Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 9

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 9

Baltimore
Vertaald: 28 januari 2021 / Geplaatst: 31 oktober 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner trekt zich zoals afgesproken terug naar een andere plaats, een welwillende plaats. Hij moet dit doen zodat zijn menselijke filters worden verwijderd zodat de boodschappen zo puur mogelijk zullen zijn. Channeling gebeurt via de mens maar de cultuur, de synaps van zijn hersenen, komt van zijn menselijke ervaringen en dit dient zoveel mogelijk opzij geschoven te worden. Wat hij als eerste voelt, lieve mensen, is dat hij zich van mij terugtrekt als een overweldigend liefhebbende en welwillende entiteit. Hij voelt zich veilig!

Dit is wat ik wil dat jullie doen: Het onderwerp is waar Melihah om heeft gevraagd. Mijn partner vroeg haar over welk onderwerp zij vandaag wilde horen voor de mensen die hier voor mij zitten. Zij zei: “Goed, ik zal het je geven!” Lieve dames, de dingen hebben zich door de geschiedenis heen zeer veranderd. Het meest intuïtieve ding dat jullie je kunnen voorstellen, is verhoogd. Het is geen verrassing voor de culturen van deze planeet dat culturen hun eigen weg zijn gegaan en dat gemeenschappen zich hebben veranderd zoals zij dit deden, want de oude energieën vereisten dit bijna. Een lage energie zoekt zijn eigen niveau en dit lage energieniveau zoekt dan zijn weg en schept ongepaste dingen in spiritualiteit, in het leven, in regeringen en in het zakenleven en jullie kunnen zien hoe het is gegaan en wat ervan is geworden.

De herijking van de mens in deze dagen in weken, maanden, generaties, hebben allemaal een ding gemeen: de herinnering aan een samenleving die in balans is, de creatie van vrede op Aarde, bewustzijnsverhoging naar een vriendelijker en welwillender manier van denken en het teruggaan naar de basis-moederenergie.

Dit is nogal een uitdaging, nietwaar? (Kryon lacht) Dit zal een uitdaging zijn!

Wat ik jullie wil vertellen, lieve dames, is dat als jullie achterover gaan leunen en toekijken, zullen zien dat dit vanzelf gaat want dit is het evolutieproces vanaf het begin en hierbij zullen er mensen zijn die hun plaats begrijpen. Mijn partner heeft het gezegd: “Wij zullen het geen vrouwenzaken noemen zoals de Aboriginals dit doen.” Er is gezond verstand voor nodig. Jullie zijn degenen die de mensheid baarden. Er is gezond verstand nodig.

Toen de Pleiadiers landden en de vrouwen naar buiten kwamen. Dit was gezond verstand want het hielp om een nieuwe energie geboren te laten worden op de planeet door de feitelijke zaden van biologie te laten ontkiemen….dit was gezond verstand en logisch dat dit vrouwelijk zou zijn.

In die dagen, zoals mijn partner heeft gezegd, deden alle mannen van de planeet wat zij deden voor de families en zij werden groter en sterker zodat zij konden jagen en dit werden mannenzaken. Maar als het op het spirituele aan kwam, kwam het aan op God-leiders…en geboorte….en  vrouwen. Dit was logisch.

Er zijn bepaalde dingen, als jullie terugkijken, die algemeen gezond verstand waren. Het was gezond verstand dat de vrouw op een spirituele plaats zette. Sjamanenenergie was altijd vrouwelijk. Dit veranderde pas later toen de energie omhoog begon te gaan en voor politieke doeleinden werd gebruikt en om vrouwen eronder te houden. Maar jullie moeten weten dat het op deze manier begon….het was gezond verstand. Maar vandaag de dag vechten jullie ergens tegen. Jullie bevechten het leven zelf en dit is niet in jullie voordeel want het bevindt zich niet in het spirituele centrum.

Ik wil het hebben over synchroniciteit, kansen en gezond verstand. Overal waar mijn partner op deze planeet naartoe gaat om te spreken over de dingen die wij brengen, zijn er meer vrouwen dan mannen. Denken jullie dat dit toeval is? Er is bij vrouwen een herinnering dat het hun werk, hun taak is en de herinnering is zo dynamisch en zo overheersend dat jullie hen vandaag gewoon kunnen tellen als jullie om je heen kijken. Veel vrouwen….veel meer vrouwen dan mannen. Culturen maken een verschil. Jullie zullen merken dat deze balans gaat verbeteren maar ik wil jullie duidelijk maken dat er bij een niet in balans zijnde samenleving, als je het over spirituele dingen hebt, altijd meer vrouwen dan mannen zijn. Niet in balans zijnde….en wij bedoelen dan: macho! Laten wij het daarover hebben.

Hoe is het mogelijk, zoals jullie hier zitten, om terug te winnen wat jullie hebben verloren? In jullie psyche….hoe voelen jullie jezelf? Wij weten en begrijpen dat jullie zoals jullie hier zitten niet jullie samenleving kunnen veranderen. Dit zal niet snel gebeuren en toch zullen jullie hier vandaan gaan en weer aan het werk gaan.

Wat kunnen wij nu, samen doen. Ik zal jullie laten zien waar wij het over hebben en ik vertel jullie dit: ik wil dat jullie met mij meekomen voor een avontuur. Hoeveel van jullie kunnen de realiteit opzij schuiven – gewoon maar even – de realiteit van deze cultuur en van wie jullie zijn, van wat jullie hebben ervaren en waar jullie doorheen zijn gegaan door de hand van mannen. Ik wil dat jullie dit even opzij schuiven en naar een plaats gaan die in jullie Akasha is,  die jullie hebben geschapen, opgetild, en waar jullie aan meededen. Het is meer dan alleen een verhaal vertellen. Ik wil dat jullie teruggaan naar die plaats waar jullie letterlijk in een vijver vol water waren en dat jullie de dingen van zoveel ceremonies kunnen voelen. Dit was jullie manier om Gaia te groeten in het begrip dat de Lemurische energie gedeeltelijk jullie en gedeeltelijk Aarde was.

Dit was de basistraining van de Pleiadiers om de Aarde te eren en om jezelf te eren en ook om jullie terug te eren. Hoe meer jullie dit deden, het kunnen voelen en het water kunnen voelen….hoe meer jullie dit deden, hoe meer de visvangsten van de mannen jullie zouden eren. Zij vroegen jullie hoe het werkte en zij vertrouwden op jullie verbinding met Gaia voor hun vangst, of voor wat dan ook. Zij rekenden op jullie met betrekking tot het weer. Zij rekenden op jullie met je sjamanenenergie met alles! Ik wil dat jullie daar een minuutje naartoe gaan. Ik wil dat jullie even de trots van de mannen voelen….de trots van de mannen! Allemaal….die hun zusters, vrouwen en moeders hadden die op zo’n manier waren verbonden met elkaar en de planeet en met de Creatieve Bron. De trots die zij voor jullie voelden….ik wil dat jullie die voelen want dit is wie jullie zijn. Jullie hebben dit ervaren en omdat dit in jullie Akasha is kunnen jullie dit vandaag naar voren brengen. Jullie kunnen meer rechtop lopen want wat jullie weten is WAARHEID! Jullie waren daar en jullie deden het.

De Lemurische Cirkel van de zusterschap, die niet zo heette, was verantwoordelijk voor zoveel dingen, voor het leven. Jullie zongen en lachten. Jullie mediteerden niet, niet echt. Dat kwam later. Het hele idee….de meditaties van vandaag….zijn regels van mannen…..wisten jullie dit? Ik weet niet of jullie dit wisten. De vrouwen zongen….de vrouwen zongen! En de stemmen waren vol vreugde. Jullie gingen zingen omdat jullie moesten lachen. Geen meditatie. Julie zongen de boodschappen aan Spirit. Jullie vroegen dingen als jullie hen nodig hadden in een lied voor Spirit. De Cirkel was prachtig. De mannen konden het horen maar deden geen poging om mee te doen. De vrouwen konden het en waren ertoe in staat. De mannen waren zo trots op hen. Ik wil dat jullie die trots voelen, moeder, zuster, partner.

Als jullie terugkwamen van de Cirkel konden zij jullie zien gloeien. Zij hielden van hetgeen jullie voor hen konden doen….rechtstreeks van de Pleiadische leraressen….was de verbinding compleet! Dit gevoel….jullie verdienden het!

Nu, na dit kleine avontuur wil ik dat jullie dit niet weggooien want jullie hebben dit verdiend….het zit in jullie Akasha! Kunnen jullie dit in jezelf opslaan zodat jullie er op een rustig moment weer naartoe kunnen gaan? Onthoud dat dit is wie jullie zijn. Dit is de manier waarop het is begonnen en….het is de toekomst.

Generaties zullen voorbijgaan….kerken zullen nieuwe regels maken en er zal een herkenning zijn van de rol van de vrouwen en er zal een herkenning zijn van hun rol in de verbinding met Spirit die grootser is dan die van de man. Er zal een teruggaan zijn naar de kennis, het begrip….over de generaties zal dit gaan gebeuren, en jullie….zullen daarbij zijn om het te vieren!

Ik garandeer jullie dat jullie hier nog niet klaar zijn.

Laat dit NU beginnen. Laat dit een deel van jullie Akasha zijn dat nu gaat ontwaken; de herinnering van de herinnering!

Laat de ceremonie beginnen.

 

En zo is het.

Kryon