Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 73 – Sacramento

 

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 73

Sacramento

Vertaald: 18 augustus 2021 / Geplaatst 29 januari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Deze Zusterschap verandert. Het kan heel goed zijn dat jullie hier voor iets anders zijn dan jullie denken. De spirituele geschiedenis waar jullie deel van uitmaken – en dat doen jullie – had vele attributen en elementen die jullie je beginnen te herinneren.

Ik spreek vanavond tegen een groep die hier is omdat sommigen van jullie absoluut weten dat jullie in het verleden betrokken waren bij iets dat uniek was, en jullie voelen dit. Jullie zouden niet in deze stoelen zitten als jullie niet op zijn minst nieuwsgierig waren. Hetgeen jullie voelden is dat jullie deel uitmaakten van iets dat wij een Begin zouden willen noemen….maar meer dan alleen maar een begin. Het waren instructies voor alles wat er gaat komen. Alles!

In die dagen en tijden was het heel eenvoudig in vergelijking met vandaag. Stel je eens een tijd voor waarin er geen geschreven woorden of boeken waren. Met alle gloednieuwe dingen die er kwamen hebben jullie dingen gekregen die jullie anders nooit gehad zouden hebben. Er werden jullie zoveel nieuwe en verschillende dingen geleerd en getoond. Dit laat bij zovelen van jullie een belletje rinkelen. Stel je eens voor wat jullie in die tijd dachten. Hoe zouden jullie deze dingen gaan gebruiken? Wat zeiden de sterrenmoeders over hetgeen jullie tot dan toe werd geleerd? Jullie hadden geen concept en misschien, heel misschien, zouden jullie je een paar duizend jaar later bepaalde vragen gaan stellen en dat jullie, als jullie dingen over Lemurie horen, ergens een belletje horen rinkelen. Nog steeds niet zeker, of waarom, of waar, of hoe! Maar jullie wisten dat er een verbinding was met de naam Lemurie. De naam was toen eigenlijk een beetje anders. Maar er bleef voldoende van over zodat er bij jullie vandaag een belletje kan gaan rinkelen van herkenning. Er is iets binnenin jullie dat zegt dat dit hoort bij iets wat binnenin jullie zit. De naam hoort bij iets binnenin jullie.

En hier zitten jullie dan om uit te zoeken wat er nog meer is, wat er wordt getoond en verteld. Zo ver, zo goed. De vele jaren nadat de Zusterschap werd opgericht gingen allen maar daarover: het oprichten ervan!

Zie je, ik ga jullie vandaag informatie geven. Vrouwen, jullie zijn hier om dit te horen, maar dit is niet voor jullie, het is voor Melihah. Soms brengen wij jullie een channeling die anders is. De Zusterschap is extreem belangrijk voor deze planeet. Dit is belangrijk omdat de Zusterschap bij honderden, zo niet duizenden vrouwen begint te weerklinken die zich dezelfde dingen afvragen als jullie die hier zitten. Zij zullen Melihah waarschijnlijk nooit in persoon ontmoeten zoals jullie haar nu zien, maar door de technologie van vandaag zal er steeds een verbinding zijn. De enige manier waarop zij zullen weten is: te luisteren. De enige manier waarop zij kunnen leren is: te luisteren. Het idee is dat hen door de technologie dingen getoond zullen worden die zij niet hadden verwacht.

Er is een limiet, Melihah, aan het aantal dingen dat jullie vanaf nu kunnen doen. Als alles gaat zoals het is en blijft zoals het is zal er een punt komen waarop iedereen alles zal weten. Wat ga jij dan doen? Laat mij jou vertellen wat jij daarna gaat doen. Ik zat enkele jaren geleden naast Melihah. Mijn partner zat tussen jou en een andere vrouw in Hawaii en hij kreeg een download terwijl hij channelde. Dit is een beetje anders. Het channelen dat hij ervaart is een soort versmelting tussen hem en mijzelf, Kryon, en zijn bewustzijn stelt ons in staat tot een schijnbare aflevering van de boodschap. Maar dit is geen download. De naam “download” is een moderne naam. Jullie zijn eraan gewend. Het komt van jullie technologie en het is een “bel” van informatie tussen twee sjamaanse energieën. Twee vrouwen die door de Lemurische ervaring gingen, als sjamanen, en in dat kanaal zaten er waarheden die nooit eerder waren uitgesproken en die kwam rechtstreeks uit het bewustzijn van de vrouwen die naast hem zaten. Hij presenteerde door hen en mijzelf de informatie van het Lemurische Wiel van Lering. Dit Wiel van Lering is nog niet zo ontwikkeld als het zou moeten, want het is anders. De lering moet anders zijn. Er moet een heiligheid in zitten die anders is dan alle andere dingen tijdens seminars. Dit is zijn leerpad en hij maakt daar deel van uit en experimenteert ermee. Maar hier is wat ik jullie wil vertellen: Zo diepgaand als de informatie van dit Wiel van Lering was. “Ik heb dingen op mijn weg laten vallen maar er was iets anders”. Dit Wiel van Lering is waarlijk een samenvatting van informatie. Het is een Wiel met codes en doelen die er door de Sterrenmoeders zijn ingebracht om de kinderen en de volwassenen te leren. Het was tweezijdig en elke kant betekende weer iets anders….de ene kant voor kinderen en de andere voor volwassenen. Over de spaken van het Wiel hebben wij jullie verteld. Wij hebben jullie verteld wat zij betekenen en wij vertelden jullie over de numerologie van het Wiel en ook over de andere delen van het Wiel, en beetje bij beetje zal het grote publiek begrijpen wat dit Wiel van Lering vertegenwoordigt: kerninformatie voor de planeet. Daarnaast vertelde ik jullie nog iets anders. Ik heb dit nu meer dan twee keer verteld en toch waren er geen vragen aan Melihah over wat dit was, en toch lag het vlak voor haar….dat de man en de vrouw in de stoelen naast mijn partner beiden zeer koppig zijn, en zij zullen dit ook toegeven, en vaak in hun leven hebben zij anderen nodig gehad om hen te vertellen wat de volgende stap is, ook al zijn zij degenen die dit (be)leven. Dan zijn er dingen die buiten hun controle liggen en die dingen zijn de manier van werken van Spirit.

Dames, ik weet dat sommigen van jullie dit hebben ervaren. Laat mij jullie een axioma geven. Soms als de dingen niet helemaal correct werken zal Spirit jullie in een positie brengen waarin de dingen vlak voor je ogen worden stopgezet op een manier waarop jullie even zullen denken dat jullie iets verkeerd hebben gedaan. (Kryon lacht) Alleen maar om je te realiseren dat dit dingen weghaalt waarvan jullie dachten dat die zouden werken en die het opeens niet doen. Het is een opening waardoor jullie kunnen zeggen: “Wat gaat er nu gebeuren” of “Waar heb ik niet aan gedacht? En dat is de plaats waar de Zusterschap zich vandaag bevindt. Het is zeker compleet en prachtig in alle dingen, maar de echte lering begint nu. Ik heb er al verscheidene malen een hint voor gegeven: de reden dat jullie hier naast Melihah zitten is dat zij haar leringen apart van de anderen ontving. Het Wiel van Lering was voor mannen en vrouwen, voor kinderen en volwassenen. Maar op een bepaald punt heb ik jullie verteld dat de vrouwen andere dingen werden geleerd dan de mannen omdat de vrouwen het sjamanisme werd geleerd. De vraag die niemand heeft gesteld is: waarom is de sjamaanse leer anders dan het Wiel van Lering?

Vandaag zal ik het jullie vertellen. Melihah, er was nog een Wiel en dit is het Sjamaanse Wiel van Lering. (Kryon lacht) En jij onderwees dit! En dit ga jij weer doen.

Drie dagen geleden kon mijn partner ’s nachts niet slapen. In de magische tijd die hij soms droomt, die in jullie tijd 3.30 uur is, gingen zijn ogen open en realiseerde hij zich dat er meer in de kamer was dan hij en zijn partner en dat hij een download kreeg van alle details van het Sjamaanse Wiel, zodat hij alles wist van wat er vandaag tegen Melihah gezegd privé zou worden, omdat dit het is wat zij zal gaan doen. Klinkt het niet logisch dat jullie hier vandaag voor sjamaanse leringen kwamen? De Zusterschap op de hele planeet bereidt zich voor op sjamaanse leringen. Niet op eenvoudige liederen en ceremonies. Er is een ander Wiel en dit Wiel is zo gelijk aan het andere. Het heeft vijf spaken en dezelfde velgen en alle spaken hebben een naam voor de sjamaanse leringen voor vrouwen. Dit zal aan Melihah worden gegeven om ermee te doen wat zij goed vindt, maar dit is de volgende stap en die moest op dit moment wachten.

Als je het haar vraagt zal zij vertellen dat er enkele dingen zijn weggevallen waarvan zij dacht dat zij zouden werken, en er zijn dingen die niet precies zo werken als zij had gedacht. Zij zit nu naast mij en zij begrijpt het waarom. Zij begrijpt dat als er dingen wegvallen er ook weer ruimte is voor iets nieuws. Dit sjamaanse Wiel van Lering is diepgaand….het is voor vrouwen en elke spaak zal door haar worden onderwezen en elke spaak zal sjamaanse informatie brengen. Zij heeft zoveel informatie dat zij er jaren mee verder kan onderwijzen zonder in herhalingen te vallen omdat het dynamisch is en door huidige voorvallen wordt gedreven, door persoonlijkheid. Dat is sjamaans onderwijs. Niet alleen maar feiten en getallen maar hoe jullie omgaan met dit en dat, want de sjamaan kan met alle dingen omgaan, met veranderende tijden en levens….net zoals een vrouw met kinderen moet omgaan. Dit is elke dag weer anders, nietwaar? Als zij opgroeien worden zij volwassen en komen de problemen en worden zij anders, nietwaar? Er is geen handleiding voor die zegt wat jullie in die gevallen moeten doen, moeders, en dat is het verschil tussen de seksen. Vrouwen zijn gebouwd met intuïtie die snel kan veranderen en situaties kan veranderen, niet als moeder maar als een leraar. Er is wijsheid in het opvoeden van kinderen dat jullie hebben geleerd. Het is hetzelfde paradigma van vriendelijkheid en wijsheid die jullie kunnen gebruiken om andere mensen te onderwijzen over het leven zelf en over de dingen die zij misschien moeten weten van iemand die wijzer is….jullie allemaal hebben tot op bepaalde hoogte dingen ervaren, maar wij hebben het over het sjamaanse Wiel van Lering….anders dan het hoofdwiel. Het is privé en het wordt niet direct openbaar gemaakt, maar alleen aan haar en zij zal het dan verder openbaren op de manier waarop zij dit wil als zij de spaken behandelt en zich de diepte realiseert die er in elke spaak is en hoe dit voor vrouwen openingen naar begrip maakt….brede wegen van begrip voor vrouwen, en dingen die jullie hart zo blij zullen maken om hier te zijn als jullie zeggen: ”Daarvoor ben ik hier gekomen!”

Dit is het begin van de volgende stap, Melihah, van jouw leven, van deze groep en van de vele, vele honderden die nog gaan komen en die deze dingen zullen vinden die afgestemd zijn op hun ziel en die zich de wijsheid gaan herinneren die hen oorspronkelijk werd geleerd.

Dit is genoeg.

En zo is het.

 

Kryon