Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 80 – Raleigh


Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 80

Raleigh

Vertaald: 10 oktober 2021/ Geplaatst 19 maart 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. De vorige keer hernoemde ik de Lemurische Zusterschap. Ik noemde het de Sjamaanse School. Ik wil nu doorgaan op dat thema. De sjamaanse school waar jullie aan meedoen of mee gaan doen, is anders dan alle andere scholen op de planeet. Wij hebben dit gezegd.

Allereerst zijn jullie geen sjamanen maar bestuderen iets dat een beetje anders is. Je zou: sjamaanvrouw kunnen zeggen. (Kryon lacht) Het punt is dat er in Lemurie geen onderscheid was tussen de seksen….dat was er gewoon niet. Het was een woord dat jullie niet als vrouwen identificeerde. Dit hoefde ook niet want de priesteressen, als je wilt, de sjamanen, als je wilt, waren altijd vrouwen. Het was dus een woord dat aangaf wat jullie wisten en met je meedroegen, maar ook het feit dat jullie vrouwen waren. Dit woord geeft dus verschillende dingen aan die nu weer ontwikkeld dienen te worden vanuit de herinnering van Melihah. Maar het is een sjamaanse school en daar wil ik het over hebben.

Ik vertelde jullie laatst dat deze sjamaanse scholen op de planeet bijna altijd te maken hadden met een bepaalde inheemse doctrine of een geloof of een erfenis, maar met deze is dit niet zo….niet echt! Deze is gestoeld op een historische erfenis van kernwaarheid. Het is gecentreerd rondom hetgeen oorspronkelijk werd verteld door de sterrenmoeders aan de vrouwen die toen sjamaanse energie hadden en in hun Akasha meedroegen wat zij op een dag zouden gebruiken.

Hebben jullie dit gehoord? Zijn jullie je ervan bewust dat alles wat in Lemurie werd geleerd in het ene leven waar jullie doorheen gingen in jullie Akasha werd gestopt voor NU? Heel, heel zelden, werd de sjamaanse energie onderwezen in meer dan een leven. Het is een reservoir van oorspronkelijke kennis. Niet alleen dat…de sjamaanse school is niet bedoeld voor het onderwijzen van het geschreven woord. Het is ontworpen als een leerplan voor jullie geheugen….om dingen te laten ontwaken die jullie al weten en hen dan ook te gaan doen.

Dit is nu dus het doel. Een langzame verandering, zou je kunnen zeggen, van dat wat de Zusterschap was, een die jullie je herinneren en waarin jullie samenkwamen en de herinnering vierden naar een tijd van leren.

Laten wij nu even stoppen en enkele vragen stellen over sjamaanse scholen. Als jullie een inheemse op deze planeet waren is er iets interessants dat er gebeurt. Als je aan samenlevingen vraagt hoelang de studie om sjamaan te worden duurt, zullen zij jullie als eerste vertellen dat niet iedereen dit kan en je van de stamlijn moet zijn. Jullie kunnen dit controleren want jullie zijn zo!

Hoe lang duurt dit? Zij zullen bijna allemaal zeggen dat daar een generatie voor nodig is….25 jaar! Jullie horen het goed…het is een eerbetoon aan het volwassen worden. Het is ook een aanwijzing dat jullie begonnen terwijl jullie jong waren en jullie aan het einde van de opleiding volwassen waren. De meesten zullen interessant genoeg zeggen dat er een tiental jaren voor nodig waren, misschien twaalf. Maar die tijd hebben jullie niet. Dit zijn leringen waarin jullie dit deel kunnen doen in drie jaar, misschien zelfs nog iets minder en de reden hiervoor is dat het geen training is vanaf het geschreven woord. Ik zeg het nogmaals….het zit wel of niet in jullie Akasha. Dit is het andere dingen waarover wij gaan praten.

Er zijn attributen in de sjamaanse leringen, in elke school, die zij allemaal hebben. Het eerste is dit: als jullie het doen, als jullie hier serieus in zijn….nummer een: Geloven jullie dit? Ik herinner jullie eraan dat er mensen zijn die naar school gaan alleen maar om naar school te gaan. Als je hen vraagt wat zij op school hebben geleerd zeggen zij dat dit niet uitmaakt maar dat zij het gewoon heerlijk vinden om naar school te gaan. Dit is niet genoeg. Dit is niet wat er aan de hand is bij deze sjamaanse leringen. Helemaal niet zelfs. Dit is speciaal ontworpen zodat jullie je de stappen kunnen herinneren, de dingen die in jullie Akasha zijn en die kunnen spreken over wie jullie zijn en wat jullie met je meedragen als jullie deze school hebben doorlopen. Dit was nummer een. Nummer twee zal ik “beslissen” noemen. Menen jullie het als jullie het eerste jaar hebben gedaan, een aantal cursussen? Kunnen jullie dan de beslissing nemen….en als jullie dit doen, doen jullie dit niet voor jezelf. Ik zal het jullie vertellen. Het zou jullie op moeten tillen. Dit is een ander ijkpunt waarover ik jullie wil vertellen. Als jullie de ene cursus na de andere doen is er iets dat gaat gebeuren: Jullie gaan je kernwaarheden herinneren die jullie werden gegeven, en met deze kernwaarheden gaat jullie leven veranderen.

Nu komen wij bij nummer drie en ik ga die “toenemende, handelbare resultaten” noemen. Dit is geen cursus over kennis, dit is een cursus over herinnering, want als jullie je herinneren, lieve dames, zal jullie leven veranderen. Dit is een zelf-hulp-school. Geen kennisschool. Als jullie je dus gaan herinneren wat jullie is geleerd wil ik dat jullie een hoger leven en levensveranderingen verwachten, en het zal een levensverandering ten goede zijn. Het zullen dingen zijn waarvan niet alleen jullie je realiseren dat zij anders zijn, maar jullie herinneren je wat er gebeurt….waar jullie aan gewend waren.

De beste leraren op de planeet zitten in lokale groepen omdat zij in het werk zitten dat zij onderwijzen.  Zij doen het zelf elke dag en kunnen dit dan delen met hun studenten, als zij dit willen. De handen uit de mouwen steken, dat is wat een sjamaan doet. De handen uit de mouwen steken met de kennis van de sterrenmoeder. Mensen zien dit in hun levens. De handen uit de mouwen met compassie, oplossingen, welwillendheid!

Dit is wie jullie zijn.

Ik vertel jullie dit om jullie voor te bereiden om jullie de kennis te geven dat jullie op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en dat dit voor jullie is. Maar ik zal jullie ook vertellen dat er maar heel weinig mensen hierdoor aangetrokken worden omdat zij inderdaad in Lemurie waren. Het klinkt als een bel….wij hebben het eerder gezegd, als jullie het woord Zusterschap horen. Het klinkt als een bel als een herinnering van de andere kant van de sluier die jullie opport en zegt: Luister, luister, luister!

Dit is waarom jullie leven! (Kryon lacht) Klinkt dit een beetje grandioos? Dat is het niet. De planeet gaat nu door ongelooflijke opwaarderingen. Dit is de tijd om te doen wat jullie hebben geleerd wat te doen en wat jullie kunnen onderwijzen als het zover is.

Ik Ben Kryon en ik herinner met jullie waar elk van jullie doorheen is gegaan.

En zo is het.

 

Kryon