Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 89 – Full Moon 1.

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 89

Full Moon 1

Geplaatst: 21 mei 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Weer kom ik bij jullie, zoals ik al zo vaak heb gedaan. Als ik dit doe spreek ik altijd tegen de sjamaanvrouwen van deze tijd. Het thema zal hetzelfde zijn als altijd: dat de wijsheid die jullie hebben bijna alles te boven gaat dat jullie hebben.

Mijn partner stapt opzij voor deze boodschap. De Zusterschap is heel anders geworden dan toen wij ermee begonnen. Het is nu een school geworden en dit is precies op tijd. Als jullie gaan kijken naar de synchroniciteiten die voor jullie liggen en de dingen die zijn gebeurd, met name in het afgelopen jaar, zullen jullie zien dat er een toename is van mogelijkheden, met name voor sjamanenvrouwen. Dit behelst beide seksen als jullie dit hebben gemerkt. De reden waarom ik dit zeg is dat de wijsheid die jullie hebben nodig is om dingen te veranderen voor wat er gaat komen. Wees je ervan bewust dat dit de eerste channeling is van het jaar 2021.

De grond is er dus klaar voor om bewerkt te worden met alle dingen die jullie gaan doen, zou je kunnen zeggen. Oh, maar er is meer.

Dames, wat is er in het afgelopen jaar gebeurd en dat invloed heeft gehad op jullie, jullie families, de mensen om je heen, ongeacht jullie leeftijd. Er zijn nu dingen anders dan de laatste keer toen ik tegen jullie sprak in deze tijd afgelopen jaar.

Wat is er nu anders? Dit virus, dit covid, heeft vele mensen aan het denken gezet. Soms zelfs nog meer dan dat. Het is voor sommigen een opnieuw opstarten vanuit een tijd waarin jullie gewoon je leven leefden naar een tijd waarin alles opnieuw begint. Ik heb het nu over een voorspelling en die is dat er over een paar maanden dingen zullen gaan afzwakken, verminderen. Jullie zullen een teruggaan zien naar wat jullie denken dat normaal was. Waar jullie naar kijken lijkt dus op een schoolvakantie. Jullie komen terug met de mogelijkheden van wijsheid over dingen die jullie eerder niet hadden voordat de wereld stopte. Nu hebben jullie die wel.

Er zijn dingen gebeurd met jullie en jullie partners. Je zou dus kunnen zeggen dat alles wat jullie denken en doen naar een andere plaats is gegaan. Jullie zijn werkelijk klaar voor nieuwe instructies en die nieuwe instructies zijn nu veel beter dan zij ooit waren. Goede Nieuwjaarsvoornemens zijn niet waarover wij hier nu spreken. Wij hebben het over een nieuwe manier van leven en onderwijzen omdat de wereld nu wijzer is. Degenen om jullie heen zijn wijzer.

Kijk naar wat er dit afgelopen jaar met jullie is gebeurd. Zouden jullie misschien denken dat er verbeteringen in houding zijn gekomen? Overal om jullie heen zijn er mensen die kwaad zijn dat dit gebeurde. Sommigen zijn hier doorheen gekomen op een manier die jullie niet hadden verwacht. Sommigen zijn misschien ziek geworden en hersteld, maar wat het ook was: de planeet is anders!

Misschien begrijpen jullie nu de reden van de timing van de Zusterschap en de reden waarom Melihah heeft doorgemaakt wat zij heeft doorgemaakt en de reden waarom Kryon hier is. Alles komt nu samen.

Dit is een grootse tijd om instructies te geven die blijven hangen want degenen die gaan luisteren en ook kijken naar wie jullie gaan worden zijn beter in staat om die boodschap van jullie te ontvangen….meer dan ooit in staat om jullie boodschap van vrede te begrijpen. Wat hebben jullie hen in deze tijd laten zien als sjamaanvrouwen? Het laatste was bemoedigen van hen om hen voor te bereiden op dit jaar terwijl families toekeken. Het is belangrijk voor hen wat jullie het laatste jaar hebben laten zien….dat er geen angst meer is en nu jullie hieruit komen kijken zij weer naar jullie. Wees niet verrast als er een paar naar jullie toekomen en zeggen: “Ik weet niet hoe jij dit hebt gedaan, maar ik wil weten wat jij hebt!”

Hebben jullie begrepen dat er geen vruchtbaarder tijd is dan deze voor alle wijsheid die jullie hebben als moeder, als vrouw, ook als je geen kinderen hebt en jullie de wijsheid en de intuïtie hebben om het juiste te zeggen, te begeleiden misschien. Zouden jullie zoveel in je opgenomen hebben als nu?

De boodschap voor de Zusterschap, voor jullie allemaal, dames, is om deze tijd te nemen en de moed die jullie in deze tijd hebben verzameld…de moed die kwam door de correcte dingen te doen en misschien naar plaatsen te gaan waar jullie je niet prettig voelden om anderen te laten zien dat het mogelijk was.

Deze planeet zoekt naar begeleiding en de eerste waar men naar kijkt is Mam….weer! Zelfs als jullie geen kinderen hebben is dit een metafoor voor waar alle mensen naartoe willen als zij in moeilijkheden zijn. Mam…dat is wie jullie zijn….degenen die liefde passie en begeleiding geven.

Pak deze mogelijkheid. Het is anders dan ooit tevoren. Gebruik jullie wijsheid, lieve dames, voor goede dingen, uitdagingen, mogelijkheden!

En zo is het.

 

Kryon