Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 77 – Seattle –

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 77

Seattle

Vertaald: 30 augustus 2021 / Geplaatst 26 februari 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve sterrenzusters. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik heb het eerder gezegd: mijn partners stapt opzij zodat de enige sekse die hier live naar luistert de vrouwelijke is.

Dit is een belangrijke tijd en wij hebben daar eerder over gesproken. In deze tijd zijn er verborgen bewustzijns. Mijn partner heeft tijdens interviews vaak gezegd, ook tegen jullie, om bij jezelf te blijven….binnenin. De last van deze tijd lijkt meestal op vrouwen terecht te komen en de redenen hiervoor liggen in het verleden, en dat heeft hij ook aangegeven. Opeens zijn jullie voor heel veel dingen verantwoordelijk. Ik vertelde jullie hier vorige week iets over en wij gaan hier nu even mee verder. Het zijn de vrouwen die waarlijk de meeste dingen thuis doen, zelfs thuis lesgeven. Jullie zijn degenen die alles bijeen houden, en dat weten jullie. Ik vraag jullie nu om even te voelen hoe jullie deze realiteit ervaren.

Jullie lesgeven in de Zusterschap heeft te maken met de sterrenmoeders. Dat is uniek….wisten jullie dat? Het ging van de sterrenmoeders naar alleen de vrouwen. In dit unieke gezelschap stel ik jullie de volgende vraag: Zijn zij echt? De channeling van de sterrenmoeders was de channeling en ik vraag jullie of jullie geloven dat zij door de eeuwen en de eonen heen in staat zijn om te communiceren? Niet alleen maar door Melihah. Is het mogelijk dat jullie begeleiding van hen kunnen voelen, met name in deze tijden?

Dit kan zelfs deel twee genoemd worden en vorige week deel een. De channeling van vanavond met een grotere groep was niet voor de Zusterschap van dat wat jullie Seattle noemen, begon met de volgende vraag: Zouden jullie een kind van jezelf steeds weer dezelfde fouten laten maken en niets zeggen? Iedere moeder weet dat jullie je kind hierbij begeleiden. Niet door hen te corrigeren maar door hen te helpen. Jullie helpen hen op hun pad en om de dingen te doen. Jullie helpen hen bij alles met wat jullie kennen en kunnen terwijl het kind opgroeit. Zij zullen de vaardigheden hebben die jullie hebben. Dit is wat een moeder doet. Jullie helpen hen bij hun manier van denken en terwijl zij opgroeien helpen jullie hen en jullie hebben geleerd om hen niet te bekritiseren maar van hen te houden zodat zij jullie zullen begrijpen en uiteindelijk naar jullie toekomen: “Mam, heb ik dit goed gedaan. Is er iets waardoor ik dit nog beter kan doen? Mam, hoe zal ik dit doen?”

Dit is wat een moeder doet.

Jullie noemen haar een sterrenmoeder, nietwaar? En wat stralen jullie nu van die sterrenmoeder uit? Eer? Komen jullie naar een plaats waar jullie zeggen: “Wij eren jou voor wat je hebt gedaan” en gaan jullie dan met de Zusterschap naar een plaats met hoger bewustzijn en een hogere realiteit waarin jullie zeggen: “Sterrenmoeders, wij weten dat jullie er nog steeds zijn omdat jullie je hebben laten zien in Shasta, in Hawaii en op andere plaatsen zodat wij weten dat jullie echt zijn? Zo echt dat er steeds mensen zijn die de lichten op de Pieken zien waar geen licht kan zijn. Zo echt dat zij voelen dat er leven in de berg is terwijl daar geen leven kan zijn. Dit is de levendigheid van een sterrenmoeder. Zij zijn nog steeds hier. Tegen alles in is er een ontwaken in alle Pieken waar zij zijn, waar zij waren, en dit wordt overgedragen naar degenen die dit nodig hebben….en dat zijn jullie! Niet alleen maar degenen die hier in de zaal zijn Wisten jullie dat de munt is gevallen voor degenen die voelen dat zij deel uitmaakten van de Zusterschap, de oude zielen, en de reden hiervan is dat jullie nu (bege)leiding nodig hebben. De channeling van vandaag heeft daarmee te maken. Hij heeft te maken met hetgeen jullie voor je kind doen en met het begrijpen van de metafoor kunnen begrijpen over wat zij misschien voor jullie doen.

Ik zeg tegen jullie dus hetzelfde als hetgeen ik eerder zei: Er is een methode. Er is een weg waarop jullie begeleid kunnen worden en door hetgeen jullie de sluier noemen is dit moeilijk. Het is zelfs moeilijk voor jullie die hier zitten en te zeggen: “Was ik in Lemurie?” want zelfs dat is soms voor jullie verborgen door de tijd, door de eeuwen, door de sluier. Deze dingen gaan omhoog. Degenen in deze zaal en degenen die dit lezen, kenden Lemurie! Anders zouden jullie hier niet zijn, zelfs degenen die hier alleen maar even kwamen kijken om te zien hoe het zou zijn. Ik wil dat dit tot jullie doordringt….er is hier meer dan jullie oren horen en jullie ogen kunnen zien. Er is hier natuurlijk een kameraadschap, maar er is meer dan dat….er is een verbinding. Er is een spirituele verbinding tussen jullie en de sterrenmoeders waardoor zij jullie gaan begeleiden in het leven van alledag en ik heb het niet alleen over het geven van spirituele informatie of over de spaken van het Wiel dat jullie bestuderen. Ik heb het over begeleiden als een moeder….als een moeder!

Ik vroeg de mensen eerder vandaag: Durven jullie aan Spirit te vragen om jullie duwtjes te geven, want dit is de manier waarop het werkt. “Lieve Spirit, maak ik hier de juiste keuzen? Dit zijn moeilijke tijden en ik moet een paar beslissingen nemen”. Jullie horen het antwoord misschien niet en vragen om een duwtje zodat jullie het zullen weten. “Als dit verkeerd is duw mij dan de andere kant op. Geef mij een teken dat dit niet goed is, en dan, lieve mensen, hebben jullie toestemming gegeven om jullie op een ander spoor te zetten. Jullie hebben Spirit toestemming gegeven om jullie naar een omgeving van geleiden te brengen waarin jullie kunnen zeggen: “Dank je wel, sterrenmoeder!”

Ik zal jullie iets vertellen dat misschien niet helemaal eerlijk lijkt. Misschien denken jullie zelfs dat Spirit bevooroordeeld is: jullie zijn getraind om begeleiding te hebben waar anderen op deze planeet dit niet hebben. De vrouwelijke sjamanen hier, zijn in het verleden getraind om het te horen, te zien en te begrijpen. Dat is wat er terugkomt. Ik wil dat jullie begeleiding van de sterrenmoeders verwachten! Maar ik wil dat jullie daar ook toestemming voor geven, elke dag: “Lieve sterrenmoeder, lieve Spirit, geef mij de duwtjes. Laat het mij weten als de dingen niet correct zijn gekozen. En dat is de enige manier waarop ik het zal weten. Ik zal de beste intuïtie gebruiken die ik heb want ik ben ook bevooroordeeld bij wat ik wil!” Ik weet wie er luisteren, lieve mensen, en ik weet wie er gaan luisteren. Er zijn mensen onder jullie die beslissingen gaan nemen over zaken die al heel lang lopen, over jullie leven en dat van degenen om je heen. Het is belangrijk dat jullie de juiste beslissing nemen en jullie kunnen vragen of jullie dit nu correct doen. “Is dit het goede moment, of zal ik wachten?” Al die vragen zullen beantwoord worden als jullie hen stellen en toestemming geven om duwtjes te krijgen.

Wat ik daarmee bedoel is dat dingen zullen veranderen en andere weg zullen vallen. Dit is Spirit die jullie de antwoorden geeft die jullie nodig hebben….ja of nee. Zouden jullie dit voor je kinderen doen? Het antwoord is: Ja, oh ja. De sterrenmoeders doen dit voor jullie. Zij zijn hier altijd geweest. Een deel van hen is hier als levend bewustzijn en zij willen met jullie spreken en jullie door deze tijden heen loodsen.

Lieve zusters, er is een reden voor jullie aanwezigheid hier.

Er is meer, maar niet vandaag!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensen en ik ben verliefd op degenen die hier zijn, de Zusterschap, degenen die de voorlopers van de toekomst zijn, dank voor waar jullie zijn en wie jullie zijn. Gefeliciteerd!

Laat de bijeenkomst beginnen.

En zo is het.

Kryon