Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 76 – Berkeley Springs


Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 76

Berkeley Springs

Vertaald: 28 augustus 2021 / Geplaatst 19 februari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

In deze situatie stapt mijn partner opzij. Niet weg. En in de volgende momenten hoort hij niet wat er gebeurt. Voor degenen die zo’n channeling nog nooit hebben meegemaakt: het is een eerbetoon aan de dames, aan de sjamanen die hier aanwezig zijn om te horen hoe het voor degenen van deze sekse zou moeten zijn. Terwijl de jaren voorbij gingen slaagden de betrokkenen in wijsheid en ontvankelijkheid, maar de leden van de Zusterschap van toen zijn niet de leden van vandaag. Er doet zich een versnelling voor, met name onder de vrouwen. Dit is zoals wij jullie hebben voorspeld en verteld. Want de Akasha begint zich te roeren, en dit gaat niet alleen over herinnering. Het is een op leeftijd komen, zou je kunnen zeggen, als jullie gaan zitten, dames. Kunnen jullie het niet voelen dat er iets is waarvoor jullie hier zijn, en dat verder gaat dan het degelijks leven, misschien de familie, alle dingen die er nu gebeuren. Er is iets waarvoor jullie hier zijn en dat groter en grootser is, en jullie voelen het. Het is zeer moeilijk te beschrijven voor een ander, maar het is de vrouwelijke energie van dat wat jullie Lemurie noemen.

Dit is een verhoogde intuïtie. Er is altijd op een bepaalde manier tegen jullie gesproken die jullie misschien wel naar een ontmoeting als deze heeft gebracht om te luisteren en te kijken of jullie ergens op afgestemd zijn. Jullie zullen je niet afgestemd hebben op 3D, mijn lieve dames, jullie zijn afgestemd op iets dat totaal boven dit alles gaat en dat jullie je later herinneren. Niet als kameraadschap maar als een energie van vrouwelijk sjamaanschap, van een samenkomst van wijsheid….een bijeenkomst van een cirkel van wijsheid en niet zomaar een bijeenkomst van vrouwen maar een cirkel van wijsheid! Wat heeft deze wijsheid vandaag voor jullie?

Zoals Melihah zou zeggen zijn dit moeilijke tijden, een tijd die niemand had verwacht. Iets dat op deze manier niet werd gezien. Er waren mensen die zeiden: “Er komt iets aan. Ik voel het” maar zij konden jullie niet vertellen dat het op deze manier zou zijn, want dit is nieuw. De wereld is niet noodzakelijk in moeilijkheden, lieve mensen, zij is gewoon gestopt. En wat zij weer terugwint is het momentum waarvan Melihah zegt dat er opwaarderingen, veranderingen en beslissingen zullen zijn. Maar laten wij het over nu hebben.

Wat gebeurt er als iedereen wordt verteld om thuis te blijven? Ik spreek nu hoofdzakelijk tegen degenen die deze instructies hebben uitgevaardigd en tegen degenen die hen opvolgen. “Blijf thuis! Ga niet de straat op en wees niet samen met anderen!”

Wie draagt de zwaarte hiervan, vraag ik jullie, als je wereldwijd aan iedereen vraagt om thuis te blijven en de deur gesloten te houden? De vrouwen natuurlijk, en jullie vallen in diverse categorieën. De eerste vormen degenen die alleen leven en zeggen: “Wel, er verandert voor mij niets. Ik zal alleen een beetje anders boodschappen moeten doen, maar het is in feite hetzelfde!” Maar dit geldt lang niet voor jullie allemaal. Sommigen van jullie hebben families, partners. Sommigen van jullie hebben – laten wij zeggen – een aanleg om bang te zijn, en deze angst zien jullie als je partner zijn of haar baan kwijtraakt, misschien vrienden die hun baan verliezen….zorgen of de dingen weer terug zullen gaan naar de oude situatie. Het gaat om de realiteit van het bestaan, en de vrouwen dragen de last. De kinderen komen thuis en blijven thuis, en wat doen de vrouwen daarmee? Om te beginnen is er geen naar buiten gaan meer, en dus gaan jullie dingen voor hen bedenken. Niet alleen dat, jullie moeten hen ook een tijdlang onderwijzen. Dat is de last die op de vrouwen neerkomt, niet op de mannen. Vaak zijn het de vrouwen die de handschoen opnemen als de man thuiskomt en niet weet wat hij moet doen omdat hij altijd weggaat, en dit geldt ook voor de keuken! Zij moeten nu de kok zijn, en de afwasser, en de leraar, en degenen die met hen spelen. Het komt grotendeels op de vrouwen aan en jullie weten het! Dit is wie jullie zijn.

Wat doen jullie nu? Het kan anders zijn dan jullie dachten. Ik daag jullie allemaal uit om naar een plaats in de toekomst te gaan die zeven of acht maanden in de toekomst ligt en waar de dingen slecht waren minder zijn, om het normale samen te stellen zodat jullie weer kunnen ademhalen. De angsten hebben zichzelf teruggetrokken en jullie weten wat er is overgebleven nu de problemen zijn vertrokken. De kinderen zijn er weer op uit en ook al ben je alleen, kun je nu ook samen met een vriend(in) zijn. Ik wil dat jullie daar in je geest naartoe gaan want dat komt eraan. Dit bestaat! Dit is een realiteit die bestaat en die jullie kunnen grijpen. Een vrouwelijke sjamaan weet hoe zij dit moet doen want dit is gewoon kijken naar een bestaanbare toekomst.

Ik wil dat jullie daar naartoe gaan, en als jullie dit doen worden jullie de meest opgewekte persoon in je familie en die vrolijkheid toont dat er geen angst en zorgen zijn. Ik zeg jullie dat dit besmettelijk is want het is moeilijk om depressief te zijn als er een vrolijk iemand om je heen is….dat is echt zo! Als er depressie om je heen is zal het verdubbelen. Maar als jullie je zinnen zetten op een toekomst waarin de dingen weer gewoon zijn, worden jullie opgetild ten opzichte van anderen. Jullie kunnen het druk hebben maar jullie zullen de dit hele tijd vieren omdat jullie weten dat het voorbij zal gaan en dat de dingen op hun plaats zullen vallen en weer opgebouwd gaan worden en er veel meer vrede zal zijn.

Als jullie daar nu naartoe gaan zullen jullie de enigen zijn die dit doen. Het is aan de vrouwen om een atmosfeer van compassie te vestigen, van vriendelijkheid, van vreugde, van normaliteit, van eensgezindheid in de familie. Dit is de uitdaging die jullie aankunnen. Jullie zijn hiervoor getraind, en als jullie dit betwijfelen en zeggen: “Ik herinner het mij niet. Het zit niet in mijn Akasha. Het was een andere tijd” zijn dit de dingen die naar buiten komen….eruit kruipen. Jullie kunnen je misschien niet herinneren dat jullie vrouwen in Lemurie waren, maar jullie herinneren je wel hoe jullie dit moeten doen! Zo gauw jullie dit gaan doen en de reacties zien van de familie en degenen om je heen. Als zij jullie vreemd aankijken en zeggen: ”Waar ben jij mee bezig? Waar wil je naartoe? Wat is er gebeurd? Wat is er veranderd?” Dan zeggen jullie: “Ik weet dat de dingen goed gaan komen en dat vier ik vandaag. Kunnen jullie dit samen met mij vieren? Kunnen jullie samen met mij daar naartoe gaan?” Willen jullie sjamanen zijn, leiders, bewuste leiders van jullie groep? Oh, het zijn de vrouwen, nietwaar? Het is aan jullie om dit te laten werken, om dit te laten gebeuren, en daarna alles te reinigen wat er niet meer thuishoort. Het komt op de vrouwen aan!

Spirit weet waar jullie zijn, wie jullie zijn en kent jullie aangezicht. Velen van jullie verschillen van elkaar. Heel veel landen, verschillende situaties, maar jullie hebben allemaal deze uitrusting om naar een plaats te gaan die vrede schept, waar jullie niet eerder waren, met een familie die naar jullie kijkt en zegt: “Wij weten dat jij anders bent. Er is iets veranderd. Dank je daarvoor” terwijl zij glimlachen. Zij zullen zich minder bedrukt voelen en weten dat er hoop is omdat jullie dit hebben doorgegeven, uitgestraald omdat een sjamaan hiervoor is getraind.

Dit is wie jullie zijn!

Ik wil dat jullie dit in je opnemen en erover nadenken als jullie later op de dag van deze bijeenkomst vertrekken. Dit was de boodschap van vandaag. Moeilijke tijden….maar niet voor altijd!

En zo is het.

Kryon