Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 69 – Ottawa

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 69

Ottawa

Vertaald: 13 augustus 2021/ Geplaatst 1 januari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt deze keer opzij. Ik heb jullie boodschap na boodschap gebracht die probeerden jullie een gevoel te geven van wat jullie al weten. Maar dit wordt niet weerspiegeld in de samenleving van vandaag, maar dit begint wel zo te worden. Er is een speciale rol voor de vrouw en dit is er een die vandaag totaal niet wordt weerspiegeld. Alleen in speciale culturen, en dat zijn de culturen van meestal de Inheemsen….dat de rol van de vrouw verder gaat dan alleen maar degene die verzorgt, degene die kinderen baart, degene die met bewustzijn verzorgt, wat een hoger bewustzijn is omdat jullie kinderen hebben. Wij hebben hierover gesproken en spraken over de tweede laag van intuïtie die alle vrouwen hebben. Dan begint het logisch te worden, zoals wij eerder hebben gezegd, dat vrouwen beter geschikt zijn voor de rol van spirituele, goddelijke leiders, leraren, sjamanen, en dat dit de manier is waarop het werkt, en als je zou willen kijken naar de reden voor de Zusterschap of de reden voor deze boodschappen is dit een teruggaan naar die kennis zodat er langzaam een realiseren zou zijn dat dit waar is.

Wij vertelden jullie dat er uiteindelijk organisaties zullen zijn, spirituele organisaties, die zich beginnen te realiseren….zelfs degene die al honderden jaren door mensen worden geleid en die hun structuur zullen gaan veranderen om vrouwen in staat te stellen om deze plaatsen in te nemen. Dan zullen zij iets verbazingwekkends ontdekken….vrouwen doen het beter! Dit is het begin, lieve mensen, van een bewustzijnsverhoging die ook te maken heeft met herinnering van dat wat duidelijk zou moeten zijn. Wisten jullie dat er geschiedenis is, spirituele geschiedenis, op deze planeet? Heel veel? Het roept dit uit. Het schreeuwt dit gewoon uit, en toch hebben jullie hier niet veel aan gedacht. Waarom is het….hebben jullie jezelf dit ooit afgevraagd….als jullie thuis, of op school een spel zouden willen spelen en daarbij een groep(je) engelen nodig hadden, hoeveel mannen zouden jullie daarvoor nemen? Het antwoord is: geen een, omdat iedereen weet dat engelen vrouwen zijn. Waar denken jullie dat dit vandaan kwam? Waarom zijn vrouwen in de mannenwereld engelen? Door de hele geschiedenis heen was de vrouw altijd de engel als het ging om heiligheid of religie. Oh, er waren uitzonderingen, maar in hoofdzaak waren het vrouwen. Dit is geen toeval….dit is een imprint.

Wij vertelden jullie dat de Pleiadiers jullie heel veel gaven en dat de sterrenmoeders voor jullie zaten en zij leerden jullie van alles. Sommigen zongen voor jullie. Sommigen gaven jullie bewustzijn. Er was verandering en er was niets wat daarop leek. Ik vertelde jullie in de vorige channeling dat jullie dit nooit meer zouden vergeten. Een imprint is een bewustzijnsafdruk….iets dat jullie leven na leven met je meedragen. Het zal niet ontwaken….totdat het er klaar voor is….en dames, het is er klaar voor! Wat er klaar is, is aan jullie om je te herinneren. De rol van heiligheid is gepland voor de vrouwen. Het is zeer interessant dat zelfs in de mannenkerken die geleid worden door mannen, de vrouwen engelen zijn. Het staat getekend op de muren….het is een imprint. Het is een imprint in de hele mensheid en dit zou jullie iets moeten vertellen….dat dit de rol is.

Er is een onderwerp waar ik het steeds over heb gehad over dingen die onzichtbaar zijn. Dingen die jullie met je meedragen en die multidimensionaal zijn, maar wel onzichtbaar, en een van de dingen die jullie meedragen is heiligheid van je ziel….dat jullie niet in zonde zijn geboren en dat jullie allemaal geweldig zijn geboren. Oh, maar er is meer!

Hoeveel van jullie in deze groep kunnen er zeggen: “Ik was in Lemurie? Ik was daar als vrouw, net zoals nu!” Verrassenderwijs zijn het er veel in deze zaal die beginnen te ontwaken voor een realiteit die altijd onzichtbaar is geweest. De realiteit is dat jullie daar waren! Ik wil dus dat jullie daar eens over nadenken….waar komt dit vandaan? Dit komt van die stempel, die afdruk, die imprint die leven na leven bij jullie is geweest. Hij was daar gewoon en er was een reden waarom hij niet werd geactiveerd: omdat jullie niet door de Opwaardering waren gegaan. Jullie waren niet naar die plaats van ontwaken gegaan en gezien de manier waarop het op de planeet toeging leek dit ook niet te gebeuren. Maar het was er altijd. Het was onzichtbaar maar het was er. Als een imprint herinnerde het zich hoe een Pleiadische moeder klonk….een bewustzijnsuitwisseling met een Pleiadische moeder….het herinnert zich een sterrenmoeder en hoe het was. Dit is steeds verborgen geweest en onzichtbaar in al diegenen die zich hier Lemuriers noemen en het begint zich te openen….geen activering maar dit is een opening. Het begint zich te openen als een bloem…het is kostbaarheid, realisatie. De dingen zijn een beetje anders en zij worden een beetje specialer. Jullie kijken naar jullie samenleving van vandaag en wat daar allemaal gebeurt en die jullie kunnen aanwijzen omdat zij opmerkelijk anders gaan en jullie zeggen dan dat dit een reactie is op het gedrag van vrouwen. Dit zijn geen dingen die jullie in je leven hebben gezien of die jullie ouders of grootouders in hun leven hebben gezien. Het is een directie relatie met een bloem die zich opent. Een realisatie, en niet alleen voor jullie….dat jullie daar waren en dat jullie die imprint hebben, maar als totale, oude zielen, dat er hier een specialiteit is, en jullie beginnen dit te zien. Een eerbied, een ongebruikelijke stap in deze samenleving, en ik zeg jullie dat die permanent is, want wat er vervolgens gaat gebeuren gaat niet over gelijkheid. Wat er nu in het bewustzijn op deze planeet gaat gebeuren gaat over de realisatie van de plaats en de rol en de heiligheid van wat een vrouw kan brengen en wat zij kan leren door de imprint die zij heeft.

Ik wil jullie eraan herinneren dat de mannen in Lemurie niet werden blootgesteld aan de sterrenmoeders, de Pleiadiers, zoals jullie, omdat jullie in training waren voor vandaag! De bloem gaat door om zich te openen en jullie gaan zien dat uiteindelijk in de beschaving er een langzaam teruggaan zal zijn naar het idee dat de vrouw de leraar dient te zijn met betrekking tot heilige zaken omdat zij degene is die geboorte geeft. Zij is degene die de kinderen kan kalmeren en verschillende dingen tegelijk kan doen en onvoorwaardelijk kan liefhebben….en dat is jullie rol!

Zusters ontwaken want er gaan vele bloemen bloeien. Het zijn de bloemen van de imprint van herinnering en dit gebeurt op de hele planeet. Langzamer dan jullie willen, maar daarvoor zijn jullie hier…om deze opening te vieren en iets te realiseren dat dit niet alleen maar vrouwen zijn die samenkomen, zoals zij zo vaak doen uit vriendschap. Het zijn vrouwen die samenkomen en hun heiligheid vieren en een opening naar iets heel, heel speciaals.

Daarom zitten jullie hier in de stoelen!

Laat de ceremonie beginnen.

En zo is het.

 

Kryon