Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 79 – New York

 Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 79

New York

Vertaald: 22 september 2021/ Geplaatst 12 maart 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Wij doen dit nu al een tijdje en in dat proces kijken wij naar de groei van Melihah. Meer dan dat: wij hebben gekeken naar de Zusterschap en dit steeds weer bekeken. Het is in deze tijd ook duidelijk waar dit naartoe gaat, wat het zal gaan worden. Meer dan alleen maar een bijeenkomst van vrouwen die een gemeenschappelijke herinnering hebben aan de sterrenmoeders, het sterrenzaad….meer dan dat! Meer dan alleen maar een plaats van samenkomst, de problemen van het leven bespreken….meer dan alleen maar een reünie wordt het nu een sjamaanse school.

Er zijn weinig sjamaanse scholen zoals deze. Er zijn er wel vele die de inheemse leringen laten weerklinken. Hier gaat het om de kernwaarheid die niets met de cultuur te maken heeft. Het is een kernwaarheid die oorspronkelijk werd gepresenteerd door de sterrenmoeders….een weerspiegeling van de leringen….de originele leringen….een sjamaanse energie op Aarde, en daarin zijn er speciale dingen. Het is niet cultureel, lieve mensen. Het volgt geen regels van welk systeem dan ook. Het komt helemaal uit de herinnering van Melihah’s moeder. Velen van jullie zijn je bewust van de man die Yawee wordt genoemd, van deze planeet, die zich iets herinnert van zijn moeder die ook Pleiadische was. Ik zeg dat Yawee en Melihah verwanten zijn. Zij hebben hetzelfde DNA van de sterrenmoeders. Yawee heeft zich de tonen van de pijnappelklier herinnerd om dit aan anderen te leren.

Nu is het de beurt aan Melihah en gaan jullie de cursussen zien die worden ontwikkeld.  Als zij dit doet gebeurt dit met een Akasha-herinnering die puur is. Dit wordt dus een plaats waar vrouwen studeren op hetgeen zij ooit in Lemurie wisten….een soort her-ontwaken.

Een van de attributen van de Zusterschap dat voor velen onmogelijk lijkt is dat bijna ieder van jullie die wordt aangetrokken door de Zusterschap, en deel wil uitmaken van cursussen of bijeenkomsten, feitelijk in Lemurie was. Wij hebben eerder gezegd dat het geen toeval is dat jullie nu vrouwen zijn omdat jullie nu als vrouw/ziel de mogelijkheid hebben om de planeet nu te veranderen. Wij vertelden jullie ook andere dingen en zullen daar wat specifieker over zijn. Wat jullie nu meemaken is een her-ontwaken voor kerninformatie. Van mens tot mens en van tijd naar tijd blijft de Akasha het opslagdepot van ervaringen. Alles wat er met jullie ooit is gebeurd is opgeslagen in jullie Akasha, en de dingen die naar buiten komen zijn afhankelijk van de energie van jullie leven. Soms zijn de dingen die worden onthuld de dingen die jullie moeten leren of waar jullie doorheen moeten gaan en de Akasha dus iets wordt dat moeilijk is.

Maar in deze nieuwe energie, lieve mensen, gaat de Akasha veranderen. Het gaat zich de dingen herinneren die jullie nodig hebben. Het gaat zich de dingen herinneren waarvan het nodig is dat jullie hen gaan ervaren….de schoonheid, de compassie….de mooiste herinneringen en niet de slechte. De eersten die daarvoor ontwaken zijn degenen die dicht bij de sterrenmoeders in Lemurie waren. Vrouwen, wij hebben het eerder gezegd: het is tijd om op te staan en je te herinneren wie jullie zijn en te beginnen met het uitwerken van de puzzel. Wij vertelden veel over jullie capaciteiten en over jullie herinneringen, maar als jullie echt willen weten wat jullie leren, stellen jullie je dan even voor dat jullie een sjamaan gaan bezoeken….een echte sjamaan die getraind is en die de stappen heeft gedaan….misschien wel jaren en jaren heeft gewacht en gewerkt onder een andere sjamaan. Zij hebben hun eigen sjamaanschap en jullie gaan daar voor hem zitten. Als jullie het gebouw binnengaan weten jullie niet wat jullie kunnen verwachten, maar daar is hij dan. Vaak zien jullie ook een oudere vrouw. Haar haar is grijs. Dit is een metafoor. Het is een metafoor voor wijsheid en het is niet noodzakelijk een uiting van de leeftijd. Het volgende dat jullie je realiseren is dat jullie je schoenen uit dienen te doen. De reden is dat dit een eerbetoon is voor hetgeen de sjamaan weet….waar zij is geweest.

Wij introduceerden een nieuw woord: sjamaanvrouw! Ik wil deze term steeds vaker gebruiken want het woord sjamaanvrouw is nauwkeuriger bij een echte sjamaanse energie. Jullie gaan naar die plaats, doen je schoenen uit en daar is zij dan. Misschien zit zij in een stoel of in de lotushouding, maar haar ogen zijn open en zij kijkt jullie aan. Als jullie ogen elkaar treffen zal ik jullie vertellen dat jullie zullen smelten want uit deze ogen komt de compassie van de eeuwen. Jullie zien daar al jullie voorouders en jullie weten dat jullie op de juiste plaats zijn. Als zij langzaam gaat praten realiseren jullie je dat jullie woorden van grote wijsheid horen….als zij jullie zelfs bij naam noemt realiseren jullie je dat zij heel veel weet…en vooral….raken jullie verliefd op haar. Zij is vol compassie en verzorging en zij laat jullie je goed voelen. Misschien is zij de moeder die jullie hebben gemist of die jullie hadden willen hebben. Alles wat daar is, is goed, en zij begint jullie dingen te leren en geeft jullie informatie die jullie helpt met je leven. Dan vraagt zij jullie waarom jullie er zijn. In dit proces van uitwisseling worden jullie vrienden, ook al gaat het maar over een paar momenten. Jullie realiseren je dat jullie misschien wel tegen een zuster spreken, ook al weten jullie dat dit niet zo is. Zo voelt het!

Jullie verlaten de kamer volkomen tevreden….misschien met een levensboodschap, misschien met dingen die jullie niet eerder wisten en jullie gaan naar buiten terwijl jullie klaar zijn voor actie. Jullie weten wat jullie moeten doen. Zij heeft jullie informatie gegeven die jullie nodig hebben.

Waarom vertel ik jullie dit? Omdat, lieve dames, dit jullie studie zou moeten zijn, en als dit niet voor jullie is, weten jullie nu waarvoor jullie hier zijn. Voor interpersoonlijke relaties, voor de manier van verzorgen. Wie kan dit beter doen dan een vrouw? Jullie zijn hier al voor toegerust en het sjamaanschap is in balans en jullie kunnen deze energie van compassie en verzorging uitstralen….zelfs op afstand. Steeds heb ik jullie verteld over wat jullie in die kamer kunnen verwachten. Zo kunnen jullie ook worden. De blokkades waar jullie over spreken kunnen doorbroken worden, de angsten, het gebrek aan zelfwaarde….alle dingen waar wij in het verleden over hebben gesproken…..helder denken, waarheid…het gaat allemaal wegvallen bij de sjamaanse leringen van de Zusterschap.

Melihah zal doorgaan met het formeren van platforms en cursussen – als jullie hen zo willen noemen – die zelfs ook tijden met channeling kunnen bevatten zodat jullie gewend kunnen raken aan de manier waarop het werkt tussen mens en mens….de manier waarop compassie werkt….hoe jullie voelen wat er in de zaal gebeurt door de energie van iemand die hier komt om voor jullie te zitten. Wees niet verrast dat jullie hiervan leren en je dingen gaan herinneren.

Hier gaat het goed worden, dames. Alles wat jullie ooit dienen te weten, is daar al! Melihah is dan een van degenen die de barrières die jullie hebben bij jullie wegnemen. Het is een unieke soort van onderwijzen. Het gaat om het leren en ontleren van energieën. Het gaat om dingen die jullie niet hebben verwacht, dingen van het Wiel. Dit is wat haar moeder haar liet zien toen zij in Lemurie was. De moeder vertelde haar dingen die zij zich zal blijven herinneren. Zij keek haar in de ogen en zei: “Als mens ben jij compleet. Laat jouw compleetheid dus zien door de dingen te verwijderen die niet compleet zijn!”

Dit is wat de Zusterschap is, waar de Zusterschap voor is en wat die zal worden als er groei is.

Dames, zoals jullie hier zitten zouden jullie je af kunnen vragen hoeveel hiervan werkelijk waar is voor jullie….een deel hiervan….alles? Dit hangt af van de mate waarin jullie jezelf toestaan om te herinneren. Kijken jullie vandaag alleen maar of voelen jullie iets? Of zijn jullie volledig aan boord? Jullie weten dat jullie daar waren en zeggen: “Laat de bijeenkomst beginnen!”

En dus zeg ik hetzelfde! Laat de bijeenkomst beginnen…lieve sjamanenvrouwen!

En zo is het.

 

Kryon