Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 8

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 8

Calgary
Vertaald: 27 januari 2021 / Geplaatst: 24 oktober 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik weet waar ik ben en ik weet wie hier zijn. Het is tot nu toe opgenomen door een van de mannen, maar ik weet wie hier zijn. Ik voel de warmte van jullie persoonlijkheden, verwachtingen en de prachtige gedachten die jullie hebben. Ik ken de gezichten en de vriendelijkheid die hier zijn. Zoals zo vaak neem ik jullie mee naar die speciale gebieden die jullie Lemurie noemen.

Ik herinner jullie eraan dat Lemurie lang bestond maar wij focussen ons op een heerlijke tijd in Lemurie….een tijd voordat het begon weg te zinken….een tijd van stabiliteit….een tijd van rijpheid….een tijd waarin de zusterschap actief was. De zusterschap werd geen zusterschap genoemd en uiteindelijk zal ik jullie de naam geven, maar nu nog niet omdat ik niet wil dat jullie in beslag genomen door een naam die jullie je misschien niet voor kunnen stellen en in plaats daarvan dat jullie de samenhang hebben en het kameraadschap van allemaal samen te zijn, want dit is het doel van dit moment.

Is het mogelijk dat jullie groep van vrouwen deel uitmaakte van deze dingen van heel lang geleden? Nogmaals, ik weet wie hier zijn na al die eonen en duizenden jaren. Is het mogelijk dat jullie eerder samen zaten? Misschien met andere gezichten! Misschien zelfs met wat jullie andere zielen noemen. Het antwoord is: Ja, de synchroniciteit en weer voelen jullie gevoel van samenzijn met de zusterschap. Het brengt jullie hier. Het is geen organisatie; het is een eerbetoon aan familie.

Het onderwerp waarover ik in deze momenten wil spreken, op deze avond, is Melihah. Zij is degene waaraan haar naam is gegeven, zo dichtbij als mogelijk is in de taal van vandaag in Hawaii want er zijn overeenkomsten in de talen van toen en nu. Er zijn nog steeds oorspronkelijke woorden die ook vandaag nog worden gebruikt. In de basis genomen betekent haar naam: “De Viering van het Leven!” De adem van het leven wordt gevierd, en dat is haar naam! Jullie moeten weten dat haar naam niet uniek is, en wij hebben dit nooit eerder verteld, want er waren enkele priesteressen, leidsters van de zusterschap, die als koningen en koninginnen steeds dezelfde naam droegen. De naam van Melihah betekende dus niet alleen iets, hij gaf haar ook een bepaalde status. De status die zij had was die van leidster van de zusterschap. De zusterschap was geen sociale bijeenkomst; het was een spirituele samenkomst waarbij de zusters samen kwamen en zich bezighielden met de spiritualiteit van Lemurie.

Er waren vele zusterschappen en zij had daar een van. Er waren vele priesteressen die dezelfde naam hadden en je zou dit ook een Melihah-zusterschap kunnen noemen, en dit zou ook kloppen. Ook op die manier was het toen bekend. Het leven dat zij had, had de lengte van verschillende Lemurische gewone  levens, waarna zij weer terugging naar haar familie en volgens de traditie werd er dan iemand geselecteerd die haar ging vervangen.

Wat ik jullie vandaag wil vertellen is dat het vandaag in dit leven haar verjaardag is, en jullie weten dit heel goed. Ik wil met jullie even terugkijken naar wat er met een Lemurische vrouw op haar verjaardag gebeurde. Dit zou jullie niet moeten verrassen. Als ik jullie zou vragen wat er gebeurde, gebaseerd op de vorige channelings,  met name een vrouw uit de zusterschap….wat denken jullie dat dit zal zijn? De laatste keer dat ik jullie sprak hadden wij het erover hoe een geboorte in Lemurie werd gevierd. Wij hadden het over het samenkomen en het zingen tijdens het proces om de pijn te verlichten terwijl zij elkaars handen vasthielden en de geboorte onder water plaatsvond.

Wij spraken over de schoonheid hiervan en de zachtheid en de vrede van het kind. Kunnen jullie je het eerste geluid van het kind voorstellen als het boven water kwam, samen met het geluid van de zingende vrouwen? Zelfs voor de krijgers en de oude mannen was het eerste geluid dat zij hoorden dat van zingende vrouwen. Dit was ook heel passend voor hen. Zo was het, en is het nog steeds, passend, dat de zusterschap steeds terugkeerde naar de oceaan en de verjaardag is dus een viering van de geboortedag en ook dit was een waterceremonie….een prachtige ceremonie. Jullie zouden door het zingen het “uit het water komen” simuleren. Jullie keken daarnaar uit en er waren speciale liederen die jullie zongen….alleen voor jou!

Ik garandeer jullie, dames, dat als jullie die liederen zouden horen, jullie zouden huilen als jullie Akasha deze herinneringen vrij zou geven.

Dit is de verjaardag en die is voor mannen hetzelfde, maar een beetje anders. Maar ook zij hebben een ceremonie omtrent het uit het water komen, maar niet altijd met de zingende vrouwen daarbij. Er was een scheiding, maar alle verjaardagvieringen waren op Lemurie een watergebeurtenis en in die tijd was het teruggaan naar de oceaan een onderdeel van die viering. Vaak waren de dagen niet bekend en daarom was het goed om een dag te hebben die daar in de buurt kwam en die gebaseerd was op de gekende stand van de sterren en de zon. Het maakte niet uit.

Melihah, wat jij zou moeten weten is dit: Alle Melihah’s en alle priesteressen die bij de zusterschap waren betrokken op deze prachtige plaats, hadden een tweede ceremonie. Als zij klaar waren met de vrouwen en de liederen hadden gezongen en het feest was afgelopen, hadden zij een reis van drie dagen naar de top van de berg, want dat was de plaats waar de verjongingsprocessen voor de priesteressen plaatsvond, en voor bepaalde personen van koninklijken bloede, wij hebben hier eerder over gesproken, gebeurde dit in de Tempel van Verjonging op deze koude plaats.

Dit was dus net zo belangrijk als de verjaardag want een verlengd leven is op zich ook een geboortedag. Hier is wat jij zou moeten weten: Ik zal niet vertellen hoe vaak dit proces in de Tempel plaatsvond, maar dit werd altijd op jouw verjaardag gedaan. Je zou dus kunnen zeggen dat je opnieuw werd geboren. Dat wil zeggen dat de verjonging voor een volgend leven en weer een leven steeds op jouw verjaardag plaatsvond. Jouw verjaardag in dit leven, op deze dag, heeft een numerologische equivalent van de 1, en dit betekent: nieuw begin!

Laat deze dag een nieuw begin voor jou zijn, Melihah, en laat dit ook zo zijn voor degenen die zich herinneren hoe het was voor elk van hen. Misschien willen jullie deze vooruitgang van Melihah zien als een ceremonie….alleen voor verjaardagen.

Misschien….heel misschien….zal ook het lied op bij jullie opkomen.

 

En zo is het.

Kryon