijn knie en van de vrouw wordt dan een antwoord verwacht. Ik wil dat jullie dit even vasthouden want dit is maar een deeltje van de energie die mannen hadden voor een vrouw in Lemurie. Jullie hebben het woord gehoord; jullie hadden daar recht op. Jullie hebben er recht op….jullie vrouwelijkheid, jullie sekse is degene die de mensheid leert over God. Jullie voeden de kinderen op met de compassie die jullie hebben en dit zijn dingen die de mannen niet kunnen….en zij wisten het. Zij wisten het!

Als zij naar de vrouwen in hun leven keken, als hun partners, was er een verrijking. Er waren verschillen van mening in die tijden, zelfs ruzies, maar aan het einde, lieve mensen….. Ik zal jullie een andere traditie geven die verloren is gegaan. De mannen knielden en zeiden: “Vergeef het mij omdat ik je aan het huilen heb gemaakt. Vergeef het mij.” Want de mannen wisten wie jullie waren.

Ik wil dat jullie dit vasthouden en je niet allerlei dingen afvragen want dit is wie jullie zijn! Dit is wie jullie vandaag zijn. Het veranderde nooit. Wat er wel veranderde was de samenleving om jullie heen. Ik garandeer jullie dat als jullie een juiste relatie hebben, de man weet wie jullie zijn. Misschien is de traditie om te knielen vervaagd, maar hij weet wie jullie zijn en hij zal de eerste zijn om te zeggen dat jullie iets in een partnerschap brengen dat hij niet zou kunnen.

Vrouwen, dit is wat jullie in Lemurie deden. Ik wilde jullie dit laten weten. Het is niet zo dat wat er nu is, toen ook zo was. Dat is niet zo. Er was een ander bewustzijn tussen de seksen.

Vrouwen, jullie respecteerden de mannen omdat zij er elke dag op uitgingen en hun levens riskeerden om jullie voedsel te brengen. Vaak kookten zij het voor jullie! (Kryon lacht) Dit is anders! Er was veel aanwezig tussen man en vrouw. Er was respect en hij wist het. Ik wil dat jullie je dit herinneren en voelen want dit is wie jullie zijn. Daarom is er een Zusterschap….om terug te gaan en je dit soort dingen herinneren die anders waren. Zullen wij hiernaar teruggaan? Het antwoord is nee, maar er zal een tijd komen waarin er veel meer respect is voor deze sekse dan nu het geval is, vanwege de redenen die ik zojuist noemde….begrip over het verschil tussen de twee geslachten, en de compassie, het geduld en de goddelijkheid, de leringen en de talenten van het vrouw-zijn.

Mijn partner kan mij dit niet horen zeggen; dit is alleen voor ons….en het is goed! Het is goed! Ik wil dat jullie dit onthouden: dit is goed!

Ga veranderd hier vandaan, met zelfwaarde!

En zo is het.

 

Kryon