Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 74 – Miami.


Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 74

Miami

Vertaald: 26 augustus 2021 / Geplaatst 5 februari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Sommigen van jullie zijn eerder op een bijeenkomst als deze geweest. Ik wil graag iets uitleggen dat ik al veel vaker heb uitgelegd. Tijdens deze channelings is mijn partner niet aanwezig. Dit is een overeenkomst die ik met hem heb en de reden daarvan is deze: Hij is een man. En dit maakt deel uit van de heilige cirkel van vrouwen, en het is een eerbetoon aan de vrouwen dat hij hier niet is. Ik zeg weer: Laat je niet misleiden door de mannelijke stem. Het is gewoon de uitdrukking die hij deze keer heeft en die tegen jullie spreekt met een generieke stem….misschien zelfs een vrouwelijke stem. Jullie zitten op een plaats terwijl jullie een ding in je hoofd hebben….het onderwerp over Lemurie! Waren jullie daar? Waren jullie daar niet? Maar weinigen van jullie kunnen het je herinneren. Er zijn sommigen van jullie die zeggen dat jullie dit weten maar ik ben hier om jullie iets te vertellen. Niet echt….jullie kunnen je dit niet echt herinneren….nog niet! Sommigen van jullie voelen het zoals vrouwen dit doen, zoals vrouwen de uitrusting hebben, zoals mijn partner zegt, voor herinnering en intuïtie, en dit gaat veel verder dan de realiteit van vandaag. Het is Akasha-intuïtie! Ik wil graag doorgaan met het onderwerp van eerder vandaag. Ik zal het op dezelfde manier doen. Hier is een voorbeeld dat jullie allemaal wel kennen. Een vrouw heeft iets aan haar hoofd en zij loopt een andere kamer in, zij ziet iets wat gedaan moet worden. Zij doet dit, staat op, en vraagt zich af waarom zij in die kamer staat. Zij kan zich niet herinneren waarom zij daar is. Een moment geleden leek het er nog op dat zij die kamer in ging om iets te doen en dan iets anders te doen. Een volwassen vrouw zal zeggen: “Goed, helemaal in orde. Ik zal het mij later wel herinneren!” Een niet-volwassen vrouw zal haar geheugen pijnigen….”Waarom kan ik mij dit niet herinneren? Het wordt steeds erger!”

Ik wil dat jullie dit nu verbinden met iets waar wij eerder over spraken. Er is een proces van uitstellen wat jullie moeten weten om iets te kunnen weten wat nog beter is. Jullie kunnen je Lemurie niet herinneren….hoezeer jullie dit ook proberen. Het is niet beschikbaar in dat deel van jullie hersenen. Jullie kunnen het voelen, maar zelfs dat is niet goed genoeg.

Er zit iets aan te komen. De planeet heeft de rasters op zijn plaats door degenen die jullie sterrenmoeders waren. De verbindingen met deze rasters werden gedaan door de Pieken en de Dalen die allemaal actief zijn. Toen de laatste werd verbonden met zijn evenknie werden zij allen gefocust en werken zij nu in op de rasters van de planeet. Sommige van deze rasters waren die van jullie voorouders. Sommigen van deze rasters zijn van kristal, en deze rasters gaan spreken tegen de oude zielen die hier zijn. Hoe meer diepgang, hoe meer diepgaande ervaringen jullie in Lemurie hadden, hoe meer jullie je hen zullen herinneren….en er is echt maar een weg, en die zal voor een tijdje zijn in de “kreukels” tussen waken en slapen, en jullie zullen je geen palmbomen of warme stranden of een eiland herinneren. Wat jullie je in plaats daarvan herinneren is het diepgaande gevoel van sjamaanschap, van vrede, van zachtheid, van gemak en absolute perfectie. Jullie snakken ernaar, nietwaar? Gewoon even….er is helemaal niets mis mee en jullie zijn daar zo verliefd op! Je zou zeggen: een moment van euforie. Dat is het niet. DAT was een herinnering aan Lemurie! Een tijd van leren dat zo diepgaand was dat jullie als kinderen zelfs al wisten dat jullie speciaal waren. Jullie wisten dat jullie anders waren….de dingen die in jullie wereld om je heen gebeuren….en jullie hadden die sterrenmoeders! Daar komt dit gevoel vandaan!

Dit zal verhoogd gaan worden nu de Pieken en Dalen van de planeet met elkaar verbonden zijn. Ik zal dit nogmaals zeggen: zoals jullie hier zitten: wees niet teleurgesteld dat jullie je de Akasha niet actief kunnen herinneren. Het komt tussen andere dingen door als jullie dit het minst verwachten. Soms recht toe recht aan als het gewoon van de ene plaats naar de andere gaat zoals de vrouw in de kamer die zich niet kon herinneren waarom zij daar was. Opeens weet zij het terwijl zij iets heel anders aan het doen is. Iets wat zij elke dag doet en waarbij zij niet na hoeft te denken, zoals afwassen. (Kryon lacht) Dan komt er een van die dingen waarvan je nooit hebt gedacht dat het zo diepgaand zou zijn. Opeens is het er!

Dit is de manier waarop het werkt en het werkt beter bij vrouwen dan bij mannen. Jullie zijn ertoe uitgerust om je te herinneren. Jullie hebben een ontvanger in dat wat jullie zielsenergie is en die heeft gewacht op de Pieken en de Dalen om dit plaatje te completeren. Jullie hebben een ontvanger, een herinneraar waarop jullie je kunnen afstemmen, en dit begint nu.

Vorige week gaf ik instructies aan Melihah die te maken hebben met dit concept, want als het herinneren begint, beginnen ook de leringen. De Zusterschap verandert en begint volwassen te worden. Het gaat antwoorden op de manier waarop het moet zijn.

Gefeliciteerd, dames, omdat jullie ja hebben gezegd om hier weer als vrouwen te zijn op de juiste tijd en op de juiste plaats voor de grootste Opwaardering die deze Aarde ooit heeft gehad. Wat jullie nu doen zal al jullie volgende expressies (levens) standhouden. Hoe lang of hoe kort jullie leven maakt niet uit want als jullie hier terugkomen, komen jullie met dezelfde afdruk om jezelf te vinden als een Lemurische Zuster. Ik gaf jullie zojuist een aanwijzing over sekse-specifieke komende levens. Bijna ieder van jullie, oude zielen, in deze groep, die merkt dat de energie van de Zusterschap echt is, zal als vrouw terugkomen. Jullie moeten wel. Deze planeet heeft jullie nodig en dat jullie doorgaan met wat jullie hebben en het sjamaanschap over de Aarde verspreiden, in elk leven!

Wat ik jullie zojuist vertelde is: wees niet bang dat jullie het je niet zullen herinneren. Zelfs als iemand zegt dat zij het zich kan herinneren, is dit niet zo.

En zo is het.

 

Kryon