Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 71 – Dallas

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 71

Dallas

Vertaald: 16 augustus 2021 / Geplaatst 15 januari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Als er nu een manier zou zijn dat ik opeens met een vrouwelijke stem zou spreken, zouden jullie je prettiger voelen dan met de mannelijke. Als er een manier was om jullie wat magische tijd te brengen door mijn partners mannelijke stembanden weg te krijgen en de geluiden van de Lemurische sterrenmoeder te brengen, zal ik jullie vertellen wat er zou gebeuren. Sommigen van jullie zouden van ontzetting op de vloer liggen omdat jullie je dat zouden herinneren. Er is niets dat hierop lijkt. Het is ingebouwd in de Akasha van degenen die dit hebben gehoord….inclusief Melihah.

Maar dit zou niet eerlijk zijn omdat jullie hierin vrije keuze hebben.

Dit is echt een elegante groep. Er is geen sekse aan de andere kant van de sluier. Ik spreek niet vanuit een sekse tegen jullie maar ik heb het eerder gezegd: ik ben op deze manier tijdens het channelen van mijn partner verwijderd, steeds als dit gebeurt, want dit is voor de dames en ik wil hem hier niet bij hebben. Hij kan het later horen, net als iedereen. Dit is een speciale groep. Wat jullie op dit moment in je Akasha dragen zal ik even vertellen. Jullie zullen verbaasd zijn: Kerninformatie van de sterrenmoeders.

Hoeveel van jullie waren feitelijk op die plaats….al die jaren geleden? Als vrouwen, met een volledige cirkel tot aan dit moment….schijnbaar toevallig. Waarom zijn jullie hier? Ik zal het jullie vertellen en dat is niet vaak het geval: Jullie allemaal, lieve dames! Het hangt van jullie af hoe jullie hiermee omgaan, dat is de vrije keuze. Jullie kunnen door deze channeling gaan die vanavond informatie brengt en zeer esoterisch is, niets voelen. Jullie kunnen het misschien nergens mee in verband brengen, ook al waren jullie daar. Jullie denken: “Waarom krijg ik geen vinger achter veel van deze dingen, zoals zo vele andere vrouwen? Misschien wordt dit wel van mij verwacht?” Het antwoord is overduidelijk: Het is de programmering vanaf jullie geboorte….wie jullie denken te zijn….wat jullie denken te weten….wie jullie geacht worden te zijn. En opeens, in deze tijden van nieuwe energie, is er een hele dimensionaliteit waar niemand jullie over heeft verteld over wie jullie zijn.

Maar er is iets anders waarover ik wil spreken. Ik spreek nu tegen jullie, dames, omdat er iets aan de hand is wat jullie betreft en dat jullie moeten weten. Ik zou willen dat ik dit voor jullie zou kunnen zingen, want zo belangrijk is dit. Zo mooi is dit. Zelfs Melihah is zich niet volledig bewust van wat er de laatste weken is gebeurd. Toen de sterrenmoeders naar deze planeet kwamen was een deel van wat zij deden, voordat zij onderwezen….voor Lemurie, was er iets wat zij aanbrachten….de Pieken en de Dalen en er werd er een plaats voor onderwijs in orde gemaakt. Twaalf Pieken voor onderwijs en een daarvan in Lemurie. De meest diepgaande van hen in Lemurie, maar er waren twaalf andere plaatsen. Er zijn ook twaalf andere plaatsen die in verbinding staan met de Pieken. Er zijn dus vierentwintig gebieden, plaatsen op deze planeet. Daar waren zij dan….de eerste twaalf voor leringen en de andere twaalf waren slapend. De reden voor deze Pieken en Dalen is dat zij samenwerken met de rasters van de planeet en zij lagen te wachten op het moment waarop de mensheid wel of niet verder zou komen dan 2012.

Ik zeg dit nogmaals voor het geval dat jullie het hebben gemist: zij zouden geactiveerd worden als jullie het zouden halen om verder te komen dan 2012. Wie heeft hen daar geplaatst en met welke reden? Hier wordt het esoterisch en jullie kunnen deze informatie aanvaarden of verwerpen, dat is jullie vrije wil om je ermee te verbinden of niet, maar deze plaatsen werden geschapen door degenen die jullie in Lemurie onderwezen voor de mensheid voor het geval jullie verder dan 2012 zouden komen. De reden? Omdat jullie hulp nodig zouden hebben bij jullie evolutie vanuit de energie en vanuit het raster.

Jullie haalden het niet alleen, jullie zitten hier nu in iets dat onverwacht was….een Zusterschap van herinnering en sjamanenschap. Dit wil zeggen dat jullie kerninformatie werd verteld en geleerd. Kerninformatie die zo mooi en kostbaar is dat zelfs de Inheemsen die vandaag de dag niet allemaal hebben. Iets daarvan is verloren gegaan, maar niet echt omdat het in jullie leeft. Het leeft in jullie! Maar zoals ik al eerder heb gezegd dat de mensheid het haalde na 2012 wilde dat niet zeggen dat er direct veel veranderde….jullie hadden dezelfde gereedschappen, dezelfde persoonlijkheden. Wat het wel schiep was het begin van de paring van de Pieken en de Dalen. Met andere woorden: dit systeem ging werken en eigenlijk een beetje voor 2012 omdat wij wisten waar jullie naartoe zouden gaan. De Pieken en Dalen gingen zich verbinden en ik gaf jullie alle plaatsen waar zijn gevestigd zijn….een voor een. Sommige ervan pasten niet goed (meer) bij elkaar en moesten weer ingesteld worden vanwege de energie van na 2012. Daarmee zeg ik dat er geen voorafgaande instelling was van een Piek of een Dal tot na 2012.

Dit is wat ik jullie wil vertellen: zij zijn sinds 2012 bijna altijd online geweest, maar niet helemaal. Letterlijk een paar dagen geleden zat er een groep op Machu Picchu en dat is een heilig gebied, en het is een Piek. Toen Machu Picchu in werking werd gesteld kwamen zijn allemaal online, en wat hebben zij met jullie gemeen? Wat maakt deze zeer esoterische informatie eigenlijk uit? Ik zal jullie dit vertellen: de groep die daar met ons was en naar de channeling luisterde was er zeer klaar voor om op die Piek te luisteren dat zij in applaus uitbarstte. Zij voelden de energie, zij voelden de opwinding en zij wisten dat dit echt was. Dit waren individuen uit vele landen maar zij vormden een elegante groep Lemuriers. Ik zal jullie dit vertellen: toen deze dingen online kwamen was dit voor jullie, want degenen die jullie al die jaren geleden onderwezen, de stemmen die jullie nooit zullen vergeten vanwege hun schoonheid, de pracht van deze sterrenmoeders, hebben hen daar geplaatst en zij plaatsten hen daar om jullie herinneringsvermogen te vergroten.

Vrouwen, het begint! Zie je, je zou kunnen zeggen dat dit een wedergeboorte is….zelfs van de Zusterschap. Oh, Melihah, heb jij met je hoofd geschud? Zij wisten dit niet….misschien kan jij het hen vertellen? Nu weet jij waarom. Of misschien weet jij het niet. Weet je, je moest naar een bepaalde plaats gaan en je moest zelfs even uit je lichaam gaan om in lijn te zijn met wat er zojuist gebeurde. Maar nu weet jij het want dit is een wedergeboorte in deze groep. Men gaat naar het volgende niveau. Dit volgende niveau is er omdat die Pieken en Dalen zijn geactiveerd en duwen en trekken voor het eerst als een machine van energie….een doordringende Akasha-herinnering in het Raster….een ontwaken en het is nieuw en het is gebeurd en jullie zijn erbij betrokken. Jullie zijn er het eerst bij betrokken, dames.

Dit is de uitnodiging….om de energie te voelen die hier een paar weken geleden niet was….een uitnodiging om meer te ontwaken dan jullie hebben verwacht. Het is een prachtige, ware en pure waarheid die jullie kunnen vieren. Jullie zouden er zelfs rituelen voor kunnen hebben omdat het zo mooi is en zo puur. Jullie zouden lofzangen kunnen zingen omdat zij jullie zijn gegeven, dames, sjamanen die jullie zijn!

Dit is het begin van alles waarvoor jullie hier zijn gekomen omdat de Pieken en de Dalen samengevoegd moesten gaan worden om te werken voordat de echte Zusterschap kon gaan verschijnen.

Dit is een nieuwe energie, dames. Geniet ervan en laat je er niet door in verwarring brengen, begrijp het en wees dankbaar dat jullie jullie zijn! (Kryon lacht) Het is geen toeval dat jullie hier in de stoel zitten. Ga het voelen.

En zo is het.

 

Kryon