Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 87 – All Hallow Equinox

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 87

All Hallow Equinox

Geplaatst: 7 mei 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Voor degenen die dit soort channelings niet kennen is dit speciaal, weet je. Dat mijn partner opzij stapt betekent dat hij zich werkelijk niet bewust is van wat er wordt gezegd. Het is een eerbetoon aan de sekse van jullie leraressen. Het is een eerbetoon aan de gehele geest van Lemurie die vertelt dat vrouwen sjamanen zijn. Voor de sekse maakt dit niet uit, maar wel voor het eerbetoon. Het is dus een symbool en het is een symbool van respect. Dit respect is er en is er altijd geweest sinds het begin van deze channelings….dat er vrouwen zijn die zich dingen herinneren die zij heel lang geleden hebben geleerd. In het begin ging dit alleen over herinneren en ceremonies gingen hierbij helpen. De gedachten gingen helpen bij de herinneringen.

De Zusterschap gaat volwassen worden en er zijn trainingen en cursussen, en er is het Wiel. Het wordt dus specifieker in zijn Lemurische natuur en daardoor moeten jullie wel met een voet in de ene wereld staan en met de andere voet in de andere wereld.

Sjamaan zijn, of hiervoor leren, of alleen maar het idee van wat er mogelijk is in je leven, is een voet van een spirituele herinnering van dingen uit het verre verleden, en de andere voet is afhankelijk van wie jullie zijn, dames, en hoe oud jullie zijn…of jullie kinderen om je heen hebben of misschien grootmoeder zijn. Misschien zijn jullie alleen en gaan al deze dingen aan jullie voorbij….het maakt niet uit want jullie leven nog steeds in wat een echte wereld is. Wij hebben heel vaak gesproken over wat de echte wereld is en wat niet. Voor jullie is de echte wereld jullie familie, jullie vrienden….dat waarin jullie elke dag wakker worden.

Maar wat jullie is verteld is hetzelfde. Wat als jullie wordt verteld over een andere realiteit die echt is, maar dat jullie daarin zijn veranderd omdat jullie volwassen beginnen te worden, oude zielen, en je sjamaanse manieren gaan herinneren.

Een echte sjamaan is een meester. Een echte sjamaan heeft invloed op de energie om zich heen, waar hij/zij ook is en als zij schijnbaar normale dingen doen, doen zij dit met meesterschap. Dit is een verschil. Met de ene voet in de ene en met de andere in de andere wordt dus: beide zijden stevig in de wereld van sjamaanse wijsheid.

Ik ga jullie iets vragen. Wat is jullie vermomming? (Kryon lacht) Ik ben mij ervan bewust dat er een feestdag aankomt (Halloween), met name in jullie cultuur, die grotendeels speciaal voor kinderen is, en de kinderen houden ervan om zich te verkleden en zij zijn zich bewust van alle soorten kostuums en verschuilen zich daarachter. Het is plezierig voor hen. Het is ook moeilijk voor hen om te weten wie wie is door deze kostuums en dus vraag ik jullie achter welk kostuum jullie je verbergen. Jullie begrijpen misschien de metafoor van het kostuum van de moeder, een oma, een huisvrouw misschien, een partner, een werkster….al deze dingen kunnen jullie behappen. Misschien een bankier….ik weet wie hier zijn! Het zijn allemaal kostuums. Maar onder elk van deze kostuums is er een prachtige sjamaanse vrouw….degene waar wij naar kijken en waartegen wij zeggen: “Herinner je dit, herinner je dat…” Want jullie dragen de kerninformatie die jullie is gegeven door de Pleiadische moeders en die zit in jullie Akasha, dames, omdat jullie sekse veel geschikter is om dit te onthouden, te gebruiken en het te begrijpen.

Daarom zijn jullie hier….maar bij dit alles moeten jullie ook een kostuumpje dragen. Je zou kunnen zeggen dat het kostuum een beschermschild is voor de magie. Na een bepaalde tijd gaan degenen om jullie heen begrijpen wie jullie zijn. Zij zien de wijsheid….misschien zelfs het meesterschap en dan begint het kostuum te verdwijnen. Het maakt hen niet uit wat er onder het kostuum zit want zij komen voor nieuwe informatie. Zo gaat het vaak. Dit is waar de verandering in jullie over gaat. Als jullie dit nog niet eerder begrepen….dit gaat over een transformatie die zo sterk is als jullie zien bij een cocon waar de rups zich ontpopt tot een vlinder. Het is heel interessant want als jullie aan de rups vragen wat er gaat gebeuren heeft hij geen idee. Jullie krijgen niet het juiste antwoord…  “Oh, ik weet het niet. Ik heb een moeilijke tijd en dan vlieg ik weg….” (Kryon lacht) De rups kan natuurlijk niet in de toekomst kijken om te weten wat er zal gaan gebeuren. Dit is verborgen.

Op dit moment gaan jullie door de fase van de cocon…de kennis, het leren, het beginnen begrijpen van wat er aan de andere kant is en overgedragen kan worden. Misschien dragen jullie het kostuum van de rups die op het punt staat om zich te ontwikkelen naar vele mooie kleuren en dan weg te vliegen.

Dit is wat wij zien. Dit is de reden voor de Zusterschap. De vlinder waarover wij spreken is de gebalanceerde, wijze, vriendelijke sjamaanse vrouw die weet wanneer zij wel of niet moet spreken en die de wijsheid heeft waardoor anderen stil zijn als jullie spreken omdat jullie met liefde en compassie spreken….niet met autoriteit. De sjamaan die een echte sjamaan is, is degene waar anderen graag bij willen zijn, juist door die compassie, omdat jullie helemaal niets eisen en zij aan jullie voeten zitten en van jullie houden.

Dit is de kerntraining. Ga een tijdje door met het dragen van dit kostuum totdat jullie voelen dat jullie dit af kunnen doen en iedereen jullie kan zien….niet als vreemd, niet als raar, maar als wijs en vol compassie….en mooi!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal,

En zo is het,

 

Kryon