Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 75 – Toronto

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 75

Toronto

Vertaald: 27 augustus 2021/ Geplaatst 12 februari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Sommigen van jullie zijn nooit eerder op een bijeenkomst als deze geweest. De channelings voor de Zusterschap zijn anders voor mijn partner. Het is vrouwelijke energie en ik zeg jullie dat het geen toeval is dat jullie hier zijn en laat je niet in verwarring brengen door de stem. Spirit heeft geen sekse. Je zou kunnen zeggen dat Spirit beide seksen heeft. Mijn partner stapt als man helemaal opzij en hij begrijpt de boodschap niet….tot later, als hij naar de opname luistert. Ik zeg dit omdat dit een eerbetoon is aan het vrouwelijke. Dit eerbetoon heeft op deze planeet nooit eerder zoveel waarde gehad.

Mijn partner heeft in zijn eerdere betoog vandaag iets gezegd. Het is een kleine samenvatting van wat ik eerder heb gezegd. Hij zei dat als een mens in moeilijkheden komt, er altijd om de moeder wordt geroepen. De vader wordt gezien als wijs en sterk, maar als jullie in moeilijkheden verkeren, gaan jullie naar moeder!

Dit is de basis van het idee van vrouwelijk sjamaanschap. Degenen die hier nu zijn, allemaal vrouwen, waren toentertijd in Lemurie. Dit is zo ontworpen, dames. Als jullie je ooit afvragen of jullie bij toeval weer hier zijn, na 2012, als vrouw, is dit GEEN toeval! Jullie kwamen hier doelgericht met velen. “Zal ik het meemaken? Zal ik het mij herinneren als ik ontwaak? Zal het vrouwelijke in mij de link leggen met hetgeen ik deed in Lemurie? Kan ik mij de lessen van de sterrenmoeders herinneren? Hoe gaat dit allemaal werken?”

Jullie kwamen hier desondanks en nu weten jullie hoe het gaat werken. Het is ook geen toeval dat jullie deze plaats ontdekten. Het is ook geen toeval dat Melihah de handschoen heeft opgenomen en zij op haar manier haar herinneringen in golven herinnert om de leringen te verbeteren en aan te passen aan deze tijd.

Maar hier zitten jullie dan, waarschijnlijk in moeilijke tijden. Hoe zal ik jullie dit vertellen? Het is geen toeval dat jullie moeder zijn, ook degenen die nu geen kinderen hebben….jullie zijn nog steeds moeders. Dit is het punt: Wat jullie de planeet hebben te bieden is pure vrouwelijkheid. Het is de compassie en het begrip….degene die zonder oordeel kijkt, degene die troost als jullie bang zijn. Dit is wat moeders doen en wat moeders altijd hebben gedaan. Maar jullie sterrenmoeders hebben jullie dit goed geleerd, net zoals Melihah. Jullie brachten ook troost op manieren waarvan jullie zelf niet wisten dat jullie dit konden.

Degenen die hier in deze zaal zijn, rond de honderd, zijn hier werkelijk met een reden. Deze vrouwelijkheid die jullie hebben is er in deze tijd met een reden: om die weer te pakken te krijgen, deze heiligheid. Niet om bijeenkomsten te hebben, niet om het gezellig te hebben, maar om je mouwen op te rollen en aan het werk te gaan. Net zoals een moeder dit met haar kind zou doen.

Deze planeet is jullie kind en jullie zullen haar behandelen als je eigen kind en ervan houden als van je eigen kind en aan degenen om je heen laten zien dat jullie sterk en compassievol zijn en dat jullie intuïtie koning is. Dat jullie dingen doen die alleen vrouwen kunnen doen, en jullie doen dingen beter zoals alleen sjamanen dit kunnen doen. Dit zijn de leringen. Dit is de reden waarom jullie hier zijn. Dus wil ik tegen jullie zeggen: Er zijn geen toevalligheden! Luister goed: Begrijp dat wat jullie hier doen waarschijnlijk meer is dan jullie denken en voel trots in jezelf dat jullie hier op de planeet feitelijk zijn gekomen en dat jullie je hebben verbonden. Het stemmetje dat zegt: “Hoe zal ik het weten?” Jullie hebben het je herinnerd en nu weten jullie het!”

Gefeliciteerd, vrouwen. Houd dit hoog in het vaandel!

En zo is het.

 

Kryon