Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 92 – Full Moon

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 92

Full Moon

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Elke maand komen wij bij jullie en hebben wij meestal een thema omdat wij ervan houden om op een persoonlijke manier tegen jullie te spreken.

Voordat wij het thema noemen, een waarvan jullie je waarschijnlijk bewust zijn, wil ik jullie nogmaals zeggen dat jullie kostbaar zijn in de ogen van Spirit door dat wat jullie doen. Het hele idee van een Lemurische Zusterschap is om iets terug te halen dat heel belangrijk is en dat is de energie van de kennis, het gevoel, van een vorig leven brengt. Misschien een vorig leven dat heel ver in de tijd is verwijderd van dit leven dat het absoluut onmogelijk lijkt.

Laat mij nogmaals iets uitleggen dat absoluut tijdloos is. Jullie ziel is een deel van jullie lichaam, van vorige levens die, zoals jullie weten zijn opgeslagen in het kristal in de Grot van Creatie. Jullie belevingen zijn daarin opgeslagen als jullie komen en gaan en komen en gaan, maar er is een overkoepelend iets op een geheiligde manier. Dat wil zeggen dat als jullie bijvoorbeeld een openbaring hebben, als jullie naar een nieuwe laag van bewustzijn gaan, leren jullie dingen en worden jullie op een bepaalde manier getraind waardoor dit ook weer bewustzijn schept. Niet alleen in dat kristal want een deel daarvan wordt opgeslagen in jullie ziel. Dit is de eerste keer dat ik dit op deze manier vertel. De ziel is eeuwig en niet alleen maar voor deze planeet. Hij herinnert zich en slaat heilige dingen op want de ziel is zelf heilig.

Daardoor zou je kunnen zeggen dat er een overkoepeling is voor altijd, en als jullie een bepaalde hoeveelheid waarheid hebben geleerd, diepgaande waarheid, is die altijd beschikbaar om op elk moment weer teruggehaald te worden. Jullie hoeven dingen niet meer te beleven, er niet meer doorheen te gaan omdat het daar letterlijk aanwezig is  en jullie het van de plank kunnen pakken en gebruiken om door te gaan.

Heel veel van jullie dames, hebben iets dat jullie triggert en jullie weten niet wat dit is. Jullie hebben wel interesse daarin, de naam, Lemurie, wekt jullie interesse. Of jullie je nu wel of niet bepaalde dingen kunnen herinneren is niet belangrijk.

Jullie zijn hier niet om te herhalen wat jullie al waren….jullie zijn hier om terug te halen wat jullie zijn, wat jullie leerden, wat er op de plank ligt op een plaats die zeer heilig is, en dat is jullie ziel. Sommigen van jullie waren niet van origine Lemuriers, maar jullie hebben lessen gehad van generaties die daar wel waren….en ook dat ligt op de plank.

Het thema is Gaia….Aarde-dag! En hoe dit gerelateerd is aan het vorige is dit: alles waarvoor een sjamaans iemand is getraind, een sjamaanvrouw, een sjamaanman, alles wat is gegeven over dat wie  Gaia is. Elke Inheemse die jullie kennen had een samenwerking met de planeet. Je zou dus zeggen dat al die herinneringen in jullie Akasha ook de samenwerking met de Aarde betreffen op een manier die beter overeen komt met jullie drie dimensies.

Zoals jullie hier zitten, hebben jullie de mogelijkheid om zoveel terug te halen zonder je op een esoterische manier 30.000 jaar geleden te herinneren? Jullie hoeven niet naar een zogenaamde intellectuele plaats te gaan om een lijst van dingen op te maken.

De originele leringen zijn nu bekend, beschikbaar voor Melihah, klaar om onderwezen te worden. Maar er is zoveel meer dat jullie kunnen voelen….de schoonheid van de informatie zelf die als een overkoepeling aanwezig is in jullie ziel.

Mensen hebben vrije keuze. Dames, jullie hebben vrije keuze om dit te weten….of niet. Het te gebruiken….of niet, omdat het feit dat jullie in de Zusterschap zijn niet automatisch inhoudt dat jullie alles gewoon maar doen. Jullie dienen het zelf te pakken.

Dit is een metafoor die zegt dat je het herkent, je hand uitsteekt en het pakt en dan wordt het (van) jezelf. Soms gaat dit heel langzaam en merken jullie het pas na een tijdje. Hoe meer jullie omgaan met de andere zusters, erover praten, lessen bijwonen of dingen horen die er bij jullie al zijn, omvat dit ook de relatie met de planeet.

De reden dat de Inheemsen van de planeet, inclusief de Lemuriers, samenwerken met de planeet is dat zij een essentieel wezen is, een spirituele partner met alles dat heilig is. Je kunt sjamanisme niet leren zonder daarbij de energie van de Aarde te betrekken die met een reden Moeder Aarde wordt genoemd. Niet VADER Aarde! Is het niet interessant dat mannelijke energie met God wordt verbonden. Maar men wist wel beter als het op de planeet aankwam.

De planeet is zoveel meer dan allen maar de cyclus van het leven waar jullie naar kijken. Het schept een relatie. Meer dan een relatie…zij is zelfs verbonden met jullie Akasha. Men zegt dat de wijsheid van het bewustzijn van de mensheid feitelijk is geplaatst in het stof, de modder van de Aarde. Ook dat behelst de relatie van jullie….met Gaia.

Jullie hoeven hier geen studie van te maken omdat het voor velen van jullie daar aanwezig is zodat jullie het alleen maar hoeven te pakken. Jullie kunnen de kennis die jullie als sjamanen hebben niet scheiden van Gaia….het gaat samen met de Aarde….werkelijk waar.

Dit is voor jullie een viering van de Aarde-dag en het is niet zomaar een 3D-viering. Misschien willen jullie wel even stoppen en je hand opsteken en zeggen: “Dank je, Gaia voor een prachtige moeder-relatie. Een MOEDER-RELATIE met een energie die partner is van de mensheid. Hoe meer Gaia wordt herkend en gezien als een partner, hoe eerder jullie zullen hebben waarvoor jullie zijn ontworpen….vrede op Aarde! Compassie en liefde tussen mensen….het is allemaal in samenwerking met de planeet Aarde! Als jullie bij een heilige van de Inheemsen zouden zitten, man of vrouw, de grootvaders, de grootmoeders en jullie zouden kijken wat zij doen, doen zij twee dingen….allemaal op hun eigen manier. Twee dingen: Allemaal hebben zij de dingen die kernwaarden zijn. De eerste is dat zij in ere verbonden zijn met hun Akasha en zij noemen dit: hun voorouders! Zij weten op een bepaald niveau dat zij zelf hun voorouders zijn. Zij groeten dus altijd hun voorouders en daarmee willen zij zeggen dat zij weten dat zij hun eigen voorouders zijn en hun wijsheid eren en hen daarom eren!

De tweede is de Aarde, het stof der Aarde, op zovele manieren. Zij hebben dit in zich en jullie komen dit tegen bij alle Inheemsen.

Onthoud dat wat jullie proberen te doen is teruggaan naar dat bewustzijn dat de Inheemsen op deze planeet nog steeds hebben en dat eigenlijk een samensmelting is met jullie training die werd gegeven in Lemurie.

Zeg in de ochtend, als jullie willen: “Dank je, Gaia, dat je vandaag mijn partner wilt zijn…laat er welwillende dingen tussen ons zijn….altijd!”

Dit is de training, de lering van de dag!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

 

Kryon