Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 83

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 83

Indianapolis

Vertaald: 24 oktober 2021/ Geplaatst 9 april 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Zoals alle eerdere keren stapt mijn partner opzij. Jullie weten dat deze channelings anders zijn. Zij zijn niet lang maar zij zijn vaak wel gevuld met diepgaande boodschappen over Lemurie, over jullie, over Melihah. Deze is echter anders omdat dit niet echt een boodschap is over dingen die gedaan zijn of bereikt dienen te worden, maar dit is een boodschap van felicitaties.

Haal even een paar keer diep adem. Ik weet wie hier nu of later luisteren en lezen en dit is werkelijk diepgaand. Echt waar! Het gaat zelfs verder dan de meesten van jullie weten. Ik wil dit even uitleggen.

De man die in de stoel zit houdt zich nu afzijdig waardoor hij niet weet wat er gebeurt en ik heb eerder gezegd dat jullie je niet moeten laten misleiden door de mannelijke stem. Hij is het voertuig waardoor deze boodschap bij jullie komt en die wordt gegeven voor jullie sekse.

Aan de andere kant van de sluier is er geen sekse. Er is een ongelooflijke felicitatie voor degenen van jullie die hier zijn in deze speciale tijd en jullie worden herkend voor wie jullie zijn in het vrouwelijke lichaam dat jullie hebben. Wij hebben gezegd dat er een tijd zal zijn waarin gewoon wordt begrepen dat vrouwen de beste intuïtie hebben om spirituele zaken te onderwijzen, waarin de leiders de sjamanen zullen zijn en dit wordt dan algemeen zo gezien. Er zal een tijd komen waarin dit de manier is waarop de dingen zijn.

Maar hetgeen waarmee ik jullie met name wil feliciteren is specifiek. De levens die sommigen van jullie hebben gehad in dat wat jullie Lemurie noemen, worden op een bepaald niveau herinnerd, en dat brengt jullie hier naartoe. Dit is opmerkelijk.

De partner van de man in de stoel is heet Nemaron. Zij komt ook uit Lemurie. Zij heeft een Lemurische naam. Een van haar dingen is samenstellen en organiseren….zelfs met de energie van wat zij toen deed en nu doet.  Zij bracht mijn partner, de man in de stoel, een boek uit Australië dat sprak over het gesproken woord en mijn partner begreep toen niet helemaal hoe dit nu bij jullie kan passen, zoals jullie hier zitten. Ik vraag jullie dit: Laten wij even doen alsof jullie naar Lemurie teruggaan en voor een van de sterrenmoeders zitten, of voor sommigen van jullie die niet de sterrenmoeders ontmoetten, maar degenen die leerden van de sterrenmoeders. Maar jullie zaten daar en leerden de leringen!

Ik wil jullie dit vragen: Waar zijn de bibliotheken? Zullen jullie ooit een boek vinden? Het antwoord is Nee, want die waren er niet! Het Wiel was een soort van lering! Alle wielen, inclusief het sjamaanse Wiel van lering, waren soorten van lering. Het waren zelfs geen tekstboeken. Het waren herinneringen door symbolen over wat die leringen zijn. Er is zelfs geen programma. Het was er allemaal niet. Waar zijn de lesplannen? Waar zijn alle leringen en kennis, alle hoofdstukken en verzen? Waar zijn de dingen die jullie vandaag leren uit een dik boek dat jullie je Schrift noemen over de manier waarop de dingen in de geschiedenis waren? De duizenden bladzijden….waar zijn zij?

Het antwoord is dat zij nooit bestonden. De partner van mijn partner bracht dus het idee in van het gesproken woord. Dit wordt ook vandaag nog in praktijk gebracht bij de Inheemsen. Hier is hoe het werkt: Jullie geest is in staat om allerlei dingen in zichzelf te etsen die boeken jullie nooit zouden kunnen geven, en dit gaat dus door het gesproken woord, met name ook door liederen, door dansen, door gedichten en door dingen waardoor jullie veel beter kunnen herinneren dan alles wat jullie ooit op school hebben geleerd.

Jullie vrouwen, als jullie kinderen hebben gehad hebben jullie allen voor hen gezongen en ik zeg jullie dat jullie kinderen, zelfs als jullie er niet meer zijn, deze liedjes zullen zingen. Zij zullen hen niet alleen zingen maar zij zullen ook jullie gezicht daarbij zien. Begrijpen jullie waar dit naartoe gaat? Als Lemurische moeders die dingen van het hoogste niveau zijn geleerd zijn deze dingen geëtst in jullie bewustzijn op een manier waardoor zij niet vergeten zullen worden, net zoals jullie geen van de liederen zijn vergeten die jullie van je eigen moeders hebben gehoord, of degene die jullie als kinderen hebben geleerd, of zelfs als jullie groter waren. De liedjes uit die tijd zullen tot je laatste adem bij jullie zijn. Deze mondelinge woorden zijn diepgaand spul.

Nu is de vraag deze: Wordt dit van leven op leven doorgegeven? Het antwoord is: Ja, op manieren die jullie niet zouden verwachten. Het is er altijd. De dingen die jullie daar leerden zijn als zaden in jullie Akasha en als het voor hen tijd is om te groeien en bloeien komen zij naar jullie op dezelfde manier als waarop jullie hen leerden door herhaling. Maar deze zaden moeten wel water hebben om te groeien en dat is wat de Zusterschap doet….het bewatert de zaden die daar door het gesproken woord werden geplaatst en daar allemaal waren. Wees niet verrast als sommigen van jullie dezelfde wijs zingen als toen en jullie herinneren je dezelfde dingen als toen….want dat is de diepgang van de heiligheid van het zijn van een Lemurier. Hetgeen jullie hebben geleerd van je sterrenmoeder heeft impact op jullie bewustzijn tot op zulke hoogte dat het een bibliotheek is. Een bibliotheek vol met prachtige dingen die jullie planeet zullen veranderen.

De Zusterschap wordt daardoor het water dat de zaden tot groei zal brengen door herinnering. Het is meer dan alleen leren. De lessen die jullie zullen kennen zijn Aha-ervaringen. Jullie krijgen een bloei van informatie van de dingen die jullie zijn geleerd. Melihah zal zien dat de studenten meesters zullen worden en dat is waar het om gaat, want dit is wat jullie zullen gaan doen. Dit zijn de sjamaanvrouwen die niet door levens van leren heen hoeven te gaan, maar daar al zijn geweest. Het is het ontwaken van het gesproken woord dat in jullie aanwezig was en dat compleet is. Alles wat jullie nu nodig hebben is de wetenschap dat jullie het weten en wat er werkelijk aan de hand is en de Aha-ervaringen hebben. “Oh, dat weet ik. Oh, dat herinner ik mij….het is mooi!”

Dit is wat jullie anders maakt dan de anderen, lieve mensen.

Vandaag vieren wij jullie. Wij vieren jullie vrouwelijkheid en de schoonheid van de sjamaanvouwen die jullie zijn en wat het betekent voor de planeet….de informatie die jullie zo lang geleden kregen op dat kleine continent dat Lemurie wordt genoemd.

En zo is het.

 

Kryon