Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 78 – Los Angeles

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 78

Los Angeles

Vertaald: 21 september 2021/ Geplaatst: 5 maart 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Dit is wat ik normaal gesproken zeg, maar dit is anders. Nu zeg ik: Gegroet, lieve dames. Ik weet wie hier zijn. Ik weet wie er luisteren en kijken…..degenen die luisteren en nu niet hier zijn. Jullie weten zelf wie jullie zijn. Er wordt in de toekomst door veel meer mensen naar geluisterd dan jullie je kunnen voorstellen…meest vrouwen en een paar mannen, die een kijkje willen nemen naar alles wat er vandaag tegen de vrouwen wordt gezegd, want in deze groep, in wat jullie het NU noemen, spreek ik tegen jullie.

Eerder vandaag noemde ik een paar dingen en dit zal ik nogmaals doen voor jullie, voor deze energie, voor deze bijeenkomst waarin jullie hier samenzijn. Het eerste is dat er een samenhang tussen jullie is. Het kan vreemd lijken om elkaar op deze manier te ontmoeten. Het zal niet altijd zo gaan maar dit is de nieuwe manier ervan. Voor de Zusterschap zal het zo blijven want hoofdzakelijk zal het op deze manier gegeven worden voor mensen over de hele wereld op de tijd waarop zij dit horen en samenhang hebben.

Over de hele wereld! Ik wil dat jullie even nadenken. Er is een oud paradigma dat zegt dat jullie samenkomen, in stoelen zitten, jullie leren elkaar kennen, kunnen elkaar zien en verheugen je in de channelings….de channelings van de moeders, van mij, van Melihah. Dan vertrekken jullie weer. Dit was de manier waarop het ging…zo ging het. Tot nu!

Een tijdje geleden kreeg Melihah instructies om meer op deze manier te gaan onderwijzen waarbij zij alleen zit en jullie alleen zijn en een samenhang schept die er anders niet zou kunnen zijn. Hoe? Zie je, er gebeurt iets met het bewustzijn hieromtrent op een manier die niemand van jullie heeft verwacht. Allereerst kunnen jullie elkaar niet zien, geen knuffel geven, maar toch is het wel zo. Vrouwen zullen dit begrijpen. Zij zullen het begrijpen en weten en mannen zal het getoond moeten worden. Zij zullen hierin misschien moeten oefenen….het is bij hen niet innerlijk aangeboren en niet intuïtief dat jullie apart zijn en toch deel uitmaken van een samenhang.

Moeders, als jullie je kind horen dat in de andere kamer huilt terwijl dit eigenlijk niet zou kunnen zonder baby-monitor, was er iets waardoor jullie wakker werden….nietwaar? Dit is de samenhang die vrouwen hebben met hun kinderen en met anderen…met de planeet, als jullie daarvoor kiezen. Jullie zijn ermee in verbinding. Jullie kunnen het voelen. Jullie intuïtie is flink ontwikkeld. Een sjamaans instrument door training waar wij al vaak over hebben gesproken. De vrouwen hebben altijd het sjamaanschap van de planeet gedragen, maar jullie wisten het niet, maar jullie hebben het wel altijd gevoeld, nietwaar? Jullie voelden je wijzer dan de mensen om je heen, maar jullie waren te voorzichtig om dit ook te zeggen. Jullie voelden een intuïtie die anderen waarschijnlijk niet hebben en spraken daar niet over omdat dit in de ogen van anderen verkeerd was, en jullie weten dit! Dit is wat jullie hebben, want dit zijn gereedschappen die vandaag de dag nodig zijn en jullie kunnen hen gebruiken voor vrede in je familie. Dat is voor nu, maar dit gaat veel verder.

Er is dus een nieuwe soort ontmoeting en er is ook een soort belofte dat als de persoonlijke ontmoetingen minder worden er allerlei andere soorten ontmoetingen zullen zijn, en met name over de hele wereld. Jullie raken hieraan gewend. Dit is het nieuwe normaal….deze manier van leren.…met name met sjamaanse energieën.

Ik wil jullie vandaag wat informatie geven die jullie op een plaats brengt, een plaats van vrede, van vreugde als jullie hier samen met mij mediteren. Eerder vandaag gaf ik twee channelings en ook morgen ga ik dit doen. Jullie waren er niet allemaal bij en ik zal jullie dus een kleine terugblik geven. Zij heetten ”Je het leven voorstellen” Hoe stellen jullie je leven voor? Vandaag, voor degenen die over de hele wereld naar deze boodschap luisteren: Hoe stellen jullie je voor wie jullie zijn, hoe jullie zijn….jullie plaats in de wereld en in jullie leven? Ik gaf ook voorbeelden van mensen die zich voorstelden dat zij slachtoffers waren en geloven dat zij hier toevallig zijn en nooit een stap verder komen hoewel zij hun best doen….het is het kinderverhaal dat jullie is verteld over het menselijk bewustzijn waardoor zij niet begrijpen dat jullie door je bewustzijn feitelijk je (on)geluk kunnen veranderen, de kansen kunnen keren. Door de tijd heen waarin ik channel gaf ik jullie hiervan voorbeelden….zelfs van degenen die hun gezondheid kunnen veranderen met hun bewustzijn. Wat te denken van de hypochonder die zijn hele leven bang is om ziekten te krijgen….en dan krijgen zij die! Het is bijna alsof zij deze dingen aantrekken, en dat is ook zo! Ik vertelde het verhaal van de vriend van mijn partner die bang was voor hetgeen hij aan zou overlijden….en toen gebeurde het! Het is bijna een bewijs dat bewustzijn een realiteit kan veranderen en dit wordt “Je leven voorstellen” genoemd.

Voor jullie is er een nieuw woord: sjamaans voorstellen!” Ik zal jullie iets geven dat ik nooit eerder gaf. Er zijn nieuwe woorden en nieuwe gereedschappen die werden onderwezen in Lemurie. Jullie kunnen er kippenvel van krijgen als jullie het horen. Sjamaans voorstellen….daar zijn jullie toe in staat, lieve dames. Mannen zouden het moeilijk hebben, zij moeten hierin getraind worden om naar een plaats te komen waar zij hetzelfde kunnen doen. Zij kunnen het en doen het ook vaak…de Inheemsen doen het vaak, maar bijna elke inheemse sjamaan heeft eerst een opleiding genoten om dit te kunnen doen.

Jullie opleiding is het zijn van een vrouw. Jullie komen hier en hebben hier een uitrusting voor. Sjamaans voorstellingsvermogen hebben jullie als jullie wakker worden en weten dat jullie dingen om je heen kunnen veranderen met sjamaanse energie. Jullie weten dit. Elke moeder heeft dit geweten. Zij zijn voorbereid op hun leven, hun kinderen, hun voorstellingsvermogen. Als zij dit willen, zal een energie verdwijnen. Sommigen zijn hier goed in en anderen niet. Zij hebben de intuïtie om het te doen maar zij geloven het niet. Sommigen leren hun kinderen zelfs dat zij voorzichtig moeten zijn omdat ook zij slachtoffers zijn. Jullie weten dat dit waar is en wij hebben hierover gesproken. Maar echt sjamaans voorstellingsvermogen is waar een vrouw in staat is om een leven te scheppen voor de Aarde, als een spiritueel gereedschap….om zogezegd een podium te scheppen waaromheen alles gebeurt alsof zij het heeft gepland. De synchroniciteiten zijn om haar heen in de sjamaanse energie, en haar beeldvorming is geplande synchroniciteit. Jullie hebben altijd gehoord over vrouwelijke intuïtie en de grappen hierover, maar er zit een kernwaarheid in al deze dingen. Vrouwen, jullie kunnen aanvoelen dat er iets gaat gebeuren. Jullie weten dat dit zo is. Jullie weten het! Mannen niet. Niet in die graad als bij jullie. Jullie voelen dingen aankomen. Hoe dit mogelijk is? Het is het gereedschap van de sjamaan die voor een persoon kan zitten en advies kan geven omdat zij iets weten van wat er gaat komen. De beste psychologen zijn vrouwen….de beste genezers zijn vrouwen. Zij zijn degenen die niet alleen kunnen zitten en helen en de abc’s kennen van hun training, en met hun intuïtie en daardoor weten wij wat de persoon die tegenover hen zit, denkt. (Kryon lacht) Hebben jullie dit gereedschap al ontdekt, sjamanen? Sjamaans voorstellingvermogen heeft de vrouw die verwacht wat er gaat komen….plannen die gaan komen en dit is allemaal vol welwillendheid. Jullie zijn gebouwd om te verzorgen. Niet alleen maar kinderen of je familie, maar ook de mensen om je heen.

Ik heb dit in channelings al zoveel jaren verteld. Als een man in de problemen komt, hoe oud hij ook is, gaat hij naar moeder. Als zij al is overleden vraagt hij zich af wat zij zou doen. Als een man in moeilijkheden zit zal hij, als niemand het ziet, huilen om zijn moeder. Laat hen jullie niet vertellen wie jullie zijn.

Dit is het vrouwelijke. Dit is de sjamaan. Dit is je het leven voorstellen, en dit is nog maar het begin….een nieuw gereedschap. Er zullen lessen over komen….Melihah, luister je? (Kryon lacht) Hoe stelt een sjamaanse vrouw zich het leven voor? Wat kan zij anders doen dan hetgeen jullie denken en dan uit die realiteit gaan? Denk eens aan die realiteit! Dit is nieuw. Dit is niet alleen maar nieuwe energie binnenbrengen, nietwaar? Het schept nieuwe energie, jullie zijn daarvoor gebouwd. Jullie voelen wat er gaat komen. Jullie verzorgen op een manier die de mensen die jullie verzorgen, bij blijft. Als jullie iemand helpen zullen zij jullie onthouden. Als mijn partner teruggaat in de tijd herinnert hij zich zijn lievelingsleraren van de lagere school. Hij herinnert zich hun namen, hij weet nog hoe zij eruit zagen. Op die school waren er meest mannen, omdat dit nu eenmaal zo was. Maar degene die hem het meest leerden en bijbleven waren bijna allemaal vrouwen omdat jullie weten wat jullie weten en omdat het is ingebouwd en omdat jullie jullie er klaar voor zijn om het te gebruiken.

Dit is de boodschap van vandaag: jullie weten wat jullie weten omdat jullie er klaar voor zijn om het te gebruiken. Deze energie gaat omhoog….de gereedschappen worden sterker….de leringen komen zeer snel binnen. Melihah gaat cursussen samenstellen….sjamaanse leringen die regelrecht uit Lemurie komen….uit haar leven….uit haar geest. De sjamaanse energie is van haar en is altijd van haar geweest. Jarenlang liep zij rond en vroeg zich af wat zij zou gaan doen en waar zij zou gaan zijn. Zij voelde het aankomen, en hier is zij dan.

Met jullie is dit hetzelfde.

Ik heb genoeg gezegd; mijn tijd is op. Oh ik zal verder gaan tijdens een andere bijeenkomst op een andere tijd.

Laat de bijeenkomst beginnen.

En zo is het.

Kryon