Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 72 – Phoenix

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 72

Phoenix

Vertaald: 17 augustus 2021 / Geplaatst 22 januari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik ben hier weer, maar deze keer is het de eerste ontmoeting van 2020 en mijn partner stapt opzij. Dit is niet prettig voor mijn partner en wij hebben vaker gezegd dat dit de enige keren zijn dat wij de boodschappen voor hem afsluiten. Hij is hier niet aanwezig. Hoewel het voor hem ongemakkelijk is, is dit een overeenkomst die hij heeft gemaakt uit respect….niet voor de vrouwen maar voor hetgeen zij vertegenwoordigen. Ik zal een statement maken: Deze Lemurische Zusterschap is geen viering van de sekse. Het is een viering van het sjamanenschap en niet van de sekse. Het zijn geen dames die alleen maar andere dingen doen dan de mannen maar het is een gegeven dat de vrouwen de sjamanen van de planeet zijn, lieve mensen. Wij hebben dit steeds weer gezegd. De ceremonies beginnen dus te verhogen. Wij hebben zelfs gezegd dat er in 2019 een nieuwe start zou komen van de Zusterschap zelf naar dingen en het beste ervan is dat jullie aan de puzzel werken. Niet zoals een vrouw in jullie cultuur, maar het sjamaanschap is verantwoordelijkheid voor de planeet. Het is anders….het IS anders! Je zou kunnen zeggen dat in de laatste jaren de vereniging van vrouwen die het idee dat zij Lemuriers zijn beginnen te (h)erkennen dat zij er toen als vrouw deel van uitmaakten en nu als vrouw, en dat daar een connectie tussen is, en jullie gaan van de herkenning en de realisatie daarvan, het herkennen van het potentieel, naar iets heel anders. Jullie beginnen aan een studie. Wat kunnen jullie als sjamanen doen….niet als vrouwen? Want sjamaanschap draagt verantwoordelijkheid en hoop voor de planeet met zich mee. Vrouwen als priesters, pastors, rabbi’s. Het woord sjamaan geeft een herkenning bij de Inheemsen van de planeet….iemand die de kernwaarheden weet….iemand die de doctrine kent. Iemand die weet hoe de dingen werken en dit kan delen met anderen op een vriendelijke en veilige manier. Het is de vrouw die intuïtief weet hoe dit of dat gedaan moet worden. Zij moest dit ook doen bij haar kinderen en het is niet anders als jullie dit doen voor de mensen van de planeet….mannen en vrouwen! Dit is ook de reden dat niet alle vrouwen van de planeet bij de Zusterschap horen. De weinigen die hier naartoe komen en voor mij zitten om te luisteren naar Melihah, zijn anders dan de andere vrouwen die dit niet doen. De scheiding is er dus niet alleen maar tussen mannen en vrouwen…..het is er een van de geslaagden, van de sjamanen, van de Lemuriers en degenen die dit niet zijn.

Wij hebben dit eerder gezegd: het gaat er niet om wie beter is, of op een hoger niveau staat. Het gaat om degenen die door de school van het leven zijn gegaan. Keer na keer zijn jullie op deze planeet geweest, lieve dames, soms als mannen maar nu uiteindelijk als vrouwen en het lijkt er voor jullie op dat jullie altijd vrouwen zijn geweest omdat jullie altijd Lemurie in jezelf herinneren. Dit is wat wij jullie Basis-Akasha noemen. Jullie komen binnen als vrouwen en daar voelen jullie je het prettigst bij omdat dit de sjamaan in jullie is. De geslaagden die jullie zijn van de school van het leven maakt dat jullie meer kennis hebben en wijzer zijn.

Toch zijn er hier velen die vragen: “Bedoel jij mij daarmee? Ik ben hier alleen maar om rond te kijken!” (Kryon lacht) Jullie zouden hier niet zitten als er niet iets in jullie was dat zegt dat hier meer is dan het oog kan zien. Er is een Akasha die waarheid brengt. Voelen jullie je een beetje wijzer dan de meesten? Niet vanwege je leeftijd want er zijn er velen van verschillende leeftijden die naar deze channeling luisteren. Ik vraag hen die later luisteren of lezen: Voelen jullie misschien een beetje meer wijsheid dan de anderen hebben? Het is een wijsheid waar jullie je niet op voorstaan. Het is een wijsheid die rustig zit en weet en die anderen dingen kan zien doen en beter weet. Dit is de sjamaan die de kernwaarheid van de planeet in zich heeft, de waarheid van het moeder zijn en die jullie je kinderen leren terwijl zij opgroeien. Dit is de essentie van het sjamaanschap. Het behoort toe aan de vrouwen. Daarom zitten jullie hier in deze stoelen, maar dit gaat verder dan ceremonies, lieve mensen, maar de ceremonie is iets dat jullie gewoon voorbereidt op wat er gaat komen…actie….actie op alle gebieden om jullie heen, in jullie cultuur, in jullie samenleving terwijl jullie jezelf hier misschien nooit toe in staat (d)achten. Niet op de hardhandige manier en niet op de wijsheid-manier maar op een compassievolle en liefhebbende manier.

Ik zal jullie iets vertellen. Jullie willen over mannen praten? Jullie willen praten over hoe zij zijn en hoe zij over jullie denken? De veranderingen op deze planeet worden ook door de mannen gevoeld. Wat als ik jullie zeg dat als mannen bijeen komen en jullie met hen over deze dingen spreken, zij tegen jullie zullen zeggen: “Gefeliciteerd. Het werd tijd!” De mannen weten dat jullie vrouwen het voortouw dienen te nemen als het spirituele dingen betreft. De mensheid weet dit….intuïtief weten zij dit! Wees niet verbaasd….de mannen staan volledig aan jullie kant en zullen maximaal met jullie samenwerken. Het is geen vrouwenorganisatie, lieve dames, het is een sjamaanse organisatie.

Melihah, ik wil dat jij naar de volgende stap gaat en ik wil dat jij dit langzaam doet. Er is iets dat gedaan zou moeten worden, en dit is alleen een uitnodiging. Altijd! Maar dit zou wel moeten gebeuren omdat dit een natuurlijke stap betreft. Wat zullen jullie doen met een wereldwijde organisatie waarin er vele vrouwen in vele organisaties zijn en vieren wat jullie in je leringen zeggen, dat wat jullie geven door je leiderschap en wat jullie doorgeven uit Lemurie en wat jullie hoorden van de sterrenmoeders? Wat komt er op een natuurlijke manier bij jullie op als volgende stap die deze planeet zou kunnen helpen.

Nu komen wij bij de macht van het bewustzijn en de kracht van het Veld. Wat zou er beter zijn dan een manier waarop alle andere leden van de Zusterschap op deze planeet tegelijk aanwezig zijn? Niet op een fysieke manier maar op een virtuele plaats. Een samenvatting, op internet misschien met software die dit kan vertellen. Dit kan constant worden bijgehouden en het is niet al te moeilijk. Het moeilijkst is het werken met de tijdzones. Sommigen houden ervan om het om drie uur in de morgen te doen en anderen om twaalf uur….dat is een gegeven. Jullie zouden een samenvatting moeten maken waardoor jullie allemaal hetzelfde weten. Hoeveel sjamanen zouden er nodig zijn voor dat bewustzijn? Wat doen jullie daarna? Dat is wat jullie weten! Wat kunnen jullie doen met de wereld als jullie uiteindelijk EEN BEWUSTZIJN hebben…EEN GEDACHTE? Dit zou de wereldveranderaar kunnen zijn!

Het is doenbaar zonder al teveel moeilijkheden….en het is tijd! Ik denk dat jullie dit voelden aankomen. (Kryon lacht) En als jullie dit niet voelden (Lacht weer)….weten jullie het nu!

Jullie doen ertoe, lieve dames, echt waar. Jullie zijn hier met een reden. Het is een zoete, zoete reden. Het is een prachtige boodschap om vanavond weer voor jullie te zitten als Kryon.

Ik zeg jullie dat het geen toeval is dat jullie hier zijn.

En zo is het.

 

Kryon