Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 65 – Mount Shasta

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 65

Mount Shasta

Vertaald: 26  juni 2021 / Geplaatst 4 december 2022
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

De boodschap van vanavond is hoofdzakelijk voor degenen in de zaal, hoewel er later ook mensen zullen zijn die luisteren. Ik vraag jullie jezelf hier te plaatsen, met name degenen die zichzelf als een van jullie zien.

Dit is een bijzondere tijd, een zeer speciale tijd! Dit is de Lemurische Zusterschap en jullie ontmoeten elkaar in de schaduw van de Berg. Zoals wij eerder vandaag zeiden is er het verwachtingspatroon over hetgeen hier zou kunnen zijn. Ik heb eerder gezegd dat de feitelijke definitie van leven voor jullie zo beperkt is en dan vooral de dingen die verder gaan dan de definitie. Er is geen superbewustzijn of niet-lichamelijk bewustzijn voor nodig en toch is het hier. De Lemurische Zusterschap was er op de hele wereld, maar de plaatsen waar die het meest overeenkomt met de energie, het meest evenredig over wie jullie zijn, waar jullie naar kijken en waarom jullie hier zijn, zijn in het bijzonder op twee plaatsen aanwezig: Dat wat Lemurie was en nu Hawaii is, en deze Piek, waar de sterrenmoeders doorgingen met hun werk en die Mount Shasta wordt genoemd.

De dingen die jullie in Lemurie werden geleerd zijn bijzonder omdat de puurheid van de dingen in Lemurie puur werd gehouden omdat het op grote afstand van alles lag. Hier lag dit een beetje anders omdat hier zeker anderen waren en deze berg helemaal niet afzijdig lag….jullie konden hier komen en gaan als jullie dit wilden. Maar de leringen waren puur, en wat ik jullie wil  vertellen, lieve zusters, is dat de meesten van jullie die hier tijd doorbrachten en je afvroegen of jullie ooit in Lemurie waren: Wat jullie hier hebben is zeker een Zusterschap want van de sterrenzusters die in Lemurie waren kwamen er velen ook hier. Jullie hebben hier dezelfde familie.

Dit is een prachtige tijd voor jullie allen als jullie serieus zijn in het stellen van die vragen: “Wat doe ik met die informatie? Waarom nu? Waarom ben ik hier? Waarom die verbinding met Lemurie? Als jullie interesse hierin hebben hadden jullie dezelfde sterrenmoeders….sommigen van hen. Zij kwamen hier omdat zij sommigen van jullie hier zelfs verwachtten. Wij leren jullie, en hebben altijd verteld, dat God, hoe jullie hem ook willen noemen, er altijd is en wacht op jullie vrije keuze om de deur te openen: Was ik daar wel of niet? Laat het mij weten. Geef mij misschien wel een teken. Als jullie denken dat dit misschien wel een goed moment is, in de schaduw van de Berg, met enkele van de feitelijke leraressen die jullie in Lemurie hadden….zij zijn hier!

Wat betekent dit werkelijk voor jullie, zoals jullie hier zitten? Het hele doel van de Zusterschap is het weer naar boven halen en het herinneren van de informatie die jullie in Lemurie hoorden. Deze kerninformatie zijn de leringen die de zusters jullie brachten over het verschil tussen een vrouw die hier gewoon is en degenen die sjamanen zijn. Wijsheid, grotere intuïtie, prachtige boodschappen en als jullie hier niet klaar voor zijn is het misschien goed om terug te gaan naar de basis….de oplossingen en problemen die jullie hebben. De oplossingen voor problemen op laag niveau die zo belangrijk voor jullie zijn, kinderen, relaties. Al dit soort dingen. De gereedschappen hiervoor zijn hier, zij zijn hier echt. In de schaduw van de Berg is het  gezegd dat de stad die er binnenin kan zijn, in werkelijkheid aan de buitenkant is en dit reikt verder dan jullie denken. Als jullie de Berg kunnen zien zitten jullie er middenin.

Dit is echt een goede tijd waarin de gereedschappen aan jullie gegeven kunnen worden en misschien zijn jullie daarvoor wel hier. Luister: zelfs als jullie hier wonen weten jullie dat ik gelijk heb. Er zijn hier dingen die verder gaan dan definities en zij zijn bestudeerd over wat zij zijn en waarom zij zijn.

Melihah werd aangetrokken door deze berg en bleef omhoog gaan (Kryon lacht) en nu weten jullie ook waarom dit zo is….omdat haar moeder hier is….en zij weet dit! Dus zeggen wij weer: als jullie willen beginnen met het stellen van vragen is het bij deze berg de beste plaats daarvoor. Voor degenen die naar deze boodschap luisteren en hier niet lijfelijk aanwezig zijn: Laten wij even multidimensionaal worden. Jullie zijn verbonden! Je hoeft niet hier aanwezig te zijn om verbonden te zijn. Jullie moeten dit begrijpen! Jullie zouden geen deel van de Zusterschap zijn als jullie dit niet zouden begrijpen! Luister: sommigen van jullie begrijpen dat tweelingen, en zeker identieke tweelingen die hetzelfde DNA hebben met elkaar communiceren als zij beiden aan een andere kant van de Aarde zijn. Het is niet zoals bij de telefoon. Het is meer dat de een iets voelt wat de ander ook voelt. Dit is een vorm van communicatie waar wij het nu over hebben.

Degenen die deel uitmaakten van Lemurie hebben dit allemaal en jullie ontmoeten elkaar misschien voor het eerst. Jullie gaan de uitdagingen aan en ontmoeten mensen die jullie nog nooit hebben gezien. Toch verbonden….en jullie zien dat er vandaag meer dan een verbinding is. Over de hele Aarde begint de Zusterschap zich op deze manier te verbinden en als jullie mijn stem horen….zijn jullie hier!

Deze vrouwen die hier zitten: ik heb jullie eerder verteld dat mijn partner niet weet wat hier gebeurt. Hij kan mij niet horen. Er zijn geen seksen aan de andere kant van de sluier! Zusters, negeer de mannelijke stem. Ik zeg jullie dat het sjamaan-schap van de Aarde aan jullie toebehoort. Het is altijd zo geweest….het is zo begonnen en het zal op die manier weer terugkomen. Ik kan dit bewijzen. Kijk eens om je heen wat er gebeurde en vraag je eens af hoe het tot nu toe is gegaan….niet goed! De sekse is verkeerd voor het onderwijzen van de spiritualiteit van vandaag die in de hand zouden moeten zijn van compassievolle, intuïtieve vrouwen die de dingen begrijpen en weten hoe het is om kinderen op te voeden en in staat zijn om naar degenen te gaan die in moeilijkheden verkeren en advies te geven en het compassie en het geduld hebben dat deze sekse heeft.

Dit is waar het naartoe gaat. Waarvoor jullie hier ook kwamen….wat het ook was, wat jullie ook van deze bijeenkomst verwachtten….ik zal jullie vertellen dat hier veel meer diepgang is dan jullie denken….met name in de schaduw van de Berg. Het is nu een goede tijd om te vragen: “Lieve Spirit. Laat mij zien wat ik moet weten!” En beslis dan niet vooruit hoe dit eruit zal zien. Het kan er grootser uitzien dan jullie denken….mooier. “Lieve Spirit….wat zal ik hiermee doen, of daarmee?” Verwacht niet een soort antwoord dat op een papiertje staat want sjamanen deden dit op een andere manier. Jullie kregen het door je intuïtie. Jullie krijgen het soms direct en snel, maar jullie krijgen het niet op een lineaire manier, dat weten jullie ook. Dit is een prachtige tijd om hiermee te oefenen in de schaduw van de Berg.

Gefeliciteerd met de beslissing om hier vandaag te komen en na te denken over deze dingen.

En zo is het.

 

Kryon