Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 90 – Full Moon 2

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 90

Full Moon 2

Geplaatst: 28 mei 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Al vele jaren hebben wij erover gesproken waarom mijn partner opzij stapt. Hij stapt weer opzij omdat de boodschap van vandaag over het vrouwelijke gaat….alweer. Het onderwerp: De Goddelijke Moeder. Mijn partner stapt opzij als eerbetoon aan de sekse die hier wordt geëerd. Je zou dus kunnen zeggen dat het een dubbel eerbetoon is. Het eren van deze boodschappen is altijd voor het vrouwelijke. Maar de eer die hij brengt komt van het feit dat hij mannelijk is. Hij stapt dus uit de zaal zodat de heiligheid van het vrouwelijke puur kan zijn.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Wij hebben het al jaren verteld….vanaf het moment dat wij met jullie begonnen…dat vrouwen het bewustzijn dragen van het onderwijzen van geheiligde dingen en dat vrouwen de vrouwelijke energie vertegenwoordigen.

De boodschap van vandaag bestaat niet uit instructies of nieuwe informatie, maar het is een heerlijke boodschap over dingen die jullie waarschijnlijk al weten of voelen. Hij is belangrijk omdat bepaalde dingen vaak gezegd dienen te worden….heel vaak.

Het idee over een moeder is zo duidelijk op zoveel manieren, op zoveel plaatsen en jullie kijken naar de samenleving van vandaag en zien dat bijna alle dominees en priesters mannen zijn. Zij zijn de Sjamanen en de instructeurs geworden. Zij zijn degenen waar jullie vaak naartoe moeten gaan als jullie berichten willen krijgen van de andere kant van de sluier of met God willen praten. Het is altijd een man, nietwaar? En toch, in dit door mannen gedomineerde geloofssysteem is er…Moeder Maria. (Kryon lacht) De Paus, niet deze maar de vorige, hield van Moeder Maria, en in dit door mannen gedomineerde geloofssysteem, inclusief alle apostelen en alle volgelingen….is er Maria. Er zijn veel foto’s van deze prachtige man die aan haar voeten lag, glimlachend, omdat hij zich bewust was van de moederenergie.

Er zijn mensen die zeggen dat hij, voordat hij stierf, ideeën naar voren bracht aan de Raden die er in zijn geloofssysteem zijn, om vrouwen meer te laten meedoen aan het priesterschap. Priesteressen of priesters, hoe zij ook genoemd zouden worden, zouden een manier moeten hebben om in die positie te komen omdat hij de Goddelijke Moederenergie kende. Hij wist ook dat dit de redding voor zijn kerk zou kunnen zijn.

Men wees dit af, tussen haakjes!

Dames, jullie hoeven geen veldslag te voeren. Jullie zijn in een veranderende cultuur en die cultuur zal vrouwelijke pastoors, priesters en dominee, Sjamanen accepteren op een manier die nooit eerder is gezien en geaccepteerd op deze planeet. Er zal geen weerstand zijn, niet van de mensen, maar wel door de organisaties die de mannen tevreden willen houden. Maar het gewone publiek zal een zucht van verlichting slaken en hier is de reden daarvan: Omdat moeder de sleutel is.

De Goddelijke Moeder is geen persoon en het eren van de Goddelijke Moeder is de manier waarop het werkt. Toen jullie hoorden van de collectieve beslissing over de naam van de planeet…hoe werd zij toen genoemd….Moeder Aarde! Niet Vader Aarde! Als jullie haar Vader Aarde zouden hebben genoemd denken jullie aan de man die als hij thuis was met de riem klaarstond als jullie iets verkeerds hadden gedaan, of zoiets.

Wij hebben het eerder gezegd…als de grootste en sterkste man op het slagveld in de problemen kwam en voelde dat hij zou sneuvelen, riep hij de naam van zijn moeder en niet die van zijn vader. Als iemand op de planeet in de nesten zit, denkt hij aan moeder. Zij is degene die onderwees, die jullie vasthield en voor de eerste keer in je ogen keek. Moeder was de eerste die jullie liefde deed voelen….de allereerste keer. Als juist geborene voelden jullie de eerste keer liefde van je moeder. Het lijkt dus logisch dat een uitdrukking van een Goddelijke Moeder alle dingen zou bevatten die correct zijn, netjes, en juist in deze tijd. De Goddelijkheid die God is en de moederenergie die liefde is.

Goddelijke Moeder betekent niet een schepsel dat Goddelijk is of zelfs geen goddelijke vrouwelijke energie. Het betekent LIEFDE, natuurlijk, spiritueel…God als jullie willen…dat is de goddelijke Moeder!

Wij willen deze boodschap altijd persoonlijk brengen aan degenen die voor mij zitten.

Ik vraag jullie, dames, ook als jullie geen moeder zijn, hoe behandelen jullie anderen, met name als zij het niet met je eens zijn…in deze speciale tijd zijn er veel strubbelingen bij heel veel mensen. Kunnen jullie naar hen kijken zoals je moeder vlak na je geboorte naar jullie keek? Kunnen jullie dan liefde zien? Kunnen jullie Goddelijke Moeder zijn voor wie er ook op je pad komt? Kunnen jullie dat principe vertegenwoordigen? Het grootste principe dat er momenteel op deze Aarde is….dat er Goddelijke Liefde is voor alle schepselen, en er komt een bewustzijn dat gaat komen in degenen die daar klaar voor zijn zodat jullie met andere ogen kunnen kijken…de ogen van de moeder. Wat er ook gebeurt. Ook al zijn jullie geen moeder en als jullie dit wel zijn weten jullie waarover ik spreek.

Ik zeg dit nu, omdat het nu de tijd is om dit te onderwijzen….Wees aardig voor elkaar….wees aardig voor elkaar. Je komt iemand tegen met een andere politieke mening….wees aardig voor elkaar. Als je iemand tegen komt die een heel ander idee heeft over de pandemie….wees aardig voor elkaar. Begrijp als eerste Goddelijkheid, Moeder…het schept een veld om jullie heen en het maakt niet uit of jullie het met een ander oneens zijn, maar het veld draagt datgene in zich dat niet in woorden uit te drukken is, maar een moeder hoeft dit ook niet te doen. Zij kijkt in de ogen van het kind!

Kijk in elkaars ogen en weet dat jullie LIEFDE zijn!

En zo is het.

 

Kryon